çin takvimi ayağın üşümesi mide bulanması cinsiyet tahminleri hepsi sonuçta gerçekci değil bizimki eylence burda kimsenin cinsiyet ayıracağını sanmam Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin yeter sadece meraktan ilgileniyoruz canım.
google a lilypie yaz ordan tablolar seçeceksin sonrada kendi profilinde kg takipkısmına ekliceksin.kızlar yazılarınızın altındakı bebek redımlerını nasıl yapıyorsunuz gebelik haftanızda yazıyor bana yardım edermisiniz
Seda yildiz hosgeldin aramiza kac haftalik hamilesin ? hamilelik nasil gidiyor ?:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile2
kızlar yazılarınızın altındakı bebek redımlerını nasıl yapıyorsunuz gebelik haftanızda yazıyor bana yardım edermisiniz
hoşgeldin tüp bebek yaptıran arkadaşlarımdan biliyorum gerçekten çok zor bir süreç mutlu haberi aldığında çektiklerin uçup gitmiştir dimi. hayırlı olsun.canım boşbulduk ben tüp bebek ile hamıle kaldım bugün 16gunum tahmınıme gore 4 haftalık galiba 2 martta keseyı görucez kızmtse ınsallah
canım boşbulduk ben tüp bebek ile hamıle kaldım bugün 16gunum tahmınıme gore 4 haftalık galiba 2 martta keseyı görucez kızmtse ınsallah
slm kızlar hayırlı cumalar nasıl gidiyor bakalım. ooooo bisürü yeni arkadas elmiş aramıza maasallah.herkese hosgeldiziniz diyorum..a.s.a.s.
hoşgeldin cnm biz iyiyiz sen nasılsın yyoktun uzun zamndırslm kızlar hayırlı cumalar nasıl gidiyor bakalım. ooooo bisürü yeni arkadas elmiş aramıza maasallah.herkese hosgeldiziniz diyorum..a.s.a.s.
ilkay canim senle ayniyiz sen bebisinin kalp atisini duydunmu???gittinmi doktora???
Allah tamamina edersin canim insallah , hayirli ugurlu olsun bebegin kucaginiza almayi nasip etsin kaydirigubbakcemile5
Hosgeldin canim sanada hayirli cumalar , nerelerdeydin gözükmedin kac gundur nasilsin umarim hersey yolundadir kaydirigubbakcemile5
mehay canim , ben 6 hafta 4 gunlugum yani doktorlarin deyimine gore suan 7 haftanin icerisindeyim son adet gunum 5 ocak , ben doktora subatin 13 de gittim kalp atislarini duydum gecen hafta cuma gunu , umarim sende duyarsin canim birde bulantim var demissin korkma istifar edeceksen et benim arkadasim var yeni dogum yapti 9 ay boyunca istifar etti canim birsey olmadi bebegine , insan kahkaha atinca fazla guluncede ayni siddeti hisseder karninda , korkma yarin en olacagini hic birimiz bilemeyiz varsayimlarla hamilelik gecmez konu nun uzmanlari yani doktorlar en dogru bilgiyi verecektir elbet, ALLAH korusun bebegini , Rabbim neylerse güzel eyler degilmi hersey taktir meselesi dua et yeter hersey olacagina nasil olsa varir :CüvCüv::CüvCüv:kaydirigubbakcemile5