- 25 Kasım 2008
- 4.545
- 453
kislar sey isini napiosunuz?
doktorum bana 6. aya kadar bi sorun yok dedi. ama ben tedirgin oluorum. sadece 1 kez oldu hamile oldumu ogrendigimden beri onda da biraz agri oldu:bbo: normalde agri olmazdi da
hoşgeldin elbette alırız desene senin bebiş nazlı geldiinşallah sımsıkı tutunur.
öğrendiğimden beri hiç içmedim.sigara kullanırken hamile kalmış olan var mı aranızda ?
biz esimle akilli akilli uyuyoruz henüz hiç denemedik bile
kızlar bu arada bi yer sölim biz eşimle kesinlikle gidicez inşallah 26 şubatta anne bebek fuarı var cnr da araştırın netten bakın hepinizin bilgisine
kızlar eşim kaza yapmış ben çıkyorum görüşrüz...
ıstanbuldamı oluyor canım acaba antalyada yokmu olsa ne guzel olurdubenneyaptımki
evet canım istabulda bebek ve hamiş anneyle ilgili herşey oluyomuş 4 senedir sanırım yapılıo heycanlandım yani ne bilim anne oluyosun ya herkes gitmek ister die düşündüm ama antalya için biraz bak istersen netten belki ordada yılın belli bi döneminde yapılıodur
Aynen. :bbo: :1shok:bendede büyüme var sütyenlerimi takamıyorum bi sporcu sütyeni dediklerinden vardı onla idare ediyorum dün aradım ama arkası ayarlı bulamadım. zaten göğüs büyümeside olmasa hamileyim diyemem.