2009 Ekim Anneleri

kislar sey isini napiosunuz?
doktorum bana 6. aya kadar bi sorun yok dedi. ama ben tedirgin oluorum. sadece 1 kez oldu hamile oldumu ogrendigimden beri onda da biraz agri oldu:bbo: normalde agri olmazdi da

valla bende bebişe bişey olur diye korkuyorum Allah korusun,biz de bişeycik yapamıyoruz, uyuyoruz bol bol.

kızlar hepinize cok tesekkur ederim inşallah hayırlısıyla kucagımıza alırız bebişlerimizi..bu arada biz de uyuyoruz mış mış eşim fzla pimpiriklidir saolsun ama doktor bugun sorun yok yine de en aza indirgemeyi tavsiye etti..

kizlar kanama veya agri olmadigi muddetce bir sakincasi yokmus doktor soylemis nette dinledim...

kızlar hepinize teşekkür ederim son adet tarihim 18 ocak ve kilom tartılmadım ama 90dı en son tartılırsam değişiriz

kızlar bu arada bi yer sölim biz eşimle kesinlikle gidicez inşallah 26 şubatta anne bebek fuarı var cnr da araştırın netten bakın hepinizin bilgisine

ıstanbuldamı oluyor canım acaba antalyada yokmu olsa ne guzel olurdubenneyaptımki

evet canım istabulda bebek ve hamiş anneyle ilgili herşey oluyomuş 4 senedir sanırım yapılıo heycanlandım yani ne bilim anne oluyosun ya herkes gitmek ister die düşündüm ama antalya için biraz bak istersen netten belki ordada yılın belli bi döneminde yapılıodur

bizde kardeş kardeş yatanlardanız dr bişi demedi zaten bende sormadım ama ilk zamanlar olmasa daha iyi diye düşündük.
sigara bende günde 1-2 tane içiyordum şimdi gün içinde hiç içmiyorum akşamda eşim yakarsa kesin çekiyorum bikaç nefes inş. onuda terk edecem.

benneyaptımkikeske burdada olsa neyse bızım yerımızede gez resımde cek guzel bulduklarını bızde gezmıs kadar oluruzŞeniz

yaaa...ankaradada olsa keşkemmmmmm:çok üzgünüm:
unutmadan yeni gelen arkadaşlar hoş geldinizzzzŞeniz

yahu benim öle diil rahat 1 paket içerdim ben öğreneli 1 hafta oldu içmiorum artık ama nu arada 4 haftalık 5 haftalık falan olmuş cok huzursuzum

bendede büyüme var sütyenlerimi takamıyorum bi sporcu sütyeni dediklerinden vardı onla idare ediyorum dün aradım ama arkası ayarlı bulamadım. zaten göğüs büyümeside olmasa hamileyim diyemem.
Aynen. :bbo: :1shok:
Aldılar başlarını gidiyolar -tatlicadiarzu-

Fatımacığım bizim sat'larımız da aynı, belirtiler de galiba yerimseniben
Bende de hamdolsun bulantı falan yok. Ultrasonu sormuşsun, ben bugün girdim. Özel bi yer değildi kalbini falan sormadım dokturun ağzını da bıçak açmadı. Sonuçları almadık ama bugün ya da yarın alırız. Bakalım bi ayrıntılara.

Sen de artık duyarsın sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…