2009 Ekim Anneleri

kızlar ende anormal derecede sivilcelenme oldu o neden olabilirya suratım berbat oldu 3 günde şiştiii hayret bişi yaa

Arkadaşlar ben yüzüme sivilce için imex kullanıyorum gebelikte sorun olur mu? bilginiz var mı?

kızlar ende anormal derecede sivilcelenme oldu o neden olabilirya suratım berbat oldu 3 günde şiştiii hayret bişi yaa

normalmiş şekerim..internette biyerde okumuştum..wücudun hormonal dengesi şaştığı için bi çok hamile bu dönemde ergenlik çağına geri döner diyodu..kiminde ilk 3 aydan sonra bu durum geçermiş kiminde 9 ay sürermiş..benim de normalde çokkurudur cildim hiç çıkmaz ama saç diplerimde bikaç tane çıktı..bi de omuzlarımda çıktı ya ben de onlara deil oldumm

Arkadaşlar ben yüzüme sivilce için imex kullanıyorum gebelikte sorun olur mu? bilginiz var mı?

bende kullanıyodum canım ama hamile kalınca doktor kullanma dedi galiba ondan bu kadar çıldırrcasına sivilceçıktı doktor bana kullanmasan ii olur dedi saadece sabunun kullanmaya devam et en azından cildi temizlesin dedi...:CüvCüv:

bendede çıkmıştı şimdi geçtiler kızlar kendimi çok güsel hissediom bu günlerde:)))

bende çok hevesleniom göbişlere yaa 3 ay bitince çıkarmış ssanırım 1 ay var daha

sağlıklı olsunda bebişlerimiz göbişler ne zaman çıkarsa çıksın

Evet mavişim, kesinlikle önce sağlıklı olsunlar, gerisi gelir nasılsa...

Bende bırakayım bari aman zararı falan olur Allah korusun:CüvCüv:

gunaydin minnoslarrrrrrrrr

Günaydın Bukettcim...:CüvCüv:

anne çirkinleşirse kızı olurmuş kız güzelliğini alır derler bakalım sivilcelenlerde ilerde cinsiyet öğrendiğimizde bu tez doğru çıkacakmı

kızlar bende de sivilcekötükedihüso çıkmıştıı 3-5 tane sonra geçtiiii...sıkmayın cnnızı geçerr...:1hug:

arkadaslar bende 5 haftalık hamıleyım 4.sezeryanım olacak.etrafınızda 4 sezeryan olan varmı?nette cok arastirdim bu konuyla alakali pek bisey bulamadim.bıraz endıselenıyorum son dogumumda hersey normaldı.ınsallah buda oyle olur

anne çirkinleşirse kızı olurmuş kız güzelliğini alır derler bakalım sivilcelenlerde ilerde cinsiyet öğrendiğimizde bu tez doğru çıkacakmı

cnm ben buna inanmıyorummmyerimsenibenbünye ve hormanlarla ilgili bişey bence....mesela kızımda benim karnım sipsivriydi herkez erkek dioduu..dr.dışında:roflol:ve dr.dediği gibi oldu cnm kızım doğdu.....:asigim:

gunaydiiiinnn guzel hamisler sohbet koyulasmis yetiseyim dedim:)
kizlar dun ne duydum biliyormusunuz burda(hollandada) 6.aydan once bebegin cinsiyetini soylemiyorlarmis yasakmis!nedeni de cin liler ve turklerde erkek cocuk takintisi oluyormus ve kiz olursa kurtaj yaptiriyorlarmis bu yuzden yasaklanmis!!!ise bak yaa bir yandan iyi olmus ama bir yandanda kurunun yaninda yas ta yaniyor yaa bana bu gidisle iyice turkiye yolu gozuktu:)

Aslında iyi bir uygulma ama senin için kötü olmuş nurefsancım...

Ben yemeğe çıkıyorum öptümmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…