bende beklerim o zman cünkü hiç istemiyorum alttan bakılmasını inş bakmazda...Bende kasılırım cünkü rahat edemem ...:1no2:
hayır mecbur değilim ama sezeryan daha agrısız olduğunu söylüyorlar bu yüzdende kayın validem sezeryan olsun istiyor bende öyl düşünüyorum...
günaydın kızlarrrr....bugün nedense çok halsizim...cnm hiç birşey istemiyorr..üzerimde bir ağırlık var..sürekli uyku modundayım..elimden gelse kendimi resetlicemmm((
Bende senin gibi düşük yaşadım fatmcım 5 haftalıktım doktora gitmemiştim daha gidince alttan bayagı kurcaladı doktor içmde bişe kalmmışmı die ben aglıyorum tabi çok kötüydü bidaha asla alttan baktırmam o yüsden aklıma hep bu gelir
bende 10,30 gibi yatıyom ya ama gece uyanıom bi kaç kere ondan uykumu alamıom sanırım ya
hoşgeldin aramıza sağlıkla kucağına laırsın işallah bebişinikızlar herkese günaydın bende ekim annesi olacağım ben sizden sonra geldim ama sizi takip etmeye çalıştım ekim annesi olmayı çok istiyordum kızlar benide alın aranıza sizden öğreneceğim çok şey var
Herkese günaydınnnn güzel anne adaylarımmmmmhihoyyyt
Kızlar ben dün miniğimin kalp atışlarını duydum,yani size nasıl anlatsam hani hep söylerler de inanmazdım bu kadar etkili olabileceğine oradan resmen varolmaya çalışmanın sesleri geliyor bu bir mucize:lepi::sm_cool: Rabbim hepinize bunu yaşatsın inşallah gerçekten insan anne olduğunu tescilliyor, şimdiye kadar bana şaka gibiydi ama dün anladımki gerçekten içimde bir can büyüyor...Hepinizi öptümŞeniz
hoşgeldin canım uykusuzuk hepimizin problemi anlaşılan gazda aynı şekilde 6 haftaya kadar gidersen keseyi görmek için vajinadan bakıyolar benim vajinadan bakıldı keseyi gördük hiç bir problem olmadıgünaydın kızlar bende geldim aranıza nasılsınız bugun bende uyuyamadım basım cok agrıyor geceleride arada uyanıyorum karnım agrıyor sanki gaz varmış gibi şişkin oluyor sizce normalmidir bu agrı...
Ayrıca size bişe sormak istiyorum ben daha hiç kontrole gitmedim bugun gidecegim ultrasyonla nasıl bakıyorlar vazinadan mı bakıyorlar beni bilgilendirirseniz sevinirim hamişler....
geçmiş olsun canım Allah bida yaşatmasın işallah gecenlerde bursada sallandı ödüm kopmuştu benimdeay evet canım baya sallandık yaa, uzun da sürdü. ben deprem fırtına vs den korkmam ama istanbulda deprem oldu buralara geldi zannettim. hemen koştum telefona annemleri aradım. şükür kimseye bişey olmadı bu depremde :bbo:
ben de giyinicem şimdi kat kat. kombiyi baya açtım ama üşüyorum -tatlicadiarzu-
canım geçmiş olsun ben o yüzden yanlız gitmemeyi tercih ediyorum aksilik olur biş i olur Allah korusunPamukla bastır dediler , bastıramadım , yalnız gittiydim. elimde eşyalar...
baya bi kan süzüldü. şimdi de çok acıyor handancığım. zaten iyice elim ayağım tutmaz oldu bu hamilelikte.kafa dalgın... Allah sonumuzu hayır etsin inşallah..
jasminciğim senin de gözün aydın canım . darısı bizim başımıza inşallah ..
beryalciğim dün hiç karşılaşmadık canım CADIARZU
evet haklısın benim kayın validemde buradaki doktorlar alttan bakmıyor dedi ama ablam da ben 4 ay alttan baktırdım deyince biraz korktum cünkü ben hiç istemiyorum alttan bakılmasını ama hayırlısı olsun bebişim sağlıklı olsunda mecbur bakılmak gerekiyorsa tabiki alttanda baktıracagım o zaman
günaydın tatlım evet konu herkesin kabusu vajinal ultrason hoş ben aşşadan baktırdım ama bidaha gerek kalmaz herhalde diye düşünüuorumgünaydın canımlarım naaber...klasik kabusumuz alttan bakma olayı war sanırsam?? arkadaşlar bahsetmiş gerçi ama rknydn55 cim..ben 5 haftalıkken gittim ilk kez sadece konuştuk 10 gün sonra gel karnından bakalım dedi..6+4 ken gittim karnımdan baktık ilk..hem kesemi gördük hem bebiki hem yolk kesesini hem de kalp atışlarını gördük..6yı bikaç gün geçir öyle git canımm
günaydın kızlarrrr....bugün nedense çok halsizim...cnm hiç birşey istemiyorr..üzerimde bir ağırlık var..sürekli uyku modundayım..elimden gelse kendimi resetlicemmm((