2009 Ekim Anneleri

kayınvaliden mi sezeryan istiyor neden o mu doğuracakmuş :roflol:
canım olur mu öyle şey, herşeyin bir güzelliği var
ama aşırı boyuttaysa korkun bişey diyemem tabi

ben bel fıtıgı ameliyatı oldum bu agustosda. nette araştırdıgıma göre bu durumda ancak epidural normal doğum öneriyolar fisfisfis eğer doktor sorun yok normal doğurabilirsin derse kesinlikle tercih edicem. onu da yaşamak istiyorum çünkü :Saruboceq:

aa belfıtığı olana epidural yapıyolar mı..gerçi senin artık fıtığın yok olmuş oluyo dimi ameliyat olduun için..benim de bel fıtığı başlangıcım war..ilerleyen bi durumda diilşuan inşallah da ilerlemez..bu bile canıma okuyo :KK43: epidural yapılmıyo diye duymuştum...normal doğum yapmayı çok istiyorum ya..inşallah nasip olur..kolay bi normal doğum istiyen herkese..

hamişler ben artık cıkıyorum doktora gidecegim sonuçlarımı almaya ve kontrole gelince görüşürüz...... bebişlerinize ve kendinize iyi bakınnn

kızlar ben kızımı normal doğurdummm...ve allah izin verirse yine normal doğumu düşünüyorum...çünkü normal doğumda bebiş gelene kadar sancı çekiosun doğunca herşey bitio..ve o mucize anı görmeyi kaçırmak istemiyorummm.....süper bişeyy...tabi sezeryanda sancı açısından güzel..sancı çekmeden doğum yapıosun ama doğum sonrasını düşünmekde lazımm...normalde rutin yaşamına devam ediyorsun....ama sezaryanda bazı problemler yaşanıoo arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıylaa....yerimseniben

Inş hepimize nasip olur zuzucum önce şu göbişler biş büyüseeee:)))) ay çok hevesleniom yaaa bebgimi hissedim

epidural sakıncalı değilmi kızlar bende aslında ou istiyorum ama sakıncalı diyede korkuyorum

Küçük bi ihtimalde olsa felç riski varmış sanırım ama o kadar risk dogumdada var heran herşey olabilir yani allah korusun

zuzucum efet havanında etkisi olabilirryerimseniben
bulcuk cnm bu uyku olayı acaip can sıkıcı..nerdeyse 24 saat uuyucam..ama imkansızz...Şeniz

evet sezeryandada da normal doğumdada epiduraldada hep risk var arkadaşım epudural yaptı sancı çekti çekti ama yeterince açılma olmayınca normal doğuramadı ve çokkk memnun banada sürekli epudural yap falan der aynı dr a gidiyoruz da. sezeryanda ayılması uzun sürüyo epiduralde zaten ayıksın dr lar konuşa konuşa doğumu yaptırmış.

zuzucum efet havanında etkisi olabilirryerimseniben
bulcuk cnm bu uyku olayı acaip can sıkıcı..nerdeyse 24 saat uuyucam..ama imkansızz...Şeniz
bende öyle bırksalar her dakika uyurum mirmirmirmir

evet sezeryandada da normal doğumdada epiduraldada hep risk var arkadaşım epudural yaptı sancı çekti çekti ama yeterince açılma olmayınca normal doğuramadı ve çokkk memnun banada sürekli epudural yap falan der aynı dr a gidiyoruz da. sezeryanda ayılması uzun sürüyo epiduralde zaten ayıksın dr lar konuşa konuşa doğumu yaptırmış.

bende onu tercih edicem sanırım bana kalırsa bide doktoruma danışmam lazım da bikide

aa belfıtığı olana epidural yapıyolar mı..gerçi senin artık fıtığın yok olmuş oluyo dimi ameliyat olduun için..benim de bel fıtığı başlangıcım war..ilerleyen bi durumda diilşuan inşallah da ilerlemez..bu bile canıma okuyo :KK43: epidural yapılmıyo diye duymuştum...normal doğum yapmayı çok istiyorum ya..inşallah nasip olur..kolay bi normal doğum istiyen herkese..

canım ameliyat olanlar için araştırdım ben. yapılıyormuş epidural. ama fıtıgı olanları bilmiyorum malesef :bbo: istersen bir araştır

evet ben kurtuldum :nazar:, allah kimseye yaşatmasın -tatlicadiarzu-

canım sen de dikkat et hamililekite cok önemli bel fıtıgı arkanda yastıksız oturma. 1 saat oturuyosn 5 dk kalkıp dolan. ya da 1 saat ayakta durduysan 5 dk otur.

allah yardımcın olsun a.s.

Pamukla bastır dediler , bastıramadım , yalnız gittiydim. elimde eşyalar...

baya bi kan süzüldü. şimdi de çok acıyor handancığım. zaten iyice elim ayağım tutmaz oldu bu hamilelikte.kafa dalgın... Allah sonumuzu hayır etsin inşallah..

jasminciğim senin de gözün aydın canım . darısı bizim başımıza inşallah ..:nazar:

beryalciğim dün hiç karşılaşmadık canım CADIARZU

canım nasılsın günaydın .ben dün idrar ve kan tahili yaptırdım halsizlik oldu fazla giremedim şimdi geldim sen yoksun yaaaa karşılaşamıyoruzzz.öptüm seni Şeniz

epidural sakıncalı değilmi kızlar bende aslında ou istiyorum ama sakıncalı diyede korkuyorum

canım eltimin kızı 8 ay önce zorunlulktan sezeryan oldu. doktor epidural sezeryan yaptı. konuşa konuşa dogurdu -tatlicadiarzu- 1 gece yattı ertesi gün de evine gitti :nazar:

Son düzenleme:
canım ameliyat olanlar için araştırdım ben. yapılıyormuş epidural. ama fıtıgı olanları bilmiyorum malesef :bbo: istersen bir araştır

evet ben kurtuldum :nazar:, allah kimseye yaşatmasın -tatlicadiarzu-

canım sen de dikkat et hamililekite cok önemli bel fıtıgı arkanda yastıksız oturma. 1 saat oturuyosn 5 dk kalkıp dolan. ya da 1 saat ayakta durduysan 5 dk otur.

allah yardımcın olsun a.s.

saol hayatım..ewet çok dikkat etmem lazım..geçenlerde ani bi hareketle sıkıştı heralde bişey oldu..öylece kalakaldım yerde..ewde kimse yok..bağıra bağıra ağladım walla..sürünerek gittim yattım..3 gün hiçbişe yapamadım..2 büklüm gezdim..inşallah çok zorlamaz:KK43:(

saol hayatım..ewet çok dikkat etmem lazım..geçenlerde ani bi hareketle sıkıştı heralde bişey oldu..öylece kalakaldım yerde..ewde kimse yok..bağıra bağıra ağladım walla..sürünerek gittim yattım..3 gün hiçbişe yapamadım..2 büklüm gezdim..inşallah çok zorlamaz:KK43:(

oyy canım şimdiden böyleyse gerçekten de çok dikkat etmen lazım. emin misin sen başlangıç olduğuna? doktoruna da söyle bence söylemediysen a.s

hamileyken mr da cekilemiyor malesef :bbo: allah yardım etsin canım cok iyi anlıyorum seni a.s.

cnm benim ya çok geçmiş olsun...çok dikkat et kendine..zorlama kendiniii:1hug:

oyy canım şimdiden böyleyse gerçekten de çok dikkat etmen lazım. emin misin sen başlangıç olduğuna? doktoruna da söyle bence söylemediysen a.s

hamileyken mr da cekilemiyor malesef :bbo: allah yardım etsin canım cok iyi anlıyorum seni a.s.

saol cicimm çok mersi...2 sene oldu aslında çekileli mr..ozaman başlangıç demişlerdi..ilerlemediyse tabi..
cnm benim ya çok geçmiş olsun...çok dikkat et kendine..zorlama kendiniii:1hug:

mersi lalcimmm...

günaydınn kızlar nasılsınız yaa bişiyy sorcam ALLAHIN izniyle bizim göbişler ne zaman çıkıcakk:CüvCüv:

X