2009 Ekim Anneleri

hıssetmek bende ıstıyorum ama gobiş hemen cıkmasa daha ıyı olur:CüvCüv:kaydirigubbakcemile3
bıde kacıncı haftalarda hıssedılıyor kızlar
sızlerın belırtıler nezaman basladı benım hala belırtım yok-tatlicadiarzu-

ya canım benim belirtileri kafana takma belirtisi olanda aynı şekilde
meleğini bekliyo belirtisi olmayanda ondan pekbi farkı yok belirtisi olan mesela ben tuvaletle fzzlaca arkadaşım herhal sen olmazsın demikaydirigubbakcemile3:CüvCüv:

ilk hamilelikse biraz geç hissedersin 16. haftada felan benim kizimda öyle olmustum karnimdan çok gögüslerim büyümüstü felaketti ya bes aya kadar gögüslerimden karnimi görememistim bunda henüz bisey yok ne karnim ne gögüslerim nede hamilelik belirtisi

Nilgün peki kızına hamişken neler yemiştin aşermiştin ne bilm merak ediom:))

böle yediklerimizle ilgili olduna inanmıom ama yinede merak:))

ılk hamılelıgım benımde goguslerım sımdıden şıştı-tatlicadiarzu-
benım canım tatlı ıstıyo eksıyle aram yok cokacimcoook

Nilgün peki kızına hamişken neler yemiştin aşermiştin ne bilm merak ediom:))

böle yediklerimizle ilgili olduna inanmıom ama yinede merak:))

ben tuhaf biri oldugum için hamileligimde çok tuhafti ne yedigim belli degildi bir gün limon yedim ertesi gün tatli degiskendi asermem yok gibiydi yani ne bulsam onu yerdim aldigim 25 kilo bosuna degildi yani bu degisik ya aci et tuzlu ve limon yiyiyorum bende asermelere pek inanmam

kızlar slm ben geldimm doktora gittik kesemizi gördük yine 15 mm olmuş fakat kalp atışı başlamamış henüz hafataya görürüz erken dedi.. Çok heyecanladım ya doktoru beklerken kalbim yerinden çıkıcakmış gibime geliyorr. İnş. herşey yolunda gideer yaaa
sizlerde nevar neyok şekerler...

hayirli olsun darisi kalp atislarini duymaya biz duyacaz insallah cumartesiye kalbini bebisimin

valla canım benim kesen kocaman olmuş yahu bebişin büyüyo haftaya inş. hepimiz duycaz meleklerimizin seslerini sen ne gün gideceksin haftaya
:CüvCüv:

kızlar size bişi sorcam benim beyaz beyaz akıntım var nolmal mi ilk defa oluyo yoksa doktoru arayayım mı merak ettim bak şimdi

kızlar size bişi sorcam benim beyaz beyaz akıntım var nolmal mi ilk defa oluyo yoksa doktoru arayayım mı merak ettim bak şimdi

gizem1986, tatlım ben 5+5 im baştan beri beyaz akıntım var normal diye biliyorum ara ara oluyor ve hala devam ediyor sanıyorum bir süre sonra bitecekmiş.fisfisfis

normalmis canim hormanlarin artmasi ile ilgiliymis benimde çok fazla sordum dr a böyle dedi

AMAN İİ YAA DEMİN LAVABODA İÇ ÇAMAŞIRIMDA GÖRÜNCE ÇOK KORKTUM İLK DEFA OLUYO ÇÜNKÜ
gizem1986, tatlım ben 5+5 im baştan beri beyaz akıntım var normal diye biliyorum ara ara oluyor ve hala devam ediyor sanıyorum bir süre sonra bitecekmiş.fisfisfis

PEKİ CANLARIM NEDEN BENİM İLK DEFA OLDU AYY NE FENA BİLMEMEK YAA :CüvCüv:

bitanem hayırlı olsunn...darısı kalp atışlarını duymayayerimseniben

cnm arkadaşlarımızın dediği gibi normal bi durum bu....korkulacak bişey yok...belli bir süre sonra geçer:1hug:

ay iyiki varsınız kızlarrr yoksa ben bu korkuyla doktorun odasını bulurdum valla billa sağolun kaydirigubbakcemile5:CüvCüv:

Akıntılarımız olacak kızlar bide bişi daha sölüm siz bizden daha küçüksünüz aklınızda bulunsun şimdi benim 2.adet dönemim geldigi için sancılarım oluo bide rahim büyüdügü için bu hafta agrı var biraz sizdede olabilir endişelenmeyin buda normalmiş:)8 haftanın içindeyiz biz bu haftaya gelince aklınızda bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…