2009 Ekim Anneleri

gunaydiiiinnn guzel hamisler sohbet koyulasmis yetiseyim dedim:)
kizlar dun ne duydum biliyormusunuz burda(hollandada) 6.aydan once bebegin cinsiyetini soylemiyorlarmis yasakmis!nedeni de cin liler ve turklerde erkek cocuk takintisi oluyormus ve kiz olursa kurtaj yaptiriyorlarmis bu yuzden yasaklanmis!!!ise bak yaa bir yandan iyi olmus ama bir yandanda kurunun yaninda yas ta yaniyor yaa:KK43: bana bu gidisle iyice turkiye yolu gozuktu:)

artıkın i koşugelir burda baktırırsın canım ama aslına bi bakıma ii olmuş bu erkeklerin erkek evlat takıntısı bi acayip eli ayağı düzgünolsun ha kız ha erkek ne farkeder hiç yani ama işte erkek milleti anlamıyolar bi soy sop meselesidir gidiyor..kaydirigubbakcemile3:CüvCüv:

gunaydiiiinnn guzel hamisler sohbet koyulasmis yetiseyim dedim:)
kizlar dun ne duydum biliyormusunuz burda(hollandada) 6.aydan once bebegin cinsiyetini soylemiyorlarmis yasakmis!nedeni de cin liler ve turklerde erkek cocuk takintisi oluyormus ve kiz olursa kurtaj yaptiriyorlarmis bu yuzden yasaklanmis!!!ise bak yaa bir yandan iyi olmus ama bir yandanda kurunun yaninda yas ta yaniyor yaa:KK43: bana bu gidisle iyice turkiye yolu gozuktu:)

mrba cnm.....:asigim:bence mantıklı nedense türklerde erkek çocuk manyaklığı var...özellikle bazı bölgelerimizde...oysaki cinsiyeti baba belirliyor annede erkek kromozomu yok...ama nedense bazı insanların beyni bunu basmıoo ve erkek çocuk için durmadan doğurmak zorunda kalıyorlar...yada kızsa aldırıyorlar..canilik bu yaa...ama senin dediğin gibi kurunun yanında yaşda yanıyorr....kesinlikle cinsiyet ayrımı yapanları kınıyorum ..önce allah sağlıklı sıhhatli ve hayırlı bebişler nasip etsin gerisi boşşşşş:nazar::Saruboceq:

slm kızlar nasılsınız sıze sorum olacakrı 4gun once kanama gecırdım dr gıttım uzerıne gorme bebekle alakalı yer kanamıyor dedı jel verdı ertesı gune dınlenerek gectı dr eger koyu kan gelırse korkma dedıı ama bugun jelle beraber zifiri sıyah tortu geldı sıce bu nıye oldu acıl cvpbenneyaptımki

slm kızlar nasılsınız sıze sorum olacakrı 4gun once kanama gecırdım dr gıttım uzerıne gorme bebekle alakalı yer kanamıyor dedı jel verdı ertesı gune dınlenerek gectı dr eger koyu kan gelırse korkma dedıı ama bugun jelle beraber zifiri sıyah tortu geldı sıce bu nıye oldu acıl cvpbenneyaptımki

cnm ilk önce geçmiş olsunnn:1hug:istersen dr.arayıp bi görüş en azından için rahatlarŞeniz

geçmiş olsun canım başıma böyle bir şey gelmedi bilmiyorum ama sen bir doktoruna sor istersen işini şansa bırakma inşallah kötü bir şey değildir kendine dikkat et :1no2:

kızlar burda süper kar yağıyor hava çok soğuk şöyle bahar gelse gezintilere çıksak
:eek:

canım bence hemen doktorunu ara ve bol bol istirahat et kendine dikkat et canım:CüvCüv:

yurtdışıda ne garipmiş kese için kalp için çok geççağırıyorlar idrar testini kafi görüyorlar, cinsiyeti söylemiyorlar falan. canım madem kürtaj oluyorlar kızı olanlar bunu yasaklasınlar tedbir olarak kimse kürtaj olamasın cinsiyet ayrımı yapanlara hayret ediyorum dünyadaki tüm soy sop Ademle Havvaya ait yada benim soyadımdan milyonlarca var benim hayatımda ne gibi etkisi olacak. burda işçimiz var kürt kendisi ve çokkk kalabalıklar inanın bıktım illallah diyor ne düğün bitiyo ne sünnet nede cenaze birine gitmesek olmuyo diye şikayetlerde. neyse sen bi ara bu taraflara gelince baktırırsın inşallah. ona göre isim bakcaz dimi erken bilelim bizhihoyyyt
kanamaya gelince ben düşükte kanama yaşadım ama 5-6 haftalar arasıydı ve çok yoğundu az lekelenmelerden bişi olmuyo ablamda 7 ay lekelenme oldu ve sağlıklı doğum yaptı dinlenmelisin fırsatın varsa hemen yat. geçmiş olsun canım

aslinda güzel bir uygulama madem cinsiyete göre aldirma olaylari oluyomus gayet yerinde olmus tabii yalniz ben buralarda cinsiyetten çocuk aldiran duymadim varmi türkiyeden bu haberleri duyan

tamamen katiliyorum kesinlikle cahillik baska bir sey degil...

QUOTE=lllalll;5378777]mrba cnm.....:asigim:bence mantıklı nedense türklerde erkek çocuk manyaklığı var...özellikle bazı bölgelerimizde...oysaki cinsiyeti baba belirliyor annede erkek kromozomu yok...ama nedense bazı insanların beyni bunu basmıoo ve erkek çocuk için durmadan doğurmak zorunda kalıyorlar...yada kızsa aldırıyorlar..canilik bu yaa...ama senin dediğin gibi kurunun yanında yaşda yanıyorr....kesinlikle cinsiyet ayrımı yapanları kınıyorum ..önce allah sağlıklı sıhhatli ve hayırlı bebişler nasip etsin gerisi boşşşşş:nazar::Saruboceq:[/QUOTE]

de valla bende turkiye boyle bir sey duymadim ama zaten biu tip seyleri ayan beyan
soyleyeceklerini de sanmiyorum ama seyi duymustum kurtaji neredeyse bir korunma yontemi gibi kullananlari kadin gidiyor 6/7kez kurtaj oluyor insanin inanasi gelmiyor vbunu yazinca aklima ajda pekkan geldi onunda tam 7 kez kurtaj yaptirdigini biliyormusunuz valla ben bu haberi okuyunca kadindan sogudum

aslinda güzel bir uygulama madem cinsiyete göre aldirma olaylari oluyomus gayet yerinde olmus tabii yalniz ben buralarda cinsiyetten çocuk aldiran duymadim varmi türkiyeden bu haberleri duyan

de valla bende turkiye boyle bir sey duymadim ama zaten biu tip seyleri ayan beyan
soyleyeceklerini de sanmiyorum ama seyi duymustum kurtaji neredeyse bir korunma yontemi gibi kullananlari kadin gidiyor 6/7kez kurtaj oluyor insanin inanasi gelmiyor vbunu yazinca aklima ajda pekkan geldi onunda tam 7 kez kurtaj yaptirdigini biliyormusunuz valla ben bu haberi okuyunca kadindan sogudum

orasi öyle canim bazisi çocuk için senelerce bekler bazi salaklarda sanki tas devrinden kalmis gibi korunma yöntemi olarak kürtaji uygular rabbim islah etsin bu tipleri ne diyelim

canim burda saglik sistemi ozel sigortalarla donuyor adamlar parayi almayi biliyor senden her ay ama sana sundugu hizmetlerden kistikca kisiyor
birde burda yasli insanlar cok fazla onlarin saglik masraflari cok oldugu icin onlara yapilan masraflari bizden kisiyorlar bu sistem amerikadada ayniymis sistem kotu malesef

evet isim bakacagiz sahsen ben kiyafetlerini odasini esyalarini cinsiyetine gore almak istiyorum..

yurtdışıda ne garipmiş kese için kalp için çok geççağırıyorlar idrar testini kafi görüyorlar, cinsiyeti söylemiyorlar falan. canım madem kürtaj oluyorlar kızı olanlar bunu yasaklasınlar tedbir olarak kimse kürtaj olamasın cinsiyet ayrımı yapanlara hayret ediyorum dünyadaki tüm soy sop Ademle Havvaya ait yada benim soyadımdan milyonlarca var benim hayatımda ne gibi etkisi olacak. burda işçimiz var kürt kendisi ve çokkk kalabalıklar inanın bıktım illallah diyor ne düğün bitiyo ne sünnet nede cenaze birine gitmesek olmuyo diye şikayetlerde. neyse sen bi ara bu taraflara gelince baktırırsın inşallah. ona göre isim bakcaz dimi erken bilelim bizhihoyyyt

X