gunaydiiiinnn guzel hamisler sohbet koyulasmis yetiseyim dedim:)
kizlar dun ne duydum biliyormusunuz burda(hollandada) 6.aydan once bebegin cinsiyetini soylemiyorlarmis yasakmis!nedeni de cin liler ve turklerde erkek cocuk takintisi oluyormus ve kiz olursa kurtaj yaptiriyorlarmis bu yuzden yasaklanmis!!!ise bak yaa bir yandan iyi olmus ama bir yandanda kurunun yaninda yas ta yaniyor yaabana bu gidisle iyice turkiye yolu gozuktu:)
gunaydiiiinnn guzel hamisler sohbet koyulasmis yetiseyim dedim:)
kizlar dun ne duydum biliyormusunuz burda(hollandada) 6.aydan once bebegin cinsiyetini soylemiyorlarmis yasakmis!nedeni de cin liler ve turklerde erkek cocuk takintisi oluyormus ve kiz olursa kurtaj yaptiriyorlarmis bu yuzden yasaklanmis!!!ise bak yaa bir yandan iyi olmus ama bir yandanda kurunun yaninda yas ta yaniyor yaabana bu gidisle iyice turkiye yolu gozuktu:)
slm kızlar nasılsınız sıze sorum olacakrı 4gun once kanama gecırdım dr gıttım uzerıne gorme bebekle alakalı yer kanamıyor dedı jel verdı ertesı gune dınlenerek gectı dr eger koyu kan gelırse korkma dedıı ama bugun jelle beraber zifiri sıyah tortu geldı sıce bu nıye oldu acıl cvpbenneyaptımki
slm kızlar nasılsınız sıze sorum olacakrı 4gun once kanama gecırdım dr gıttım uzerıne gorme bebekle alakalı yer kanamıyor dedı jel verdı ertesı gune dınlenerek gectı dr eger koyu kan gelırse korkma dedıı ama bugun jelle beraber zifiri sıyah tortu geldı sıce bu nıye oldu acıl cvpbenneyaptımki
kızlar burda süper kar yağıyor hava çok soğuk şöyle bahar gelse gezintilere çıksak
kızlar burda süper kar yağıyor hava çok soğuk şöyle bahar gelse gezintilere çıksak
[/QUOTE
oldugun yer yuksek mi? bizim burda karin k si yok. cok hafif yagmur ciselio
kızlar göbüş ne zaman yapcaz biz
kızlar göbüş ne zaman yapcaz biz
aslinda güzel bir uygulama madem cinsiyete göre aldirma olaylari oluyomus gayet yerinde olmus tabii yalniz ben buralarda cinsiyetten çocuk aldiran duymadim varmi türkiyeden bu haberleri duyan
de valla bende turkiye boyle bir sey duymadim ama zaten biu tip seyleri ayan beyan
soyleyeceklerini de sanmiyorum ama seyi duymustum kurtaji neredeyse bir korunma yontemi gibi kullananlari kadin gidiyor 6/7kez kurtaj oluyor insanin inanasi gelmiyor vbunu yazinca aklima ajda pekkan geldi onunda tam 7 kez kurtaj yaptirdigini biliyormusunuz valla ben bu haberi okuyunca kadindan sogudum
yurtdışıda ne garipmiş kese için kalp için çok geççağırıyorlar idrar testini kafi görüyorlar, cinsiyeti söylemiyorlar falan. canım madem kürtaj oluyorlar kızı olanlar bunu yasaklasınlar tedbir olarak kimse kürtaj olamasın cinsiyet ayrımı yapanlara hayret ediyorum dünyadaki tüm soy sop Ademle Havvaya ait yada benim soyadımdan milyonlarca var benim hayatımda ne gibi etkisi olacak. burda işçimiz var kürt kendisi ve çokkk kalabalıklar inanın bıktım illallah diyor ne düğün bitiyo ne sünnet nede cenaze birine gitmesek olmuyo diye şikayetlerde. neyse sen bi ara bu taraflara gelince baktırırsın inşallah. ona göre isim bakcaz dimi erken bilelim bizhihoyyyt
,muhtemelen bir iki haftaya çikmaya baslar ilk hamileliginmi senin gizemcim