2009 Ekim Anneleri

hoşgeldin canım ne kadarlıksın?

kızlar bendede gaz sancısı var özellikle akşamları karnımın içinde birşeyler geziyor sanki şişkinlikte var ayaklarımda çok üşüyor kızlar ilk keseyi ne zaman gördünüz karındanmı yoksa vajinadanmı

canım benim doktorum hiç vajinadan bakmadı ama bakanlar var bende ilk senin gibi 4+4 ken gittim karnımdan baktı kese için erken dedi ilaçlarımı verdi 5+5 ken tekrar açgırdı kesemizi gördük canım

Pamukla bastır dediler , bastıramadım , yalnız gittiydim. elimde eşyalar...

baya bi kan süzüldü. şimdi de çok acıyor handancığım. zaten iyice elim ayağım tutmaz oldu bu hamilelikte.kafa dalgın... Allah sonumuzu hayır etsin inşallah..

jasminciğim senin de gözün aydın canım . darısı bizim başımıza inşallah ..

beryalciğim dün hiç karşılaşmadık canım CADIARZU

damarın mı patladı :1shok:
geçmiş olsun canım

sonuçları bize yaz oldu mu?

benden de 3 tüp kan aldılar. kolum agrıdı baya valla a.s.

Hımm anladım yoncacım bende başka bişe sandım ya korktum, ben kan vermeye çok alışıgım kaç kere damarıma hava kaçırdılar balon gibi şişti :) alışırsın canım korkma allahım başka bişe vermesin

geçmiş olsun canım benim başımada geldi damara bastıramayınca kan deri altına sızıyor o da ağrı ve morluk yapıyor

canım benim doktorum hiç vajinadan bakmadı ama bakanlar var bende ilk senin gibi 4+4 ken gittim karnımdan baktı kese için erken dedi ilaçlarımı verdi 5+5 ken tekrar açgırdı kesemizi gördük canım

tsk ederim bende bilmiyorum simdi doktor nasıl bakacak ama vazinadanda bakılmasını hiç istemitorum inş öyle bakmazz...:çok üzgünüm:

Bende sevmiyorum alttan bakılmasını allahtan doktorum bakmıo gerekli bi durum olmadıkça bakılmasından taraftar degil bi süre bekleyince karından görebilecekken neden alttan baksınki yani

tsk ederim bende bilmiyorum simdi doktor nasıl bakacak ama vazinadanda bakılmasını hiç istemitorum inş öyle bakmazz...:çok üzgünüm:

canım alttan bakmasını istemiyorsan 6. haftana kadar bekle...çünkü erken dönemlerde üstten kese gözükmeyebilir...ben 5+5 te gittim alttan baktı..

evet haklısın benim kayın validemde buradaki doktorlar alttan bakmıyor dedi ama ablam da ben 4 ay alttan baktırdım deyince biraz korktum cünkü ben hiç istemiyorum alttan bakılmasını ama hayırlısı olsun bebişim sağlıklı olsunda mecbur bakılmak gerekiyorsa tabiki alttanda baktıracagım o zaman

evet bijoux cuğum ben den de 3 tüp aldılar, cumadan beri bir sağ kol bir sol kol inşallah baya bi zaman istemzler inşallah kan.

fundacığım üst üste çok oldu ya ondan içime iyice fenalık geldi. ağladım ağlıyacam şimdi

handancığım Allah beterinden korusun inşallah hepimizi

Alttan bakılması gerekmiyo canım çogu kadın kasılıo ben düşük yaptıgımda alltan kurcaladılar hep piskolojim bozuldu doktor allttan bakıcam desede izin vermezdim bekleyelim derdim

canım alttan bakmasını istemiyorsan 6. haftana kadar bekle...çünkü erken dönemlerde üstten kese gözükmeyebilir...ben 5+5 te gittim alttan baktı..

bugun gidecegim zaten eger alttan bakılacaksa beklerim tabiki 6. haftaya kadar uygun görürse doktor......
:sm_confused:

hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah :CüvCüv:
son adet tarihini ve muhtemel dogum tarihini yazarsan arkadaşlar listeye eklerler seni de yerimseniben

inşallah canım hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alırız son adet tarihim 17 ocak muhtemel doğum tarihim 24 ekim

Alttan bakılması gerekmiyo canım çogu kadın kasılıo ben düşük yaptıgımda alltan kurcaladılar hep piskolojim bozuldu doktor allttan bakıcam desede izin vermezdim bekleyelim derdim

bende beklerim o zman cünkü hiç istemiyorum alttan bakılmasını inş bakmazda...Bende kasılırım cünkü rahat edemem ...:1no2:

bana alttan bakıldı sorun olduğunu kesinlikle düşünmüyorum zaten öncesindede gebelik için uğraşırken yumurta kontolümü yapmıştı.tıbbı olarak hiçbir mahsuru yok. çekiniyom derseniz doğumunuzda zor olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…