kızlar herkese günaydın bende ekim annesi olacağım ben sizden sonra geldim ama sizi takip etmeye çalıştım ekim annesi olmayı çok istiyordum kızlar benide alın aranıza sizden öğreneceğim çok şey var
canım benim doktorum hiç vajinadan bakmadı ama bakanlar var bende ilk senin gibi 4+4 ken gittim karnımdan baktı kese için erken dedi ilaçlarımı verdi 5+5 ken tekrar açgırdı kesemizi gördük canımgünaydın kızlar bende geldim aranıza nasılsınız bugun bende uyuyamadım basım cok agrıyor geceleride arada uyanıyorum karnım agrıyor sanki gaz varmış gibi şişkin oluyor sizce normalmidir bu agrı...
Ayrıca size bişe sormak istiyorum ben daha hiç kontrole gitmedim bugun gidecegim ultrasyonla nasıl bakıyorlar vazinadan mı bakıyorlar beni bilgilendirirseniz sevinirim hamişler....
günaydın arkadaşlar,,
yine hastaneye gittim bu sabah, tahlilleri verdim. hemogram , biyokimya , idrar tahlili filan yapıldı. sonuçları öğleden sonra alıcam.Damarım patladı en sonunda bugün. inşallah kötü bişey olmaz. sağ kolum ağrıyor. senağlama
benim de uykularım sapıttı valla. ne kadar geç yatsam sabah 6 da ayaktayım. napıcez bilmem.
hoşgeldin canım ne kadarlıksın?
Pamukla bastır dediler , bastıramadım , yalnız gittiydim. elimde eşyalar...
baya bi kan süzüldü. şimdi de çok acıyor handancığım. zaten iyice elim ayağım tutmaz oldu bu hamilelikte.kafa dalgın... Allah sonumuzu hayır etsin inşallah..
jasminciğim senin de gözün aydın canım . darısı bizim başımıza inşallah ..
beryalciğim dün hiç karşılaşmadık canım CADIARZU
canım benim doktorum hiç vajinadan bakmadı ama bakanlar var bende ilk senin gibi 4+4 ken gittim karnımdan baktı kese için erken dedi ilaçlarımı verdi 5+5 ken tekrar açgırdı kesemizi gördük canım
tsk ederim bende bilmiyorum simdi doktor nasıl bakacak ama vazinadanda bakılmasını hiç istemitorum inş öyle bakmazz...:çok üzgünüm:
hoşbulduk canım bende 4+5 aramızda bir gün :ecrin_bebek:
canım alttan bakmasını istemiyorsan 6. haftana kadar bekle...çünkü erken dönemlerde üstten kese gözükmeyebilir...ben 5+5 te gittim alttan baktı..
hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah :CüvCüv:
son adet tarihini ve muhtemel dogum tarihini yazarsan arkadaşlar listeye eklerler seni de yerimseniben
Alttan bakılması gerekmiyo canım çogu kadın kasılıo ben düşük yaptıgımda alltan kurcaladılar hep piskolojim bozuldu doktor allttan bakıcam desede izin vermezdim bekleyelim derdim