Kızlar ya bu altta cıkan tavimi ayarladığınız adres neresi onu bulamadım yerleştirmeyi biliyorum ama ayarlayamadım.yardımcı olurmusunuz.
bende de oldu canım..doktro agıttı bırsey cıkmadı sorun etmekızlar ben 4 hafta 4 günlük hamişim karın alt bölgemde hafif ağrı var sizdede oluyomuydu
kızlar hastaneden yeni geldim.
değerler şöyle:
cuma günü : 46,05
pazartesi günü : 124,9
canım güzel bır katlanma avar ınsalaah sgalıklı bır gebelık gecırıyorsunudur..sonucunu yazarmısın
evet canım ben gordumSelam kızlar bende birazdan ilk defa doktora gidecem bebişim tam 5 haftalık keseyi görebilirm dimiii
bende de hıc belırtı yok mıdesı bulananalara özenıyorum nıye bend eyok dıyeselam kizlar. Aramiza yeni katilan arkadaslar hosgeldiniz. Hep beraber saglikli bir hamilelik donemi geciririz insallah. Bende hala bulanti yok :)) Cok uykum gelmesi disinda pek bi belirtim yok. Bu da iyi :))
benımde gırıyor hep canım normalmıskarnımın alt tarafına bir ağrı girdi arkadaşlar, inşallah bişey olmass :a015:
...slm kızlar benim 2 gun onceki degerim 263 bugunku degerim 617 nasıl sizce sat a gore 4+3 um
cok ıyı bence
[
iyi aksamlar kızlar... dün ve bugun adet sancııs gıbı agrılarım vardır dayanamadım bugun doktor agıttım... keseyı gordum:sm_cool:... hemde karından baktı . heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyytttttthihoyyyt darısı görmeyenelrın başına:teytey:
Arkadaşlar merhaba, aranıza benide alırmısınız, sat 18 ocak, ekim 25 doğumlu olacak inş. hamile olduğumu dün öğrendim.
inşalla bebeklerimizi kucağımıza aldığımız günleride görürüz canlarım..
günaydın kızlar
nasılsınız bugun
Günaydınnnn bende çok iyiyim hamilemiyim değilmiyim hiç fark yok çok şükür.
günaydınlar kızlar
10 güne kadar fark olabiliyo o yüzden bakarsın aynı gün bağıra bağıra doğururuzkaydirigubbakcemile3. sanırım sende cumartesi gideceksin bende kalp için cumartesi gideceğim.arkadasım aramızda bır gun var ertesi gun de ben alacagım kucagıma bebişimi Allah izin verirse tabi
gunaydın canım nasılsına.s.