2009 Ekim Anneleri

evet canım öyleyim valla. eşim altı bucukta cıkıyor evden. bende yatmıyorum ondan sonra. zaten normalde de erken kalkarım. sen neden kalktın böyle erken erken delikafadulden

bende 7de kalkıyorum eşime kahvaltı hazırlayıp işe gonderiyom sonrada oturuyom pc başına biraz sonra belki kanepeye uzanırım uyumaya calışırım uykularım cok bozuldu onceden oglene kadar uyurdum hamiş olduktan sonra uykum bozulduhihoyyyt

bende 7 civarı evden çıkıyorum 8 de işbaşı. son günlerime kadarda çalışmaya devam edeceğim inş.bi aksilik yaşamazsam.

kızlar bende test sonuçlarımı aldım salı doktora göstercem ama benim anladıklarım hdl kolestroum yüksek çıkmış bide idrar testimde bi kaç bişi yüksek ama onalrın ne oduğunu anlamadım

--------------------------------------------------------------------------------

18 . şubat . 2009 saat 09:00
--------------------------------------------------------------------------------

EKİM AYI ANNE ADAYLARI LİSTESİ

isim............................... Sat ................ Doğum tar..................kilo.....

1 = Sudeyoncaa.............. 14 aralık .......... 30 eylül
2 = szn58............... ....... 25 aralık........... 1 ekim
3 = nazyaz..................... .25 aralık........... 1 ekim
4 = kelebek00...... . ......... 25 aralık. ......... 1 ekim
5 = kamille.................... . .25 aralık.......... . 1 ekim
6 = jasminellam................ 27 aralık............ 2 ekim ....................64
7 = samyeli26 ..................28 aralık ............ 4 ekim ...................75
8 = handan 2546............... 28 aralık............ 4 ekim.....................51
9 = elalı............................ 2 aralık.............. 5 ekim....................65
10 = amazonn.................... 30 aralık............ 6 ekim
11 = lllalll.......................... 30 aralık............ 6 ekim....................45
12 = pregnancyzuzusel...... .31 aralık........... 7 ekim
13 = eylüll.......................... 31 aralık........... 7 ekim
14 = zuzuu......................... 1 ocak.............. 8 ekim..................66
15 = nlgunozkan23............. 1 ocak.............. 8 ekim ...................64
16 = zynp.zeynep............... .2 ocak............. . 9 ekim
17 = çobanyıldızı................ .2 ocak.............. 9 ekim
18 = papatyalim ................ .2 ocak ............ . 9 ekim
19 = bucuk........................ .2 ocak.............. 9 ekim...................44
20 = bukett....................... .3 ocak.............. 10 ekim
21 = fatıma...........................3 ocak.............. 10 ekim................59
22 = zeynocan .....................3 ocak ............. 10 ekim ................53
23 = zeytingözlü....................4 ocak.............. 11 ekim
24 = berin14..........................4 ocak..............11 ekim..................49
25 = seldus...........................4 ocak..............11 ekim..................60
26 = ilkay..............................5 ocak..............12 ekim
27 = rockwell.........................5 ocak..............11 ekim..................70
28 = deryak45.......................5 ocak...............11 ekim
29 = esma_memo_12............6 ocak.............. 13 ekim .................65
30 = gizem1986 ...................7 ocak ..............14 ekim .................66
31 = burcubiriktir ..................8 ocak ..............15 ekim
32 = eflatun .........................8 ocak ..............15 ekim ..................67
33 = nutellausa ....................8 ocak...............15 ekim
34 = mehay .. ......................9 ocak ........... ..16 ekim .................62
35 = engidi ..........................9 ocak ..............16 ekim
36 = nisasum.......................9 ocak...............16 ekim..................58
37 = nurefsann.....................10 ocak...............17 ekim
38 = kayaemel ....................10 ocak .............17 ekim ................49
39 = çitos2903 ...................10 ocak ..............17 ekim
40 = yonca76 .....................10 ocak ............. 17 ekim ................78
41 = SUN12........................11 ocak...............18 ekim
42 = beryal ........................12 ocak ........... ..19 ekim
43 = zeytin79 .....................12 ocak ..............19 ekim ................60
44 = lazuz24z.....................12 ocak...............19 ekim ................73
45 = zeyno55 .....................13 ocak ..............20 ekim
46 = Cerensesil ..................16 ocak ..............23 ekim
47 = selina79..................... 17 ocak ..............24 ekim
48 = funda1980 ..................17 ocak ..............24 ekim
49 = rknydn55.....................18 ocak ..............25 ekim.................63
50 = ncinar.........................18 ocak.............. 25 ekim
51 = bijoux ........................18 ocak ............. 25 ekim
52 = fatima38.....................18 ocak...............25 ekim
53 = neredennereye.............21 ocak...............28 ekim
54 = burcu_87.....................16 kasım.............07 ekim

KIZLAR EN GÜNCEL LİSTE BUDUR.ADI OLMAYAN YADA BİLGİLERİ EKSİK YANLIŞ OLAN BİLDİRSİN....

kızlar listemiz ilk sayfada artık bilginiz olsun.öpüldünüz.
anjelic arkadaşımız ilk sayfaya koymuş listeyi.karışıklık olmaz sanırım bundan sonra.

Son düzenleme:

elma yemeni tavsiye ederim kolestrol düşürür bebek içinde çok faydalı.testlerimi yaptırırsam kıyaslarız ama bende henüz bişi yok biliyorsun. 44 kg sun dimi kolestol olmasıda çok şaşırtıcı ya.

Günaydın kuşlarım nasılsınıza.s., benim çok uykum var, keşke evde olsaydım da uyusaydım.mirmirmirmir

adı olcay çok tatlı bi bayan zerrin hn dan iyi diye duydum istersen bigit

henüz kesin karar vermedim haftaya cuma günü gitmeyi düşünüyorum, biraz sorşturayım en iyisi

yerimseniben

cnm 53 kişi olduk güncelledim listeyii biraz önce nutellausayı ekledim artı fatima38 ekledimmmmyerimseniben

Teşekkür ederim canım saolyerimseniben

canım hoşgedlin aramıza a.s.
günlerimiz aynı seninle :CüvCüv:

hoşbuldum canım saol, evet listede gördüm günlerimiz aynı, hayırlısıyla kucağımızada alırız inş.:CüvCüv:

Bende çok rüya görmeye başladımıştım, ve midemdede yanma var hala

günaydın kızlar
nasılsınız bugun

Günaydınnnn bende çok iyiyim hamilemiyim değilmiyim hiç fark yok çok şükür.

Günaydın canım, bendede uyku ve midede yanma var sadece

evet hergün bi elma yiyyorum aslında
evet zayıfım ama belki sürekli oturduğum içindir hareket yok hiç
seninde yapılır yakında testlerin işallah güsel sonuçlar çıkar

günaydın kızlar umarım hepiniz iyisinizdir...bayağı kalabalıklaşmışız bakıyorum ...allah daha çok artırsın...
bulcuk canım hdl kolestrolünün yüksek olması güzel çünkü o iyi kolestrol ne kadar yüksek olursa o kadar iyi ....ama ldl nin yüksek olması kötü çünkü o kötü kolestrol demek..yani endişe etme canım sevin...
bu arada bende mide yanması bulantı hala devam...uyku düzeni bendede altüst oldu gece uyuyamıyorum...

valla benim uykular da sapıttı. yazmıştım daha önce akşam 7 de uyuyorum sabaha karsı 4 de dikiliyorum. dün biraz geç yatmaya çalıştım o da 10-11 gibi işte. sabah 6 da uyandım bu sefer kaydirigubbakcemile3

kızlar oraları bilmiyorum ama burası cok soguk. ben de birazdan battaniye altına girip film izlemeyi düşünüyorum :icecream:

kütayhadaymış bu arada deprem atlattınız tekrar geçmişolsun bizim buralardasoğuk işyerim soğk ısıtıcı dibimde. lahana gibi giyindiğim için üşümüyomkaydirigubbakcemile3

günaydın arkadaşlar,,

yine hastaneye gittim bu sabah, tahlilleri verdim. hemogram , biyokimya , idrar tahlili filan yapıldı. sonuçları öğleden sonra alıcam.Damarım patladı en sonunda bugün. inşallah kötü bişey olmaz. sağ kolum ağrıyor. senağlama

benim de uykularım sapıttı valla. ne kadar geç yatsam sabah 6 da ayaktayım. napıcez bilmem.

kızlar herkese günaydın bende ekim annesi olacağım ben sizden sonra geldim ama sizi takip etmeye çalıştım ekim annesi olmayı çok istiyordum kızlar benide alın aranıza sizden öğreneceğim çok şey var

Günaydın kıslarrrrrr

ya ne güsel evdesiniz bende sabah 7 de kalkıp işe geliyorum öglen öyle bi uykum gelioki iki dakka kafamı bi yere koyamıyorum çok sinir bozucu uykuya ölüyorum resmen ama yok işte maalesef akşamı beklemem lasım

Herkese günaydınnnn güzel anne adaylarımmmmmhihoyyyt

Kızlar ben dün miniğimin kalp atışlarını duydum,yani size nasıl anlatsam hani hep söylerler de inanmazdım bu kadar etkili olabileceğine oradan resmen varolmaya çalışmanın sesleri geliyor bu bir mucize:lepi::sm_cool: Rabbim hepinize bunu yaşatsın inşallah gerçekten insan anne olduğunu tescilliyor, şimdiye kadar bana şaka gibiydi ama dün anladımki gerçekten içimde bir can büyüyor...Hepinizi öptümŞeniz

Yonca damarın nası patladı canım yaaaaaaaaaaaa

bende 1 ay sonra gidicem artık doktoruma ikili testimiz yapılacak hemogram ve idrar testi istedi

günaydın kızlar bende geldim aranıza nasılsınız bugun bende uyuyamadım basım cok agrıyor geceleride arada uyanıyorum karnım agrıyor sanki gaz varmış gibi şişkin oluyor sizce normalmidir bu agrı...
Ayrıca size bişe sormak istiyorum ben daha hiç kontrole gitmedim bugun gidecegim ultrasyonla nasıl bakıyorlar vazinadan mı bakıyorlar beni bilgilendirirseniz sevinirim hamişler....

kütayhadaymış bu arada deprem atlattınız tekrar geçmişolsun bizim buralardasoğuk işyerim soğk ısıtıcı dibimde. lahana gibi giyindiğim için üşümüyomkaydirigubbakcemile3

ay evet canım baya sallandık yaa, uzun da sürdü. ben deprem fırtına vs den korkmam ama istanbulda deprem oldu buralara geldi zannettim. hemen koştum telefona annemleri aradım. şükür kimseye bişey olmadı bu depremde :bbo:

ben de giyinicem şimdi kat kat. kombiyi baya açtım ama üşüyorum -tatlicadiarzu-

Jasminellam çok sevindim canım gerçekten bi mucize ben agladım gördügümde duydugumda o ana kadar içimde bi canlı oldugunu kavramamıştım şimdi sürekli gözümün önüne gelio o kalpatışları inş bebeklerimizin kallbi hep böle güzel güzel atar şükürler olsun rabbime darısı herkesin başına inş

oyy kıyamam canım geçmiş olsun
benim de kolum baya agrıdı 3 tüp kandan sonra. ama doktor ohoo daha cok yapıcaz alış dedi :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…