2009 Ekim Anneleri

aslında bilmiyorum cekinmiyorum ama korkuyorum ben biraz nasıl olacagını hiç bilmediğim için...

bende beklerim o zman cünkü hiç istemiyorum alttan bakılmasını inş bakmazda...Bende kasılırım cünkü rahat edemem ...:1no2:

kızlar ilk bebeğimde bende alttan baktırmıştım bebeğimi kaybettim bu yüzden değil belki ama şu anda alttan bakalım derse ben baktırmam

Işte herkes farklı fatımacım ya sen alışmışsın mesela sana zor gelmio ama benim çok kötü deneyimim var o yüsden hiç istemedigim bişe , dogum farklı bişe ya o an can haliyle hiçbişeyi düşünmez bence insan ne bilim zaten uykum var :)) sen zorlanmıomusun sabah kalkmaya yaa ben çok zorlanıom

evet dogumla bu cok farlıdır bide arkadaslar sizce sezeryanmı iyi yoksa normal doğum mu ben sezeryan olacagımda...

günaydın canımlarım naaber...klasik kabusumuz alttan bakma olayı war sanırsam?? arkadaşlar bahsetmiş gerçi ama rknydn55 cim..ben 5 haftalıkken gittim ilk kez sadece konuştuk 10 gün sonra gel karnından bakalım dedi..6+4 ken gittim karnımdan baktık ilk..hem kesemi gördük hem bebiki hem yolk kesesini hem de kalp atışlarını gördük..6yı bikaç gün geçir öyle git canımm

Neden sezeryan olcan canım mecburmusun bişimi var ??

Ben normal istiyorum allahım izin verirse ama o zamanki durum ne olur bilinmez kalp hastasıyım çünkü ben

günaydın kızlarrrr....bugün nedense çok halsizim...cnm hiç birşey istemiyorr..üzerimde bir ağırlık var..sürekli uyku modundayım..elimden gelse kendimi resetlicemmm:KK43:((

düşüğün alakası yok alttan muayeneyle onuda tecrübe ettim daha önceki gebeliğimde nasılsa kese görünmez diyip muayeneye gitmemiştim araya bayram girdi bayramdan sonra giderim derken kanamam başladı hiç muayene olmadan düşük yaşadım.
handan sabah çok erken kalktığım için illaki uykum olur ama öyle çok değil gebe kalmadan önce neyse aynen devam ama akşamları 11:30 da yatardım onu biraz öne çektim 10:30 da yatıyom artık.

hayır mecbur değilim ama sezeryan daha agrısız olduğunu söylüyorlar bu yüzdende kayın validem sezeryan olsun istiyor bende öyl düşünüyorum...

Bende senin gibi düşük yaşadım fatmcım 5 haftalıktım doktora gitmemiştim daha gidince alttan bayagı kurcaladı doktor içmde bişe kalmmışmı die ben aglıyorum tabi çok kötüydü bidaha asla alttan baktırmam o yüsden aklıma hep bu gelir

bende 10,30 gibi yatıyom ya ama gece uyanıom bi kaç kere ondan uykumu alamıom sanırım ya

bende kesinlikle normal doğum düşünüyorum ama şartlar ne getirir onu bilemem çatı darlığı olabilir diyorlar çünkü adetlerim çok sancılı geçerdi. aşırı kg lu bi bebeğim olabilir oda normale engel o yüzden büyükte konuşmak istemiyorum bakalım yakında o teleşa düşeriz şimdilik bu günlerin tadını çıkartalım sonra yandıkkkkksırnaşık şey

Benimde arkadaşım sezeryan yaptı sakın yapma yapabiliosan normal dogur dio ne bilim 9 ay taşıdım o anı yaşamak isterdim dio uyudum uyandım kucagıma verdiler bişe anlamadım o dogum anını yaşamak isterdim dio çok etkilendim bende yaşamak istiom ama allahım bilir artık

hayır mecbur değilim ama sezeryan daha agrısız olduğunu söylüyorlar bu yüzdende kayın validem sezeryan olsun istiyor bende öyl düşünüyorum...

kayınvaliden mi sezeryan istiyor neden o mu doğuracakmuş :roflol:
canım olur mu öyle şey, herşeyin bir güzelliği var
ama aşırı boyuttaysa korkun bişey diyemem tabi

ben bel fıtıgı ameliyatı oldum bu agustosda. nette araştırdıgıma göre bu durumda ancak epidural normal doğum öneriyolar fisfisfis eğer doktor sorun yok normal doğurabilirsin derse kesinlikle tercih edicem. onu da yaşamak istiyorum çünkü :Saruboceq:

günaydın kızlarrrr....bugün nedense çok halsizim...cnm hiç birşey istemiyorr..üzerimde bir ağırlık var..sürekli uyku modundayım..elimden gelse kendimi resetlicemmm:KK43:((

lalcimm hawa çok kapalı y abugün bide soukk ondandır..ben de ööleyim..

Bende senin gibi düşük yaşadım fatmcım 5 haftalıktım doktora gitmemiştim daha gidince alttan bayagı kurcaladı doktor içmde bişe kalmmışmı die ben aglıyorum tabi çok kötüydü bidaha asla alttan baktırmam o yüsden aklıma hep bu gelir

bende 10,30 gibi yatıyom ya ama gece uyanıom bi kaç kere ondan uykumu alamıom sanırım ya

aynen gece 3 kez kalkıyorum su içiyor wc ye giriyorum. sen düşük yapalı ne kadar oldu benim üstünden 1,5 yıl geçti kesinlikle bebeğim olmaz bu aymı olacak amannn derken süpriz oldu resmen.

kızlar herkese günaydın bende ekim annesi olacağım ben sizden sonra geldim ama sizi takip etmeye çalıştım ekim annesi olmayı çok istiyordum kızlar benide alın aranıza sizden öğreneceğim çok şey var
hoşgeldin aramıza sağlıkla kucağına laırsın işallah bebişini

Herkese günaydınnnn güzel anne adaylarımmmmmhihoyyyt

Kızlar ben dün miniğimin kalp atışlarını duydum,yani size nasıl anlatsam hani hep söylerler de inanmazdım bu kadar etkili olabileceğine oradan resmen varolmaya çalışmanın sesleri geliyor bu bir mucize:lepi::sm_cool: Rabbim hepinize bunu yaşatsın inşallah gerçekten insan anne olduğunu tescilliyor, şimdiye kadar bana şaka gibiydi ama dün anladımki gerçekten içimde bir can büyüyor...Hepinizi öptümŞeniz

canım ne güsel bi his dimi işallah bizde yaşarız en kısa zamanda hihoyyyt
günaydın kızlar bende geldim aranıza nasılsınız bugun bende uyuyamadım basım cok agrıyor geceleride arada uyanıyorum karnım agrıyor sanki gaz varmış gibi şişkin oluyor sizce normalmidir bu agrı...
Ayrıca size bişe sormak istiyorum ben daha hiç kontrole gitmedim bugun gidecegim ultrasyonla nasıl bakıyorlar vazinadan mı bakıyorlar beni bilgilendirirseniz sevinirim hamişler....
hoşgeldin canım uykusuzuk hepimizin problemi anlaşılan gazda aynı şekilde 6 haftaya kadar gidersen keseyi görmek için vajinadan bakıyolar benim vajinadan bakıldı keseyi gördük hiç bir problem olmadı

ay evet canım baya sallandık yaa, uzun da sürdü. ben deprem fırtına vs den korkmam ama istanbulda deprem oldu buralara geldi zannettim. hemen koştum telefona annemleri aradım. şükür kimseye bişey olmadı bu depremde :bbo:

ben de giyinicem şimdi kat kat. kombiyi baya açtım ama üşüyorum -tatlicadiarzu-
geçmiş olsun canım Allah bida yaşatmasın işallah gecenlerde bursada sallandı ödüm kopmuştu benimde
Pamukla bastır dediler , bastıramadım , yalnız gittiydim. elimde eşyalar...

baya bi kan süzüldü. şimdi de çok acıyor handancığım. zaten iyice elim ayağım tutmaz oldu bu hamilelikte.kafa dalgın... Allah sonumuzu hayır etsin inşallah..

jasminciğim senin de gözün aydın canım . darısı bizim başımıza inşallah ..:nazar:

beryalciğim dün hiç karşılaşmadık canım CADIARZU
canım geçmiş olsun ben o yüzden yanlız gitmemeyi tercih ediyorum aksilik olur biş i olur Allah korusun

evet haklısın benim kayın validemde buradaki doktorlar alttan bakmıyor dedi ama ablam da ben 4 ay alttan baktırdım deyince biraz korktum cünkü ben hiç istemiyorum alttan bakılmasını ama hayırlısı olsun bebişim sağlıklı olsunda mecbur bakılmak gerekiyorsa tabiki alttanda baktıracagım o zaman

günaydın canımlarım naaber...klasik kabusumuz alttan bakma olayı war sanırsam?? arkadaşlar bahsetmiş gerçi ama rknydn55 cim..ben 5 haftalıkken gittim ilk kez sadece konuştuk 10 gün sonra gel karnından bakalım dedi..6+4 ken gittim karnımdan baktık ilk..hem kesemi gördük hem bebiki hem yolk kesesini hem de kalp atışlarını gördük..6yı bikaç gün geçir öyle git canımm
günaydın tatlım evet konu herkesin kabusu vajinal ultrason hoş ben aşşadan baktırdım ama bidaha gerek kalmaz herhalde diye düşünüuorum

günaydın tatlım bende öyleyim valla gözler açık başka alemdeyim resmen mirmirmirmir

evet daha cok erken düşünmek için bunları ama bende buradan bilgi alıyorum cünkü pek bişey biilmiyorum konusacagım pek kimse yok yanımda benim kayınvalidemle konsuyorum herseyi annem ankarada oturuyor yani gurbetteyim bu yüzden sürekli sizinle sohbet edip bişeyler ögrenmek istiyorum...

Ben geçen ay düşük yaptım fatımacım hemen tekrar hamile kaldım doktorum ara vermene gerek yok demişti ama biz bu ay olmaz nasılsa die düşünürken tekrar geldi melegim annesine kıyamadı

işallah Allah kısmet etsin bende norma doğum isterim hoş ikisindede çok korkarım zaman yaklaştıkca ama en sağlıklısı nromal doğum

X