- 29 Nisan 2007
- 6.173
- 202
- 44
bijoux gunaydın erkencisin benim gibi
evet canım öyleyim valla. eşim altı bucukta cıkıyor evden. bende yatmıyorum ondan sonra. zaten normalde de erken kalkarım. sen neden kalktın böyle erken erken delikafadulden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bijoux gunaydın erkencisin benim gibi
evet canım öyleyim valla. eşim altı bucukta cıkıyor evden. bende yatmıyorum ondan sonra. zaten normalde de erken kalkarım. sen neden kalktın böyle erken erken delikafadulden
kızlar bende test sonuçlarımı aldım salı doktora göstercem ama benim anladıklarım hdl kolestroum yüksek çıkmış bide idrar testimde bi kaç bişi yüksek ama onalrın ne oduğunu anlamadım
adı olcay çok tatlı bi bayan zerrin hn dan iyi diye duydum istersen bigit
yerimseniben
cnm 53 kişi olduk güncelledim listeyii biraz önce nutellausayı ekledim artı fatima38 ekledimmmmyerimseniben
canım hoşgedlin aramıza a.s.
günlerimiz aynı seninle :CüvCüv:
günaydın herkesee
arkadaşlar ben de garip garip rüyalar görmeye başladım yaa, gece ikide bir uyanıyorum bi de :bbo::bbo:
ben dün annemi aradım sordum. bu bulantı, mide yanması, koku gibi şeyler genelde anneyle benzerlik gösteriyomuş. benim sadece midem yanardı dedi :CüvCüv: benim de hakkatten şimdilik sadece mide yanmam var.
ben mart başında gidicem kalp atışı için. daha çok var yani delikafadulden ama burda sizinkileri okuyup mutlu oluyorum arkadaşlarımmm
günaydın kızlar
nasılsınız bugun
Günaydınnnn bende çok iyiyim hamilemiyim değilmiyim hiç fark yok çok şükür.
elma yemeni tavsiye ederim kolestrol düşürür bebek içinde çok faydalı.testlerimi yaptırırsam kıyaslarız ama bende henüz bişi yok biliyorsun. 44 kg sun dimi kolestol olmasıda çok şaşırtıcı ya.
kütayhadaymış bu arada deprem atlattınız tekrar geçmişolsun bizim buralardasoğuk işyerim soğk ısıtıcı dibimde. lahana gibi giyindiğim için üşümüyomkaydirigubbakcemile3valla benim uykular da sapıttı. yazmıştım daha önce akşam 7 de uyuyorum sabaha karsı 4 de dikiliyorum. dün biraz geç yatmaya çalıştım o da 10-11 gibi işte. sabah 6 da uyandım bu sefer kaydirigubbakcemile3
kızlar oraları bilmiyorum ama burası cok soguk. ben de birazdan battaniye altına girip film izlemeyi düşünüyorum :icecream:
kütayhadaymış bu arada deprem atlattınız tekrar geçmişolsun bizim buralardasoğuk işyerim soğk ısıtıcı dibimde. lahana gibi giyindiğim için üşümüyomkaydirigubbakcemile3
günaydın arkadaşlar,,
yine hastaneye gittim bu sabah, tahlilleri verdim. hemogram , biyokimya , idrar tahlili filan yapıldı. sonuçları öğleden sonra alıcam.Damarım patladı en sonunda bugün. inşallah kötü bişey olmaz. sağ kolum ağrıyor. senağlama
benim de uykularım sapıttı valla. ne kadar geç yatsam sabah 6 da ayaktayım. napıcez bilmem.