2009 Ekim Anneleri

Günaydıınnnn hanımlaaaaaaaarrrrrrr,

Nasılsınız? Ben bugün çok kötü uyandım dün geceden beri midem bitirdi beni, ekşime bulantı gece mahvoldum resmen...kızlar ben hiçbirşey yiyemiyorum, sadece çorba içebiliyorum bir de kuru galeta, kraker falan, içim kurudu resmen, sevdiğim herşeyden içim kalkıyor mirmirmirmir Biri karşımda et falan yediğinde bile midem kalkıyor ne kötü durum yaa, biliyorum pıhtıcanım'a şimdilik etkisi yok ama ben yine de üzülüyorum, şişlik bende de var yani kilo aldım mı bilmiyorum tartım yok evde ama karnım şiş sürekli ne alaka anlamadım:1no2:

Kısslllaaaarrr ben bugün doktora gidiyorum kısmetse mercimekimin kalp atışını duyacağım, :lepi: sizlerin de sormak istediği birşey var mı?

Hepiniz öpüldünüzzzŞeniz

Jasminella canım doktorum bana bulantı hapı vermişti çok kötü olursan iç die olmadıgım için hiç içmedim bi sor istersensen

ne sorcan tatlım sor , inş görürsün o kalbi mucize ya pıtpıt:))

maşallah maşallah doktoruma sordum nie böle die dedi daha ne istiosun allahtan kimseye söleme nazar degmesin dedi :)) bende 51 le kaldım hamiş 52 oldum ya

maşallah maşallah doktoruma sordum nie böle die dedi daha ne istiosun allahtan kimseye söleme nazar degmesin dedi :)) bende 51 le kaldım hamiş 52 oldum ya

Nasıl yani canım kilo almak iyi miymiş? İlk zamanlar kilo alımına doktorlar kızıyor diye biliyordum kafamçokkarıştı

arkadaşlar bende hiç kılo almazdım senelerce kılo almaya calıştım ama alamadım hamile kalınca 2 kilo aldım

ben geldim kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz aramıza!!!ben gizem memnun oldum

Kızlar benden kan geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii( biraz ama sonra durdu.

canım hemen doktora başvurmalısın bence

aramıza hoşgeldin güzel hamiş allah meleğine hayırlısıyla kavuşmanı nasip etsin

aslında canım ilk aylarda almasan çok iyi olcak ama bişi olmaz tomiş bi kanguru olcan
:CüvCüv:cokacimcoook

kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
ablam 9 ay nerdeyse bulandı çizi ve adını demeyim canınız çeker bi sebze yedi ikinci gebeliğinde hiç bulanmadı ikiçocuğuda gayet sağlıklı. bulantısı olan arkadaşlara Allah yardım etsin. bu arada bende lazer epilasyon yaptırıyordum dr a danıştım çok bi sakıncası yok ama hamilelik özel bir durum beni dinlersen yapma dedi.
tombiş bi kangurumuucokacimcoookkaydirigubbakcemile3 ya hadişimdi sorun değilde doğumdan sonra yanarız.

17 . şubat . 2009 saat 12:30
--------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------

EKİM AYI ANNE ADAYLARI LİSTESİ

isim............................... Sat ................ Doğum tar..................kilo.....

1 = Sudeyoncaa.............. 14 aralık .......... 30 eylül
2 = szn58............... ....... 25 aralık........... 1 ekim
3 = nazyaz..................... .25 aralık........... 1 ekim
4 = kelebek00...... . ......... 25 aralık. ......... 1 ekim
5 = kamille.................... . .25 aralık.......... . 1 ekim
6 = jasminellam................ 27 aralık............ 2 ekim ....................64
7 = samyeli26 ..................28 aralık ............ 4 ekim ...................75
8 = handan 2546............... 28 aralık............ 4 ekim.....................51
9 = elalı............................ 2 aralık.............. 5 ekim....................65
10 = amazonn.................... 30 aralık............ 6 ekim
11 = lllalll.......................... 30 aralık............ 6 ekim....................45
12 = pregnancyzuzusel...... .31 aralık........... 7 ekim
13 = eylüll.......................... 31 aralık........... 7 ekim
14 = zuzuu......................... 1 ocak.............. 8 ekim
15 = nlgunozkan23............. 1 ocak.............. 8 ekim ...................64
16 = zynp.zeynep............... .2 ocak............. . 9 ekim
17 = çobanyıldızı................ .2 ocak.............. 9 ekim
18 = papatyalim ................ .2 ocak ............ . 9 ekim
19 = bucuk........................ .2 ocak.............. 9 ekim...................44
20 = bukett....................... .3 ocak.............. 10 ekim
21 = fatıma...........................3 ocak.............. 10 ekim................59
22 = zeynocan .....................3 ocak ............. 10 ekim ................53
23 = zeytingözlü....................4 ocak.............. 11 ekim
24 = berin14..........................4 ocak..............11 ekim..................49
25 = seldus...........................4 ocak..............11 ekim..................60
26 = ilkay..............................5 ocak..............12 ekim
27 = rockwell.........................5 ocak..............11 ekim..................70
28 = deryak45.......................5 ocak...............11 ekim
29 = esma_memo_12............6 ocak.............. 13 ekim .................65
30 = gizem1986 ...................7 ocak ..............14 ekim .................66
31 = burcubiriktir ..................8 ocak ..............15 ekim
32 = eflatun .........................8 ocak ..............15 ekim ..................67
33 = mehay .. ......................9 ocak ........... ..16 ekim .................62
34 = engidi ..........................9 ocak ..............16 ekim
35 = nisasum.......................9 ocak...............16 ekim..................58
36 = nurefsann.....................10 ocak...............17 ekim
37 = kayaemel ....................10 ocak .............17 ekim ................49
38 = çitos2903 ...................10 ocak ..............17 ekim
39 = yonca76 .....................10 ocak ............. 17 ekim ................78
40 = SUN12........................11 ocak...............18 ekim
41 = beryal ........................12 ocak ........... ..19 ekim
42 = zeytin79 .....................12 ocak ..............19 ekim ................60
43 = lazuz24z.....................12 ocak...............19 ekim ................73
44 = zeyno55 .....................13 ocak ..............20 ekim
45 = Cerensesil ..................16 ocak ..............23 ekim
46 = selina79..................... 17 ocak ..............24 ekim
47 = funda1980 ..................17 ocak ..............24 ekim
48 = rknydn55.....................18 ocak ..............25 ekim.................63
49 = ncinar.........................18 ocak.............. 25 ekim
50 = bijoux ........................18 ocak ............. 25 ekim
51 = neredennereye............21 ocak...............28 ekim

KIZLAR EN GÜNCEL LİSTE BUDUR.ADI OLMAYAN YADA BİLGİLERİ EKSİK YANLIŞ OLAN BİLDİRSİN....

Son düzenleme:
teşekkür ederim... Birde sizin b cevaplarınızın altında doğum haftalarınız gözüküyor bunu nasıl yapıyorsunuz. Ben bu sitede çok yeniyimde:)

Graphical Tickers and Trackers: Weight Loss, Trying To Conceive, Pregnancy...
bu adresi ac sonra hamilelik anlamina gelenregnancy ye tikla daha sonra istedigin bir cubuk sec sayfalar numaralar olan yerler bir seyi isaretledikten sonra next e tikla daha sonra bir simge isaretle sonra tekrar next e tikla dua date:
muh.dogum tarihini isaretle todays date bugunun tarihi ve yanina saati
sonra tekrar next de cikan kod da en ustteki kodu yazacaksin ama http ile baslayip img ile bitecek parantez kapama isaretide dahil sonra bu kodu kullanici ayarlari kisminda kilo dogum cizelge yeri var oraya yapistir

teşekkür ederim... Birde sizin b cevaplarınızın altında doğum haftalarınız gözüküyor bunu nasıl yapıyorsunuz. Ben bu sitede çok yeniyimde:)

Herkesee tünaydınnnnnnnnnnn

Kızlar acayip uyuyorum anca kalktım daha uyuşuk uyuşuk duruyorum.Feci grip oldum onunda etkisi var sanırımmm....senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…