2009 Ekim Anneleri

hoşbulduk canım benim bugün nasılız keyifler bnasıll:CüvCüv:

iyidir güzelim Allaha şükür iyi geçiyor bulantı ve kusma yok şimdilik yarın doktora gidicem heycanla yarını bekliyorum senin nasıl geçiyoo ben çok açıktım yemeğe gidiyorumm :))cokacimcoook

Herkesee tünaydınnnnnnnnnnn

Kızlar acayip uyuyorum anca kalktım daha uyuşuk uyuşuk duruyorum.Feci grip oldum onunda etkisi var sanırımmm....senağlama

canım bende acayip uyuyorumm yermden kalkmamak için elimden geleni yapıyorum ama genede kalkıyor insan ..çok geçmiş olsun canım bol bol taze sıkılmış portakal ve limon
suy iç

iyidir güzelim Allaha şükür iyi geçiyor bulantı ve kusma yok şimdilik yarın doktora gidicem heycanla yarını bekliyorum senin nasıl geçiyoo ben çok açıktım yemeğe gidiyorumm :))cokacimcoook

valla canım benim ağrılarım var hala ama allahaşükür iyiyim yarın kalp atışlarını mı dinleyeceksin ayyy bak bana kesin haber ver çatlarım meraktan...:CüvCüv:kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar bende aranıza yeni katılanlardanım sat 17 ocak allah nasip ederse muh.doğum tarihi 24 ekim dün öğrendim hamile olduğumu ama bir sorunum var pıhtılaşma sorunu iğnelere başlamam lazım ama şirketten çıkamıyorum benide aranıza alın ve benim için dua edin ne olur dualarınıza ihtiyacım var

merhaba bende de pıhtılaşma var ama doktor kan sulandırıcı iğnelere kal atışını görmeden başlaamayız dedi.. senin doktor hemen başaldımıiğnelere bu arada ben 5hafta 3 günlük hamileyim.. Yarın gidip kalp atışlarına bakıcaz...:emir_bebek::emir_bebek:

valla canım benim ağrılarım var hala ama allahaşükür iyiyim yarın kalp atışlarını mı dinleyeceksin ayyy bak bana kesin haber ver çatlarım meraktan...:CüvCüv:kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

yok canımcım kese için gidicem haftaya gel bi daha bakalım dedi kesemiz büyüyomu diye belki kalp atışlarınıda duyarız 6+2 oluyoruz ama bakalım duyamazsak haftaya falan çağırır herhaldee kafamçokkarıştı

valla canım benim ağrılarım var hala ama allahaşükür iyiyim yarın kalp atışlarını mı dinleyeceksin ayyy bak bana kesin haber ver çatlarım meraktan...:CüvCüv:kaydirigubbakcemile3

yok canımcım kese için gidicem haftaya gel bi daha bakalım dedi kesemiz büyüyomu diye belki kalp atışlarınıda duyarız 6+2 oluyoruz ama bakalım duyamazsak haftaya falan çağırır herhaldee kafamçokkarıştı[/QUOTE]

valla canım ben haftaya salı gitcem kesem çok büyüktü geçen gidişimde ama kalp atışını duyamadık ama bu hafta nasipse bize dinletcek kendini benim bebeğim :CüvCüv:

günaydın kızlar cumartesi dr a gideceğim keseyi geçen hafta görmüştük bu hafta kalp atışını duyarmıyız elalı sanırım sen duymuşsun hayırlı olsun kimi erken diyorda kafam karıştı. bu arada bende hiçbir belirti yok göğüs büyümesi hariç. dün tartıldım 1kg almışım şok oldum ben şişlik var sanıyordum çok erken başladı kg alma varmı benim. bu arada 59 kg yum.

sağol cnm...
ben kalp atışlarını pıt pıt ekrandan gördüm cnm, sesli olarak duymadım.
belirli bi zamandan sonra kalp atışının sesli duyulduğunu duymuştum ama bazı arkadaşlar erkenden de sesli olarak duymuş.
İnşallah sende duyarsın yada görürsün cnm atışını, çok güzel bi duygu...
Allahım herkese duymayı nasip etsin...

merhaba bende de pıhtılaşma var ama doktor kan sulandırıcı iğnelere kal atışını görmeden başlaamayız dedi.. senin doktor hemen başaldımıiğnelere bu arada ben 5hafta 3 günlük hamileyim.. Yarın gidip kalp atışlarına bakıcaz...:emir_bebek::emir_bebek:

Suncum bişey sorucam kanda pıhtılaşma olduğunu nasıl anlıyoruz cnm?
benim bu konuyla ilgili hiç bi bilgim yok...
Kan sayımında falan belli oluyomu acaba?

Herkesee tünaydınnnnnnnnnnn

Kızlar acayip uyuyorum anca kalktım daha uyuşuk uyuşuk duruyorum.Feci grip oldum onunda etkisi var sanırımmm....senağlama

tünaydin zeytincim bende çoook kötü grip oldum gözlerimi açamiyorum yaa hapsirmaktan basim agriyo iki gündür bi kilo limon yedim ama yok geçmiyo ne yapcam yaa

ayy kızlar bende aynı durumdyım yaa nası bir uyku halidir bu mirmirmirmir:1closedeyes: iş yerindeyim bulanık görüyorum artık yarı uykulu halde olmakdan bugun biraz bel ağrısı başladı bende bişide yapmadım ama normal ağrılar sanırım bunar zaman zaman bi taraflarımız ağrıcak hep artık
bende haftaya salı gidicem kısmetse kalp atışlarını duyarmıyız bilmiyorum hiç çok heycanıyım hihoyyyt

ayy kızlar bende aynı durumdyım yaa nası bir uyku halidir bu mirmirmirmir:1closedeyes: iş yerindeyim bulanık görüyorum artık yarı uykulu halde olmakdan bugun biraz bel ağrısı başladı bende bişide yapmadım ama normal ağrılar sanırım bunar zaman zaman bi taraflarımız ağrıcak hep artık
bende haftaya salı gidicem kısmetse kalp atışlarını duyarmıyız bilmiyorum hiç çok heycanıyım hihoyyyt

valla canım bende senle aynı gün gideceğim bende çok heyecanlıyım duyarız allahın izniyle bel ağrısı çok kötü yaaben hamile kaldığımdan beri çekiyorum çok dikkatli ol yukarlara uzanma ağır bişi kaldırma tehlikeli bi dönemdeyiz canım unutma sakın bebişlerimiz bize tutnana kadar dikkatli olmalıyız:CüvCüv:

valla canım bende senle aynı gün gideceğim bende çok heyecanlıyım duyarız allahın izniyle bel ağrısı çok kötü yaaben hamile kaldığımdan beri çekiyorum çok dikkatli ol yukarlara uzanma ağır bişi kaldırma tehlikeli bi dönemdeyiz canım unutma sakın bebişlerimiz bize tutnana kadar dikkatli olmalıyız:CüvCüv:

evet yaa şu dönem çok önemli şöyle bi 7. aya gelsekk ne güsel dimi kaydirigubbakcemile3

evet yaa şu dönem çok önemli şöyle bi 7. aya gelsekk ne güsel dimi kaydirigubbakcemile3

kız dur bi keyfine varalım şu dönemin sende naptın hemen 7. aya getirdin bizi kaydirigubbakcemile3
biraz daha rahat edelim bebişlerimiz karnımızda bi sevelim hele ...:CüvCüv:

Merhaba arkadaslar , nasilsiniz ? benim migdem nasil yaniyor off bilseniz sabahtan beri ne yapacam bilmiyorum birde sirtim sanki catlayacak gibi agriyor

kız dur bi keyfine varalım şu dönemin sende naptın hemen 7. aya getirdin bizi kaydirigubbakcemile3
biraz daha rahat edelim bebişlerimiz karnımızda bi sevelim hele ...:CüvCüv:

:eek: çabucak büyüttüm ben :emir_bebek:
sende salı kalp atışlarını dinlicen işallah dimi

Merhaba arkadaslar , nasilsiniz ? benim migdem nasil yaniyor off bilseniz sabahtan beri ne yapacam bilmiyorum birde sirtim sanki catlayacak gibi agriyor

bak beline şöle bi yastık koy ve arkana yaslan birmiktar ağrısı diniyor ama mide yanmasına henüz daha bir çözüm bulamadımkaydirigubbakcemile3:CüvCüv::nazar::enbuyukkk:

merhaba ilkaycım şu an itibari ile ben birz geldim kendime...
öğleye kadar 2 kez kustum, öğlende bi çorba içtim bastırdı azcık şimdilik...
ben sabah portakal suyu içmiştim öldürdü beni, asiti bi türlü çıkmadı midemden bida içmicem -tatlicadiarzu-
sırt ağrısı banada zaman zaman oluyo yapcak pek bişey yok cnm...

benim bulantim falan olmadi gizem , ama simdi migde yanmasi basladi henuz zaten 6 hafta 2 gundeyiz , off halsizim uyusuk ve tembelim evin isleride beni bekliyor ben onalara aonalr bana bakiyor off umarim siz iyisinizdir :bbo:

Suncum bişey sorucam kanda pıhtılaşma olduğunu nasıl anlıyoruz cnm?
benim bu konuyla ilgili hiç bi bilgim yok...
Kan sayımında falan belli oluyomu acaba?[/QUOTE]

Benim daha evvel 2 tane düşüğü oldu. Bende araştırma yaptılar genetik olarak damarlaımda pıhtılaşma tespit edildi.. Ben Folik asiti(folbionu) ömür boyu kullanıyorum.. Kal krizi geçirmemek için..şimdi kap atışını duyduktan sonra kal sulandırıcı iğneye balayacağız. Çünkü benden bebeğe geçen damarlarda pıhtılaşma olduğunda yadüşüyor yada bebeğin amniyo sıvısı çok az oluyor..Kısacası problemim adı Heterozigot :) Benim için dua edin çok korkuyorum.. 8. hafta benm için çok önemli bebeklerimi hep 8. haftada düşrdüm..İnşallah bu sefer kucağıma alıcam:CüvCüv:

canım yastık koymayı dene sırıtna ve üşütme sakın
evet allah nasip ederse salı günü gitcem sabah 9 daa ayy öle heyecanlıyım ki anlatamam sana :CüvCüv:
bende salı akşam 8de gitcem önce senden güzel haberi alırım ne güsell hihoyyyt

merhaba ilkaycım şu an itibari ile ben birz geldim kendime...
öğleye kadar 2 kez kustum, öğlende bi çorba içtim bastırdı azcık şimdilik...
ben sabah portakal suyu içmiştim öldürdü beni, asiti bi türlü çıkmadı midemden bida içmicem -tatlicadiarzu-
sırt ağrısı banada zaman zaman oluyo yapcak pek bişey yok cnm...

ayy şimdilik kusmuyorum ben ama ödüm patlıyo kusmakdan beyaz leblebi çok iyi geliyomuş mide bulantısına ben limonlu ayva yiyyorum bulantım olunca bana iyi geliyor

X