Suncum bişey sorucam kanda pıhtılaşma olduğunu nasıl anlıyoruz cnm?
benim bu konuyla ilgili hiç bi bilgim yok...
Kan sayımında falan belli oluyomu acaba?
Benim daha evvel 2 tane düşüğü oldu. Bende araştırma yaptılar genetik olarak damarlaımda pıhtılaşma tespit edildi.. Ben Folik asiti(folbionu) ömür boyu kullanıyorum.. Kal krizi geçirmemek için..şimdi kap atışını duyduktan sonra kal sulandırıcı iğneye balayacağız. Çünkü benden bebeğe geçen damarlarda pıhtılaşma olduğunda yadüşüyor yada bebeğin amniyo sıvısı çok az oluyor..Kısacası problemim adı Heterozigot :) Benim için dua edin çok korkuyorum.. 8. hafta benm için çok önemli bebeklerimi hep 8. haftada düşrdüm..İnşallah bu sefer kucağıma alıcam:CüvCüv:[/QUOTE]
anladım cnm teşekkür ederim...
yani bizde olup olmadığını yaşayarak göreceğiz demekki...
Allah hakkımızda hayırlsını versin.
İnşallah bu bebeğin senle sonuna kadar gelir cnm...
Kendine iyi bak...
Arkadaşlar merhaba, aranıza benide alırmısınız, sat 18 ocak, ekim 25 doğumlu olacak inş. hamile olduğumu dün öğrendim.
inşalla bebeklerimizi kucağımıza aldığımız günleride görürüz canlarım..
hoşgeldin cnm aramıza, bebeğin hayırlı olsun...
ela sevindim canim kendine gelmene , portakal suyunu kendin SIK oyle ic yoksa hazir meyva sulari iyi degil zaten acidide migdeyi mahvediyo , bende onceden de vardi bu sirt agrisi ama film falan cektirmistim dokto bisi yok dedi hamile kalmadan once simdi sanki ortadan ikiye ayrilacak gibi agriyor , kimsenin basina gelmesin kotu bu sirt agrisi , birde son zamanlarda tauf ruyalar goruyorum anlamda veremiyorum , dun geceki ruyamdan etkilendim hepsini hatirlamiyorum , ama ölen halamin ruyamda esimin yanina gelip esime dediki aileye katildin hosgeldin ailemize dedi halam esimi optu ruyamda sonra babami ve halamin oglunuda gordum ama hatirlamiyorum surekli tuaf ruyalar gormeye basladim hamile kaldigimdan beri sizede olyuormu
şutarafagitti
ilkaycım portakal suyunu eşim sıktı zaten hazırları içmiyorum...
ama genede midemi çok beter yaptı, asiti...
Cnm rüyaların hayır olsun inşallah, kötü yorma...
bende rüya görüyorum ama uyanınca hatırlamıyorum, geçenlerde sabah 7 sularında alt yan 2 dişimin düştünü elime geldini gördüm, kan da vardı azcık..
rüya tabirlerine baktım korktum hiçde iyi şeyler yazmıyodu...
Allah hayra yorsun....
canım yastık koymayı dene sırıtna ve üşütme sakın
bende salı akşam 8de gitcem önce senden güzel haberi alırım ne güsell hihoyyyt
ayy şimdilik kusmuyorum ben ama ödüm patlıyo kusmakdan beyaz leblebi çok iyi geliyomuş mide bulantısına ben limonlu ayva yiyyorum bulantım olunca bana iyi geliyor
limonlu ayvaa çok ilginç ama ben ekşi şeyleri yiyemiyorum...
beyaz leblebi cazip geldi, denicem cnm...