Merhaba bayanlar ben 5 hafta 2 günlük hamileyim.. Bu gün belim çok ağrıdı benim gibi beli çok ağrayan arkadaşlar varmı?
cnm çok normal bel ağrın, korkma...
bende de olmuştu...
cnm hoşgeldin bende 5_2 ken gittim keseyi anca görebildik altdan bende baktırmak istemedim haftaya gel yine bakalım dedi kese büyüdümü diye bencede altdan baktırma.
kızlar bende perşembe günü gidicem o zaman 6+2 oluyorum kalp atışınıda duyabilir miyiz. acaba....
cnm ben 6+4 ken gördüm kalp atışlarını, inşallah sende görürsün.
ama herkeste farklı olabiliyo, göremessende üzme sakın kendini...
kizlar sanilanin aksine alttan bakmak tehlikeli deilmis. doktorumda soyledi bunu.ki dusunun bi kere adamlar bunun okulunu okumuslar yillarca.deneyimleri var o kadar..hic bebisin hayatini riske atacak davranista bulunurlar mi? bende alttan baktirdim. 13 haftaya kadar da alttan bakmak normalmis
buketcim benim doktorumda aynen bunları söledi, vajinal bakmakta sakınca yokmuş...
bende 2 kez alttan baktırdım...
merhaba kızlar ben artık gelemiyorum fazla bilgisayarın ekranınada bakamıyorum zaten midem bulanıyo...karnımda çok şişiyo acayip gazım oluyo...ama en kötüsü mide bulantısı çok feci bir durum...
ahh ahh zeynepcim bende aynı durumdayım senle bilgisyara uzun bakınca gözlerim kararıyo ve middem bulanıyo...
mide bulantısı bendede çok kötü öğleye kadar 3 kere çıkarıyorum...
günaydııın en güsel anne adaylarııı hihoyyyt
nasılsınız bakalım mercimek taneleriniz nasıllar
hepinize güsel sağlıklı bir gün diiyorum a.s.
sanada günaydun bulcukcum :))
walla ben gene bulantıyla uyandım, hiç bişey yiyemiyorum
(
Günaydın kızlar dün doktora gittim ilk defa 5 haftalık bebeşim keseyi gördük. Bana hiç bir ilaç yazmadı. Folik asit gibi yani. Sonradan aklıma geldi. Niye vermediki. 2 hafta sonra tekrar çağırdı
cnm bence kullandığını düşünmüştür.
folik asiti kullanmak için bence 2 hafta sonrasını bekleme. ya doktoru ara sor yada hemen başla...
belli bi zamandan sonra kullanmaya başlasanda pek bi faydası yokmuş, nette 8. haftadan sonra kullanımına gerek yoktur diyor...
Kızlar benden kan geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
( biraz ama sonra durdu.
cnm kan mı geldi? yoksa koyu leke mi?
eğer devam ederse hemen doktora git.
benim doktorum lekelenmen olabilir korkma, devam ederse ve kana dönüşürse hemen gel dedi...