2009 Ekim Anneleri

QUOTE=zeyno55;5359526]Günaydın kızlar dün doktora gittim ilk defa 5 haftalık bebeşim keseyi gördük. Bana hiç bir ilaç yazmadı. Folik asit gibi yani. Sonradan aklıma geldi. Niye vermediki. 2 hafta sonra tekrar çağırdı[/QUOTE]

darısı kalp atışlarını duymaya :Saruboceq:
kullandığını düşünmüş olabilir bidahaki gittğinde sor doktoruna

günaydın kızlar. nasılsınız bakalım. ben bu gün hiç iyi değilim. aşırı bir duygusallış başladı. durduk yere ağlıyorum. çok uyuyorum ve eşimde bunu anlamıyor. kendiliğinden anlasın istiyorum ama yok. akşam ağlamaktan şu anda gözleirm davul gibi şiş ve yanıyor. :çok üzgünüm:

günaydın canım erkeklerin anlamasını beklme ehiç anlamazlar koyvergitsin sen

17 . şubat . 2009 saat 18.22
--------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------

EKİM AYI ANNE ADAYLARI LİSTESİ

isim............................... Sat ................ Doğum tar..................kilo.....

1 = Sudeyoncaa.............. 14 aralık .......... 30 eylül
2 = szn58............... ....... 25 aralık........... 1 ekim
3 = nazyaz..................... .25 aralık........... 1 ekim
4 = kelebek00...... . ......... 25 aralık. ......... 1 ekim
5 = kamille.................... . .25 aralık.......... . 1 ekim
6 = jasminellam................ 27 aralık............ 2 ekim ....................64
7 = samyeli26 ..................28 aralık ............ 4 ekim ...................75
8 = handan 2546............... 28 aralık............ 4 ekim.....................51
9 = elalı............................ 2 aralık.............. 5 ekim....................65
10 = amazonn.................... 30 aralık............ 6 ekim
11 = lllalll.......................... 30 aralık............ 6 ekim....................45
12 = pregnancyzuzusel...... .31 aralık........... 7 ekim
13 = eylüll.......................... 31 aralık........... 7 ekim
14 = zuzuu......................... 1 ocak.............. 8 ekim
15 = nlgunozkan23............. 1 ocak.............. 8 ekim ...................64
16 = zynp.zeynep............... .2 ocak............. . 9 ekim
17 = çobanyıldızı................ .2 ocak.............. 9 ekim
18 = papatyalim ................ .2 ocak ............ . 9 ekim
19 = bucuk........................ .2 ocak.............. 9 ekim...................44
20 = bukett....................... .3 ocak.............. 10 ekim
21 = fatıma...........................3 ocak.............. 10 ekim
22 = zeynocan .....................3 ocak ............. 10 ekim ................53
23 = zeytingözlü....................4 ocak.............. 11 ekim
24 = berin14..........................4 ocak..............11 ekim..................49
25 = seldus...........................4 ocak..............11 ekim..................60
26 = ilkay..............................5 ocak..............12 ekim
27 = rockwell.........................5 ocak..............11 ekim..................70
28 = deryak45.......................5 ocak...............11 ekim
29 = esma_memo_12............6 ocak.............. 13 ekim .................65
30 = gizem1986 ...................7 ocak ..............14 ekim .................66
31 = burcubiriktir ..................8 ocak ..............15 ekim
32 = eflatun .........................8 ocak ..............15 ekim ..................67
33 = mehay .. ......................9 ocak ........... ..16 ekim .................62
34 = engidi ..........................9 ocak ..............16 ekim
35 = nisasum.......................9 ocak...............16 ekim..................58
36 = nurefsann.....................10 ocak...............17 ekim
37 = kayaemel ....................10 ocak .............17 ekim ................49
38 = çitos2903 ...................10 ocak ..............17 ekim
39 = yonca76 .....................10 ocak ............. 17 ekim ................78
40 = SUN12.........................11 ocak...............18 ekim
41 = beryal ........................12 ocak ........... ..19 ekim
42 = zeytin79 .....................12 ocak ..............19 ekim ................60
43 = lazuz24z.....................12 ocak...............19 ekim ................73
44 = zeyno55 .....................13 ocak ..............20 ekim
45 = Cerensesil ..................16 ocak ..............23 ekim
46 = selina79..................... 17 ocak ..............24 ekim
47 = rknydn55.....................18 ocak ..............25 ekim.................63
48 = ncinar.........................18 ocak.............. 25 ekim
49 = bijoux ........................18 ocak ............. 25 ekim
50 = neredennereye............21 ocak...............28 ekim

KIZLAR EN GÜNCEL LİSTE BUDUR.ADI OLMAYAN YADA BİLGİLERİ EKSİK YANLIŞ OLAN BİLDİRSİN....

günaydın güzel fıstıklar....bugün çok iimmm ama uyku haricindeeeyerimseniben...listemizi yakına taşıım dedimmmmm.....en güncel liste bu çünküüüü

cnm hamilelik boyunca duygusal olman çok normal...hatta hamilelikden sonrada devam ediyor...en küçük şeyi kafanaa takıp ağlıyabiliyorsun...:1hug:
cnm eşinin anlamasını bekleme ve duygularını sen ona anlat bu dönemde sana destek olmasını iste...çünkü anlamasını beklersen senin kadar yoğun yaşamadığı için bu dönemi anlaması biraz zorrryerimseniben

belki ikizlerin vardir kim bilir :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Kızlar benden kan geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii( biraz ama sonra durdu.

benimde ilk basta olmustu. Benim o zaman doktorum bir kan tahlili daha istemisti daha gebelik cok yeni diye artik varmi yokmi diye bakmak istedi. Ama bence mutlaka doktoruna danis.Arada normal olan kanamalar olabilir, ama herseferinda mutlaka doktoruna danismalisin.

günaydın kızlar bende aranıza yeni katılanlardanım sat 17 ocak allah nasip ederse muh.doğum tarihi 24 ekim dün öğrendim hamile olduğumu ama bir sorunum var pıhtılaşma sorunu iğnelere başlamam lazım ama şirketten çıkamıyorum benide aranıza alın ve benim için dua edin ne olur dualarınıza ihtiyacım var

Merhaba bayanlar ben 5 hafta 2 günlük hamileyim.. Bu gün belim çok ağrıdı benim gibi beli çok ağrayan arkadaşlar varmı?

cnm çok normal bel ağrın, korkma...
bende de olmuştu...

cnm ben 6+4 ken gördüm kalp atışlarını, inşallah sende görürsün.
ama herkeste farklı olabiliyo, göremessende üzme sakın kendini...

buketcim benim doktorumda aynen bunları söledi, vajinal bakmakta sakınca yokmuş...
bende 2 kez alttan baktırdım...

merhaba kızlar ben artık gelemiyorum fazla bilgisayarın ekranınada bakamıyorum zaten midem bulanıyo...karnımda çok şişiyo acayip gazım oluyo...ama en kötüsü mide bulantısı çok feci bir durum...

ahh ahh zeynepcim bende aynı durumdayım senle bilgisyara uzun bakınca gözlerim kararıyo ve middem bulanıyo...
mide bulantısı bendede çok kötü öğleye kadar 3 kere çıkarıyorum...

günaydııın en güsel anne adaylarııı hihoyyyt
nasılsınız bakalım mercimek taneleriniz nasıllar
hepinize güsel sağlıklı bir gün diiyorum a.s.

sanada günaydun bulcukcum :))
walla ben gene bulantıyla uyandım, hiç bişey yiyemiyorum (

Günaydın kızlar dün doktora gittim ilk defa 5 haftalık bebeşim keseyi gördük. Bana hiç bir ilaç yazmadı. Folik asit gibi yani. Sonradan aklıma geldi. Niye vermediki. 2 hafta sonra tekrar çağırdı

cnm bence kullandığını düşünmüştür.
folik asiti kullanmak için bence 2 hafta sonrasını bekleme. ya doktoru ara sor yada hemen başla...
belli bi zamandan sonra kullanmaya başlasanda pek bi faydası yokmuş, nette 8. haftadan sonra kullanımına gerek yoktur diyor...

cnm kan mı geldi? yoksa koyu leke mi?
eğer devam ederse hemen doktora git.
benim doktorum lekelenmen olabilir korkma, devam ederse ve kana dönüşürse hemen gel dedi...

gunaydiiin arkdaslar oncelikle
arkadasim nedeni ne olabilir sence mesela agir kaldirma veya cok is yapma veya cinsel iliski bu gibiseyler yaptin mi?sence ortada hicbir sebep yoksa ve durum tekrarlarsa bence doktoruna soyle 4hafta 2 gunlukken 1damla kadar birsey pihti gibi benden de geldi ama normal oldugunu duydugum icin onemsemedim tekrarlamadida cok sukur.

günaydın kızlar cumartesi dr a gideceğim keseyi geçen hafta görmüştük bu hafta kalp atışını duyarmıyız elalı sanırım sen duymuşsun hayırlı olsun kimi erken diyorda kafam karıştı. bu arada bende hiçbir belirti yok göğüs büyümesi hariç. dün tartıldım 1kg almışım şok oldum ben şişlik var sanıyordum çok erken başladı kg alma varmı benim. bu arada 59 kg yum.

fatıma bende 1 kilo almışım yaa çok erken almak için şişkinligimde var benimde maşallah bulantım yok çok rahat geçiyo çok şükür allahıma ben duydum kalp atışlarını 7+1 ken duydum

günaydın arkadaşlar,

sabah hastaneye çıktım beta hcg için. sonucumu internetten öğrendim şimdi , 2 ye katlanmış kaydirigubbakcemile2

kolum baya acıdı ama , inşallah bi daha istemes dr.testi

akşam çok kötü oldum, midem bulandı, ağzımın tadı bir hoş oldu, erkenden yattım

aman bebişler iyi olsun da razıyız değil mi

günaydın herkezee... yoncacım değerin katlanmasına sevindim

tuzlu bişeyler bastırır cnm dene istersen..

fatıma bende 1 kilo almışım yaa çok erken almak için şişkinligimde var benimde maşallah bulantım yok çok rahat geçiyo çok şükür allahıma ben duydum kalp atışlarını 7+1 ken duydum

bende işten dolayı sadece cumartesigedebilirim bişansımı deniyim istiyorum. Handan meslektaşız o yüzdenmi kg alıyoz iştah yerinde.kaydirigubbakcemile3 dün tartıya çıkınca resmen şok oldum. kalp atışlarını duymana sevindim herhengi bi sıkıntı olmayınca insan bişiler tersmi gidiyo diye düşünüyo o zaman maşallahhh bize diyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…