gezdin gezdinn de geldinmi :)) hoşgeldinn
Meraba kızlar bende 5 +2 yim.5+6 günlük iken doktora gitsem keseyi görebilirmiyim sizce cumartesi kan testim 252 çıkmıştı 2 günlük geçikmeyle ama benim yaptırdığım testin aralığı 1200 lerde 1.hafta sı noluyor bu yani.Sİzce değerim düşük mü cuma günüde eczaneden aldığım teste idrar da cıkmıştı.
Kızlarrrrr selamm bugün hiçç giremedim nete amma çok şey yazmışsınız oku oku bitmedi yahu.....
Birşey sorcam size ben geçen hafta keseyi gördüm bu cuma yine gel dedi.Birde BCHG yaptırttı tekrar sizce niye bundan önce 2 kere yapılmıştı zatenn....fisfisfis
merhaba arkadaslar sizin hiziniza yetisemiyorum ne cok yazmissiniz ne cok yeni annemiz var cok guzel ya..gizem benide eklermisin canim listeye.SAT 8 ocak beklenen tarih: 15 ekim bugun itibariyle 5 hafta 5 gunluk benim bebisim:)ayy bu cumeyi soylemek bile ne kadra tuhaf ediyor insani:)insallah hepinizinhamileligi iyi gidiyordur okumaya caliscam diger sayfalari.bendede cok yorgunluk var ama dinlemeye maalesef vakit yok.bakalim simdi uyumaya caliscam.bende sabahlari okula giderken bulanti oluyor ama henuz resmi olarak bi kusma mevcut deil:)aman olmasin onun disinda hala kasiklarimda hareketlenmeler devam ediyor ve cok wc ye gidiyorum anlatamam belki cok su icmeye basladim ondandir ama yani biktim artik wc ye tasinmaktan:)bende beslenme duzeni kurmaya calisyorum kendime ama olmuyor yeterli beslenemiyorum ogunlerimi duzenli yapamiyorum ve bu benim enerjimi cok etkiliyor eskiden tek basima idare ediydum ama simdi iki olduk diyorum yediklerim yetmiyormu nee? ben 3 defa b hcg yaptirdim dis gebelikten suphelenmistik cok sukur 3 sonucta iyi cikti mart 10 dada randevum var baklaim heralde kalp atisini duyacagiz:)
kendinize cok iyi bakin bi turlu hepniz burdayken muhabbet edemiyorum sizlerle aramizdaki zaman farkindan dolayi neyse bende gec vakitlerde yaziyorum:)insallah sesimi duyan vardir.....
herkese saglikli rahat hamilelikler diliyorum
sevgiler
canim benim cok saol dogru diyosun:)ben uyumaya calsayim biraz bakalim.cok opuyorum....
iyi geceler....
ben çıkıyorum iyi geceler hamişlerr :)
kızlar okuyomusunuz yazsanıza nasılsınız ıyı gıdıyo mu
allah allah neden acaba üçüncü kez neden istediki bak merak ettim şimdi bende
ikisinde ne çıktı o testi neden yapıyorlar canım bilgilendirir misin beni... :CüvCüv:
günaydın kızlar a.s.
canım araştırdım ben spor yapmak aksine cok faydalıymış. özellikle bisiklete binin demişler doktorlar yerimseniben zaten ben de bisiklet, yürüyüş, kol ve göğüs çalışıyorum. tehlike bölgelerinden uzak duruyorum yani kaydirigubbakcemile2
belki spor işe yarıyor bilemiyorum ya da daha erken. ne halsizliğim var ne çok uykum ne de mide bulantım yerimseniben
bir de kızlar bilgisi olan var mı? bakıyorum burda benimle aynı günlerde olan hatta biraz ileride olan arkadasların 100-500 arası geziyor bhcg degerleri. benimki 5.188 çıktı neden olabilir sizce