sorma canim isin kotusu ben serbetli tatlilari seviyorum...sutlu tatlilari tatlidan bile saymiyorum desem yeridir ((
onlar sanada fazla kilo aldırır çok yememeye çalış canım mide bulantısı sende çekiyomuşsun zaten çok kötü oluyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sorma canim isin kotusu ben serbetli tatlilari seviyorum...sutlu tatlilari tatlidan bile saymiyorum desem yeridir ((
onlar sanada fazla kilo aldırır çok yememeye çalış canım mide bulantısı sende çekiyomuşsun zaten çok kötü oluyo
cok tuzlu icme canim siser elin yuzun valla...
canım tansiyonum çok fena düşüyor ayranda olmasa napardım:sinifsinif:
sahurda:
omlet
domates
zeytin
peynir
1 bardakta çay..
sabah:
1muz
2 incir
1bardak süt
ara:cornflakes
2 zeytinyağlı dolma +1dilim çavdar ekmeği
1elma
1avuç taze fındıkopuyorumnanaktan
1 bardak türk kahvesi:kedi:
iftara:2 kase kırmızı mercimek çorbası
1 tane kırpidesi
1 kase çoban salatası
2 tanecik fıstıklı burma
yatmadan 1 bardak ayran..
sahur a kalktım duın gece kahvaltı :)
12.30 da kalktım bugunde yıne kahvaltı süt,peynır zeytın domates.recel.tereyağ...pide
ara:meyve
aksam:taze fasulye.pilav.bol yesillikli salata.tarhana corbası.bir dılım kadayıf:kedi:
armut.yerfıstığı.cay:)
sahura da yoğurtlu börek yaptım:kedi: valla bn bıraz abarttım bu ara hadı hayırlısı:kedi:
canim sahurda esine eslik etmek icinmi yiyorsun yoksa acikiyormusun???:uhm:
ramazanın başından beri kocikle ayrıyız ben annemlerdeyim o eve istanbula döndü:gitme:
oruç tutmaynca ramazanı yaşayamıyorum bari sahura kalkıp o maneviyatı hissedeyim diye kalkıyorum :)
sahurda:
kırmızı köz biber
1 adet mozerella
1 adette domates
1 bardak çay..
kahvaltı:
cornflakes
1 tabak kavun
ara:
1bar çikolataopuyorumnanaktan
elma
( boşluk bırakayım akşama doldururum yediklerimi şimiden kestiremiorum )
iftara:,
patates çorbası
zeytinyağlı sarma
ankara tava
hasan paşa köftesi
cacık
revani
(burayada bi boşluk doldururum yatmadan)kaydirigubbakcemile3
tabi herkes tutarken tutmakta daha kolay oluyor hem..
keyfi desen ayrı sevabı desen ayrı
ama güzel bi haber vereyim hamile mümineler zaten 24 saat oruç tutuyor sabahlara kadar namaz kılıyor sevabı alıyormuşuzkaydirigubbakcemile5
kızlar ben arkadaşa giderken götürmek üzere kepekli undan ve yarım ölçü daha az şekerli kek yapmıştım dayanamayıp ondan 1 dilim yedim