Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende bugunku menume ek olarak ogle corba kepek ekmegi ve aksamda sutlu tatli ekledim :))
ben ne varsa yıyorum valla özellıkle şu şu demıyorum dolapta ne varsa ne piştiyse yada
hayatimin hicbir doneminde bu kadar berbat beslenmemistim.canim sacma sapan seyler cekio.50 kiloluk buket simdi obez oldu:1shok:
bence yediklerimiz yeterli yaa daha fazla ne yenirki :S :bbo:
vallahi bi barbunya yemegi yedim az önce başkada bişi istemiyo cnm ögünlerimde karıştı bazen 2ögün yiyom bazen tek ögün bütün gün tekim evde nasıl yiyimki iştahmı olur eşimde 10.30taageliyo akşam
benim bugünlerde hic canim bir sey istemiyor cok az yemeye basladim
ama o buket dogumdan sonra yine 50 kilo olacak oyle degilmia.s
dünkü yediklerim sabah kalkınca kahvaltıdan önce iki tane hurma yedim
peynir, zeytin, haş.yumurta, domates, salatalık, biber, tereyağ, reçel, iki dilim ekmek portakal suyu, ceviz
ara öğün bir bardak süt bir tane şeftali
öğlen bulgurlu kabak yemeği pişirmiştim yoğurtla birlikte yedim. bir salkım üzüm
ara öğün bir kase yoğurt
akşam yemeğe davetliydik çok yedim
mercimek çorbası, etli kuru fasülye, pilav, fırında tavuk, tatlı olarak kadayıf dayanamayıp
iki dilim yedim ( aydından taze ve kuru incir gelmişti. bir tane taze incir iki tane kuru incir yedim. bir tabak kavun yedim. bunları yedikten sonra karnım taş gibi oldu bir daha yemek davetlerine gitmemeyi düşünüyorum
eve gelince yatmadan bir bardak daha süt içtim
anacım cok zor.midem genisledi bi kere cokacimcoook eskiden 1 dilim baklavadan sonra 2.yi yiyemezdim.simdi ohooooooookaydirigubbakcemile2
cabalicim ama zor oldugunu biliorum :icecream: en azından oyle 3-5 ayda olmaz hemen :içelim:
benimde canim dondurma istiyor dun aldim ama dun o kadar yedikten sonra ve karnim hala sisken yemek istemiyorum sonra yine rahatsiz olurum...en iyisi karnim inince ve tatli krizim zirvedeyken :)) yemek sanirim....sabah: 1 tane kepekli tost ekmeğine light beyaz peynir. yarım domates ve kırmızı biberli tost yaptım. yanında yarım bardak myve suyu
yarım dilim kepekli undan yaptığım kekten yedim ve 1 kase çikolatalı fındıklı dondurma yedim. ki bu aralar dondurmanın ayarı kaçmış durumda
öğlen: 3 tane köfte 1.5 dilim çavdar ekmeği yarım domates 1 salatalık ve 1 kase de yoğurt yedimm... bu tartı bana kelek yapmıyosa 53 oldun galiba. ama bi kaç sabah bakıp netleştireyim ondan sonra topiğe yazıcam
akşam da: sebzeli mantar yapıcam yanına da pilav yaparım...