2009 Ekim Anneleri nasl besleniyorsunuz??

vallahi bi barbunya yemegi yedim az önce başkada bişi istemiyo cnm ögünlerimde karıştı bazen 2ögün yiyom bazen tek ögün bütün gün tekim evde nasıl yiyimki iştahmı olur eşimde 10.30taageliyo akşam:KK43:

ben ne varsa yıyorum valla özellıkle şu şu demıyorum dolapta ne varsa ne piştiyse yada

ben ne varsa yıyorum valla özellıkle şu şu demıyorum dolapta ne varsa ne piştiyse yada

bende canim aynen yani canim ne isterse ve o gunku menude ne varsa yiyorum....illaki su olsun bu olsun demiyorum..ama sebze meyve agirlikli beslenmeye calisiyorum cunku artik ne balik ne tavuk ne et yiyebiliyorum ...uzun zamandir yemedim :KK43:(

bence yediklerimiz yeterli yaa daha fazla ne yenirki :S :bbo:

yani zorlayipta sonradan rahatsiz olmanin anlami yok bencede...zaten karnim buyudukce midem kuculuyor sanki onceden 2 saatte bir biseyler yesem sindirirdi mideml yine yerdim biseyler...simdi 5-6 saat sonra bile erimemis oluyor midemde yediklerim tas gibi hissediyorum:çok üzgünüm:

vallahi bi barbunya yemegi yedim az önce başkada bişi istemiyo cnm ögünlerimde karıştı bazen 2ögün yiyom bazen tek ögün bütün gün tekim evde nasıl yiyimki iştahmı olur eşimde 10.30taageliyo akşam:KK43:

haklisin canim ama tek ogun cok sagliksiz en az iki ogun yemelisin bence....

dünkü yediklerim sabah kalkınca kahvaltıdan önce iki tane hurma yedim
peynir, zeytin, haş.yumurta, domates, salatalık, biber, tereyağ, reçel, iki dilim ekmek portakal suyu, ceviz
ara öğün bir bardak süt bir tane şeftali
öğlen bulgurlu kabak yemeği pişirmiştim yoğurtla birlikte yedim. bir salkım üzüm
ara öğün bir kase yoğurt
akşam yemeğe davetliydik çok yedim
mercimek çorbası, etli kuru fasülye, pilav, fırında tavuk, tatlı olarak kadayıf dayanamayıp
iki dilim yedim :KK43:( aydından taze ve kuru incir gelmişti. bir tane taze incir iki tane kuru incir yedim. bir tabak kavun yedim. bunları yedikten sonra karnım taş gibi oldu bir daha yemek davetlerine gitmemeyi düşünüyorum
eve gelince yatmadan bir bardak daha süt içtim

ama o buket dogumdan sonra yine 50 kilo olacak oyle degilmia.s

anacım cok zor.midem genisledi bi kere cokacimcoook eskiden 1 dilim baklavadan sonra 2.yi yiyemezdim.simdi ohooooooookaydirigubbakcemile2
cabalicim ama zor oldugunu biliorum :icecream: en azından oyle 3-5 ayda olmaz hemen :içelim:

dünkü yediklerim sabah kalkınca kahvaltıdan önce iki tane hurma yedim
peynir, zeytin, haş.yumurta, domates, salatalık, biber, tereyağ, reçel, iki dilim ekmek portakal suyu, ceviz
ara öğün bir bardak süt bir tane şeftali
öğlen bulgurlu kabak yemeği pişirmiştim yoğurtla birlikte yedim. bir salkım üzüm
ara öğün bir kase yoğurt
akşam yemeğe davetliydik çok yedim
mercimek çorbası, etli kuru fasülye, pilav, fırında tavuk, tatlı olarak kadayıf dayanamayıp
iki dilim yedim :KK43:( aydından taze ve kuru incir gelmişti. bir tane taze incir iki tane kuru incir yedim. bir tabak kavun yedim. bunları yedikten sonra karnım taş gibi oldu bir daha yemek davetlerine gitmemeyi düşünüyorum
eve gelince yatmadan bir bardak daha süt içtim

sadece iki dilim kadayif cok olmus canim..digerleri gayet saglikli bence....a.s

anacım cok zor.midem genisledi bi kere cokacimcoook eskiden 1 dilim baklavadan sonra 2.yi yiyemezdim.simdi ohooooooookaydirigubbakcemile2
cabalicim ama zor oldugunu biliorum :icecream: en azından oyle 3-5 ayda olmaz hemen :içelim:

zaten ilk 6 ay emzirirsek rejim falan yapamayiz..ondan sonra Allah kerim......

sabah:3 dilim cavdar ekmegi ,kibrit kutusu kadar beyaz peynir, tereyag, bal, 1 tatli kasigi recel ve 1 haslanmis yumurta...
ara meyve yerim armut muz ve sut icerim...
oglen:1 kase musli yada sebze corbasi1 dilim ekmek
ara 2 kutu meyveli yogurt
aksam: sebze corbasi ,taze fasulye, yogurt ve 2 dilim cavdar ekmegi....

bugun bir peynirli gozleme 1 dilim nutellali ekmek yedim :))
oglene sebze corbasi ve cavdar ekmegi
aksama bulgur pilavi yogurt domates corbasi...

offf yaa ramazan girdi gireli duzenim iyice bozuldu yemek saatlerim yedigim seyler esime eslik etmek icin gec yiyorum sonrada rahatsiz oluyorum ne yapacagim ben bilmem..sahurdada baya yiyorum artik ac olmasam bile yiyorum esim yalniz yemesin diye yaninda oturup bakmak istemiyorum....ama midem hep sis sanki hazmedemiyor yediklerimi su icsem tuvalete gidemez oldum yani yedigim ictigim midemde birikiyor sanki yaa..sindiremiyorum...benim gibi olan varmi kizlar??

sabah: 1 tane kepekli tost ekmeğine light beyaz peynir. yarım domates ve kırmızı biberli tost yaptım. yanında yarım bardak myve suyu
yarım dilim kepekli undan yaptığım kekten yedim ve 1 kase çikolatalı fındıklı dondurma yedim. ki bu aralar dondurmanın ayarı kaçmış durumda
öğlen: 3 tane köfte 1.5 dilim çavdar ekmeği yarım domates 1 salatalık ve 1 kase de yoğurt yedimm... bu tartı bana kelek yapmıyosa 53 oldun galiba. ama bi kaç sabah bakıp netleştireyim ondan sonra topiğe yazıcam
akşam da: sebzeli mantar yapıcam yanına da pilav yaparım...

sabah: 1 tane kepekli tost ekmeğine light beyaz peynir. yarım domates ve kırmızı biberli tost yaptım. yanında yarım bardak myve suyu
yarım dilim kepekli undan yaptığım kekten yedim ve 1 kase çikolatalı fındıklı dondurma yedim. ki bu aralar dondurmanın ayarı kaçmış durumda
öğlen: 3 tane köfte 1.5 dilim çavdar ekmeği yarım domates 1 salatalık ve 1 kase de yoğurt yedimm... bu tartı bana kelek yapmıyosa 53 oldun galiba. ama bi kaç sabah bakıp netleştireyim ondan sonra topiğe yazıcam
akşam da: sebzeli mantar yapıcam yanına da pilav yaparım...
benimde canim dondurma istiyor dun aldim ama dun o kadar yedikten sonra ve karnim hala sisken yemek istemiyorum sonra yine rahatsiz olurum...en iyisi karnim inince ve tatli krizim zirvedeyken :)) yemek sanirim....

benim son zamanlarda tatlı krizim hep zirvede olduğu için. hani kız anaları ekşi yerdi?

X