2009 Ekim Anneleri nasl besleniyorsunuz??

bende bu sabah 2 dilim cavdar ekmegi ve yarim patlican kizartma yedim ustune yogurt dokup birazda bal..
ara 1 armut 2 kucuk meyveli yogurt
oglen:musli yedim
aksama melemen cacik cavdar ekmegi yerim yaninda belki ton balikli salata

afiyet olsun hepinize
baligin taze oldugundan eminseniz yogurttan bisey olmaz.

hayirdir mehay cavdara gecmissinn?

bu arada iki gundur duzenli beslendigim soylenemez listemdende belli oldugu uzere...bugunde boyle yiycem yarin bebisime daha faydali biseyler yemeliyim.....
bebisime yarasin diye ne yiyecegimi sasirdim valla.....

senin kontrol nezman gitmedin daha sanirim?epeydirde formda gorunmuosun gerci herkesler tatilde

senin kontrol nezman gitmedin daha sanirim?epeydirde formda gorunmuosun gerci herkesler tatilde

canim cok sicak burasi ne zamandir burda pc basinda oturup kalamiyorum saatlerce bunaliyorum nefes alamiyorum su icinde kaliyorum...o yuzden arada biraz girip cikiyorum....ben haftaya carsamba gidiyorum kontrole bakalim bebis kac kilo olmus cok merak ediyorum....

valla senin ordaki doktorlar elle muayne edio derken gecen haftada beni elle muayne ettiler cok canim sikildi, bide karnimi sallayip 2200 den fazla demezmi el yordamiyla. sanki manavdan karpuz secioo haa..
bide okadaer para bayiliorum. haftaya benimde kontrolumvar ama bu defa susmucam ayni seyi yaparlarsa kaydirigubbakcemile3

valla senin ordaki doktorlar elle muayne edio derken gecen haftada beni elle muayne ettiler cok canim sikildi, bide karnimi sallayip 2200 den fazla demezmi el yordamiyla. sanki manavdan karpuz secioo haa..
bide okadaer para bayiliorum. haftaya benimde kontrolumvar ama bu defa susmucam ayni seyi yaparlarsa kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol: kiz hic gulecegim yoktu...saka gibi.....sırnaşık şey

bu sabah cnm bısey ıstemedım.peynır ekmek ve süt içtim o kadar:KK43:
öğlen ve aksam sımdılık mechul?

ben bugun 3 dilim cavdar ekmegi kasar peyniri menemen tahin ve dut pekmezi karisimi yedim....
ara 2 baklava :kedi: ne zamandir yemiyordum....
oglen bulgur pilavi aksama et kavurmasi ayran 1 dilim ekmek...

kizlar dun tatliyi cok kacirdim hemde ne cok soylesem sasarsiniz ve gece rahatsizlandim istifar ettim hep :KK43:(((

sahurda:
muhlama
1 kırmızı biber
1 domates
1salatalık
bi parça beyaz peynir,4 zeytin
2 bardakta çay

sabah:
1 tas corn flakes
1 salkım üzüm
ara:
1elma
1nektarin
1baklava
1bardak maltlı süt

akşama:
kırmızı mercimek çorbası
güveç tavuk
tonbalığı köftesi
tereyağlı erişte
soya soslu göbek salata
1 adette baklava

yatmadan:
muz ezerim bide sütlee

mehaycım sende benim gibi tatlıcısın sanırım

canim aslinda ilk 5 ay tatlidan tiksinmistim gormek bile istemiyordum ama oncesinde fena tatliciydim valla hergun yerdim mutlaka...ama dun alisverise gittik baklavalari gorunce canim istedi aldim 1 kilo..yarim kilo yemisimdir aksama arkadasim kemalpasa tatlisi getirdi 4 tanede ondan yedim...bir mide bulantisi basladi uyuyunca gecer sandim uykum gelmisti yattim..midem yaniyor ama oyle boyle degil felaket agzimdan cikacak sanki yediklerim o derece :KK43:(( sonrasi malum zor yetistim lavoboya..ve hala midem cok fena :KK43:(((

Son düzenleme:
bende sabah: 1 kibrit kutusu kadar kasar peyniri ,1 domates ,yarim salatalik, krem peynir ,5 zeytin , 1 tatli kasigi dut pekmezi tahin karisimi, 2 dilim ekmek ve 1 buyuk bardak sut...
(sabah dememe bakmayin 14.00 da yedim gec kalktim baya bugun...)
aksama: corba, patates salatasi yanina balik.....

canim aslinda ilk 5 ay tatlidan tiksinmistim gormek bile istemiyordum ama oncesinde fena tatliciydim valla hergun yerdim mutlaka...ama dun alisverise gittik baklavalari gorunce canim istedi aldim 1 kilo..yarim kilo yemisimdir aksama arkadasim kemalpasa tatlisi getirdi 4 tanede ondan yedim...bir mide bulantisi basladi uyuyunca gecer sandim uykum gelmisti yattim..midem yaniyor ama oyle boyle degil felaket agzimdan cikacak sanki yediklerim o derece :KK43:(( sonrasi malum zor yetistim lavoboya..ve hala midem cok fena :KK43:(((

geçmiş olsun cnm ben tatlıyı önceden beri çok severim ama şerbetli tatlılar sevmiyorum çikolata puding falan çok tüketiyorum akşam bende çikolatayı fazla kaçırdım sanırım midem bulandı

geçmiş olsun cnm ben tatlıyı önceden beri çok severim ama şerbetli tatlılar sevmiyorum çikolata puding falan çok tüketiyorum akşam bende çikolatayı fazla kaçırdım sanırım midem bulandı

sorma canim isin kotusu ben serbetli tatlilari seviyorum...sutlu tatlilari tatlidan bile saymiyorum desem yeridir :KK43:((

X