Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
afiyet olsun hepinize
baligin taze oldugundan eminseniz yogurttan bisey olmaz.
hayirdir mehay cavdara gecmissinn?
senin kontrol nezman gitmedin daha sanirim?epeydirde formda gorunmuosun gerci herkesler tatilde
valla senin ordaki doktorlar elle muayne edio derken gecen haftada beni elle muayne ettiler cok canim sikildi, bide karnimi sallayip 2200 den fazla demezmi el yordamiyla. sanki manavdan karpuz secioo haa..
bide okadaer para bayiliorum. haftaya benimde kontrolumvar ama bu defa susmucam ayni seyi yaparlarsa kaydirigubbakcemile3
mehaycım sende benim gibi tatlıcısın sanırım
mehaycım bazen bendede oluyor bu aşırı tatlı isteğimafoldumben
bu ara ayrana taktım ama
canim aslinda ilk 5 ay tatlidan tiksinmistim gormek bile istemiyordum ama oncesinde fena tatliciydim valla hergun yerdim mutlaka...ama dun alisverise gittik baklavalari gorunce canim istedi aldim 1 kilo..yarim kilo yemisimdir aksama arkadasim kemalpasa tatlisi getirdi 4 tanede ondan yedim...bir mide bulantisi basladi uyuyunca gecer sandim uykum gelmisti yattim..midem yaniyor ama oyle boyle degil felaket agzimdan cikacak sanki yediklerim o derece (( sonrasi malum zor yetistim lavoboya..ve hala midem cok fena (((
geçmiş olsun cnm ben tatlıyı önceden beri çok severim ama şerbetli tatlılar sevmiyorum çikolata puding falan çok tüketiyorum akşam bende çikolatayı fazla kaçırdım sanırım midem bulandı