2009 Ekim Anneleri nasl besleniyorsunuz??

bu sabah hastaneye giderken 2 ispanakli gozleme......
ara 1 borek
oglen:2 dilim borek 2 dilim kepek ekmegiyle tahinli dut pekmezi
ara 1 elma...
aksam 1 tane kucuk tavuk budu ve yogurt yerim ekmeksiz midem hala tika basa dolu cunku....

cok abartmisim dimi bugun kizlar??........:kedi:

evt senin gibi yediklerine dikkat eden bilincli bir anne icin abartmiisin. ben yesem neysede sana yakismadi buuuu:eek:lmaz:sırnaşık şey

mehaycım napmışsın öle... geçmiş olsun bu arada diğer yopik de okudum yaşadıkalrını.. belki de bu yediklerin ağır gelmiş olabilir o yzüden bayılmış olabilirsin. sakın bebeişini göremediğine üzülme sağlıklı olsun önemli olan o bak 2 aydan az kaldı kavuşmamıza hem ben şimdiye kadar hiç doğru dürüst göremedim ki tamam ultrason a giriyorum ama 2 boyutlu siyah beyz hiç bişey anlamıyorum zaten gözlerimde bozuk ekrana bakıyom bakıyom ayıord edemiyorum o yüzden mutlaka yanımda biriyle gidiyorum bari o kişi görsün diye...

sabah - 1 yumurta - 1 büyük bardak süt
öğle - 1 kase çorba - 1 kase yoğurt
ara - 2 halley
akşam - 1 kase çorba - 1 tabak yemek - 1 kase yoğurt
yemekten sonra - 1 şeftali

mehaycım napmışsın öle... geçmiş olsun bu arada diğer yopik de okudum yaşadıkalrını.. belki de bu yediklerin ağır gelmiş olabilir o yzüden bayılmış olabilirsin. sakın bebeişini göremediğine üzülme sağlıklı olsun önemli olan o bak 2 aydan az kaldı kavuşmamıza hem ben şimdiye kadar hiç doğru dürüst göremedim ki tamam ultrason a giriyorum ama 2 boyutlu siyah beyz hiç bişey anlamıyorum zaten gözlerimde bozuk ekrana bakıyom bakıyom ayıord edemiyorum o yüzden mutlaka yanımda biriyle gidiyorum bari o kişi görsün diye...

tesekkur ederim canim....yadiklerimden kaynaklandigini sanmiyorum bir kere daha boyle olmustu 1 ay once o yuzden korkudan sokaga cikamiyordum o gun hafif seyler yemistim halbuki..olacagi varmis demekki...seninde dedigin gibi sabretmekten baska caremiz yok zaten bebislerimizi doya doya gorucez yakinda:))Şeniz

uzun zamandır her gece yatmadan koca bir bardak ballı süt içiyorum..

cok iyi yapiyorsun canim..bende yeni yeni icmeye basladim ama her gece icemiyorum midem bulaniyor hemen..yine oncesine gore azda olsa iciyorum ama..onun yerine bol bol yogurt ve peynir yiyorum bende....

sabah: 2 dilim borek 1 domates kibrit kutusu kadar peynir ve kasar peyniri....
ara 3 kurabiye :kedi:
oglen fasulye kavurmasi 1 kase yogurt ve bir parca haslanmis tavuk
aksam: ispanak yemegi yogurt 2 dilim kepek ekmegi portakal suyu..
gece 1 buyuk bardak sut...ve 2 kucuk meyveli yogurt...

sabah_ peynir zeytin domates cokelek 3 dilim ekmek..acık az sekerli 1 bardak cay
ogle _ yogurt + bulgur pilavı
aksam _ kıymalı borek sehriye corbası salata
gece 1 bardak sut meyve

kızlar sutu zorla içiyrm içersine az bir miktar (turk) kahve ve seker koysam rahat içerim
kalsiyum alabilir miyiz_?

kızlar sutu zorla içiyrm içersine az bir miktar (turk) kahve ve seker koysam rahat içerim
kalsiyum alabilir miyiz_?

canim kahveyle karistirinca bence alman gereken kalsiyumu alamazsin...bende icemiyorum o yuzden degisik teknikler denedim mesela balli ic yada icine muz ez....boyle dene birde..olmadi cocuklar icin olan kakaolardan al kahve yerine cok az ondan koy....ama bu ara benimde canim kahve istemedi degil hani birkac kere ictim bende sutsuz hemde....:kedi:

sabah: 1 domates,1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir, onun yarisi kadar kasar peyniri,1 domates,5 zeytin,2 dilim kepek ekmegi...1 fincan acik cay....
ogle:2 elma yerim gec kalktim bugun kahvaltimi gec yapicam daha hala yapmadim cunku....
aksamda:1 tabak corba, 2 dilim kepek ekmegi , melemen ve bir kase yogurt....

sabah: 1 domates,1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir, onun yarisi kadar kasar peyniri,1 domates,5 zeytin,2 dilim kepek ekmegi...1 fincan acik cay....
ogle:2 elma yerim gec kalktim bugun kahvaltimi gec yapicam daha hala yapmadim cunku....

nasil doyuyorsunuz bunlarla? şakkıdı ben tobee doymamda :eek:

canım kötü bi espri olacak ama yinede yapıcam zemuszemus bunları yemekten önce mi sonramı yiyosun . ben mümkün değil bunlarla doymam kaydirigubbakcemile2
biz sabah sahura kalkıyoruz babamız oruç tutuyo ona kahvaltıda eşlik ediyoz .
1 haşlanmış yumurta
10-15 karışık yeşil siyah zeytin
1 en büyük kupalardan sıcak süt
mis gibi terayağı sürülmüş sıcak ramazan pidesi
pastırmalı yumurta
bol domates salatalık söğüş
biraz kaşar biraz beyaz peynir evde hangisinden varsa artık
üzüm -karpuz vb meyve bol bol
bol bol da su
bunların hepsini yiyorum ben opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

nasil doyuyorsunuz bunlarla? şakkıdı ben tobee doymamda :eek:

canim birkac gundur bunlardan fazla yiyordum ve rahatsizlaniyordum hep midemden bulanti kusma karin agrisi catlayacak gibi oluyorum inan bunlar bile cok gelecek bana...onceden cok yerdim hamileyken cok degisti bunyem midem kabul etmiyor artik geceleri uyku uyuyamiyorum biraz fazla yesem:çok üzgünüm:

canım kötü bi espri olacak ama yinede yapıcam zemuszemus bunları yemekten önce mi sonramı yiyosun . ben mümkün değil bunlarla doymam kaydirigubbakcemile2
biz sabah sahura kalkıyoruz babamız oruç tutuyo ona kahvaltıda eşlik ediyoz .
1 haşlanmış yumurta
10-15 karışık yeşil siyah zeytin
1 en büyük kupalardan sıcak süt
mis gibi terayağı sürülmüş sıcak ramazan pidesi
pastırmalı yumurta
bol domates salatalık söğüş
biraz kaşar biraz beyaz peynir evde hangisinden varsa artık
üzüm -karpuz vb meyve bol bol
bol bol da su
bunların hepsini yiyorum ben opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canim doyuyorum hatta fazla bile geliyor...birkac gundur yeme alisklanligimi biraz degistirmistim mide bulantisi ve gece istifar etmeleriyle gecti gunlerim..en iyisi rahat edebilecegim sekilde beslenmek diye dusunuyorum....yetiyor bunlar bana....fazlasi rahatsiz ediyor midemi....

bu arada bende bol bol meyve yogurt yiyorum ve cok su iciyorum..bugun evde sadece elma oldugu icin elma yiycem ama normalde koca bir meyve tabagi yapiyorum kendime karisik.....

bu arada bende bol bol meyve yogurt yiyorum ve cok su iciyorum..bugun evde sadece elma oldugu icin elma yiycem ama normalde koca bir meyve tabagi yapiyorum kendime karisik.....

afiyet olsun canım .yarasın. bol bol meyve iyidir. bende bu sabah işe gelmeden pazara gittim annemle. bol bol meyvemizi aldık. herkesin bünyesine göre tabi. rahatsız ettikten sonra fazla yemenin anlamı yok . benim yeğenim vardı yanımda 2 aydır. 1.5 yaşında öyle güzel yemek yerki ona baktıkça yiyesin gelir. benimde iştahım onunla bi açıldı bir açıldı. zemuszemus
ama gün içinde çok hareket ettiğim için yakıyorum sanırım. 8 kilo aldım şimdiye kadar çünkü.gamyoncuiremsu

afiyet olsun canım .yarasın. bol bol meyve iyidir. bende bu sabah işe gelmeden pazara gittim annemle. bol bol meyvemizi aldık. herkesin bünyesine göre tabi. rahatsız ettikten sonra fazla yemenin anlamı yok . benim yeğenim vardı yanımda 2 aydır. 1.5 yaşında öyle güzel yemek yerki ona baktıkça yiyesin gelir. benimde iştahım onunla bi açıldı bir açıldı. zemuszemus
ama gün içinde çok hareket ettiğim için yakıyorum sanırım. 8 kilo aldım şimdiye kadar çünkü.gamyoncuiremsu

bende ilk alti ay calisiyordum ve ilk 5 ay cok fazla mide bulantisi ve kusma yasadigim icin calisirken zorlandigim icin kontratim biter bitmez isten ciktim....hicbisey yiyemiyordum cunku bacaklarim zangir zangir titriyordu inan calisirken acliktan ve bulantidan oyle susuyordumki su icmeye korkuyordum..suyu bile cikariyordum cunku ictigim an....bu yuzden bircok seyden tiksinmistim hisbisey yiyemiyordum...simdi 2 aydir yemeye basladim o yuzden canimin istemedigi ve bunyemi rahatsiz edecek seyleri yememeye calisyorum sonra yine tiksinirim hicbisey yiyemem eskisi gibi diye korkuyorum...ilk 5 ay bende 1 kilo almistim ne aldiysam sonra aldim bende.....birde hep evdeyim tansiyonum dusuyor iki kere bayildim bu yuzen disari cikamiyorum yuruyus yapamiyorum anliyacagin cok ama cok hareketsizim yiyip icip yatiyorum....

X