canim sosis salam sucuk gibi urunleri cok az yememizde fayda varmis bilgine...hatta hic yemesek daha iyi ben hic yemiyorum kizartarakda olsa..a.s.
ben bu sabah daha kahvalti yapmadim..ama canim yagda yumurta istiyor ne zamandirda yemiyorum...o yuzden :
1 yumurta
biraz krem peynir,domates yemeyi dusunuyorum birde cay..
oglene ve aksama kararsizim...
Ne güzel düzenli besleniyormuş herkesHepinize özendim çok.
Ben çalışıyorum sabahlarıda kalkma güçlüğü yaşadığım için kahvaltım hergün gevrek ve peynir ile oluyor.
ara öğünde 1 kurabiye olabiliyor bazen.
öğlen işyerinde ne çıkarsa yemek+makarna pilav+yoğurt,salata meyve vs.
akşamüzeri illaki 1 adet dondurma, nadiren cips bisküvi vs.
akşam sebze yemeği tercih ediyorum yanıda yarım karpuzum oluyor. Sınırsız ekmek :)
yemeğin hemen üstünede sınırsız meyve :kedi:
Ekstra olarakta canım ne çekerse alıp yiyorum. Bunlara zararlı şeylerde dahil olabiliyor. Balıktan tiksindim ilk 3 ayımda o yüzden yiyemiyorum çok fazla. belki baştan beri toplasam 5-6 kere yiyebilmişimdir.
canim unonun ekmeklerinden yok burda ona benzer bir ekmek aliyorum ben..ben eve normal ekmek almiyorum cünkü cok lezzetli geliyor cok yiyorum. Ben Uno aliyorum dilimler hepsi ayni oldugu icin ayarim kacmiyor 2 dilim yiyorum ve bol bol salatlik ve domates, sütümüde büyük bardak ictigim icin karnim doyuyor. Bazi günler yumurtada hasliyorum kendime. Mehay sende Uno al dene, tam tahili benim hosuma gidiyor.
Light ve kepeli olan bana cok kuru geliyor.
Ilall hem acim diyorsun, hem salatalik ceyrek yiyorsun. Ben olsam bol bol yerim domates salatalik.yerimseniben
Ya bu ay herkezin sekerina bakiliyor galiba. Benim bu hafta kontrolüm var ama seker bakilcak diye birsey söylemedi. Randevu aksam icin almistim bende. CADIARZU
canim kac cikti degerin bende bugun yaptirdim insallah sonuc iyi cikar...nasil bir diyet verdi doktor ye yiyeceksin ne yemiyeceksin??mehaycım selinacım doktor diet verdi şeker problemimden dolayııııı...ve mecburen uyuyorummm dietime hamile olmasam neysede bebişim zarar görmesin diiee...dietime uymak zorundayım(((((((benimki gebelik şekeri değil öncesindede diabetim vardı........
bende onceden oyleydim ama simdi yemiyorum zararliymis...korktum şimdi.bilmiyordum.
bende kahvaltıya salam,sosis,sucuktan herhangi gibi birtanesi olmazsa ben o masada kahvaltı yapamamlmaz:.aslında kahvaltıyı pek sevmiyorum :umursamaz:
bilgilendirdiğin için çok tşk ederim.
Ne cayi iciyorsun canim bizim turk cayindanmi.Ben de iciyordum her sabah hatta caysiz kahvalti dusunemezdim hamile olmadan once ama biraktim cunku aldigin kalsiyumu emiyormus cay icince yedigin peynirin kalsiyumlu yiyeceklerin bir anlami kalmiyor bilgin olsun.
slm,
BU SABAH: 1 adet haşlanmış yumurta, 2 dilim ekmek çok tahıllı, 1 çay kai çilek reçeli,domates salatalık, 1 adet taze biber, küçük bir parça beyaz beynir, 3 adet zeytin
ARA: küçük 1 şeftali
ÖĞLEN, kabak ve kırmızı biber ve domatesle yapılmış bulgur pilavı yanında yoğurt
AKŞAM henüz bilmiyorum
kızlar çok mu yiyorum sizce.
Afiyet olsun Mehay. Çok değil zaman zaman sevdiğimiz gıdalarıda tüketmeliyiz.
Ben ne yersem yiyeyim ağzımda metalik tat gitmiyor benim gibi olup bir çözüm bulanlarınız var mı?
Bende bu sabah: omlet,üçgen peynir,1 domates, 2 zeytin yarım közlenmiş kırmızı biberle 2 dlm tam tahıllı esmer ekmek (yumurtayı her kahvaltıda tüketiyorum)
ÖĞLEN; 2 haşlanmış patates, yoğurt kavun
şimdide elma yiyorum.
Akşam Simit ve üçgen peynir planlıyorum çayla birlikte
Daha sonra meyve karpuz olabilir ve yatarken de bir bardak süt
Bu arada HEPİNİZE HAYIRLI KANDİLLER DİLERİM ARKADAŞLAR.