2009 Ekim Anneleri nasl besleniyorsunuz??

senin gibiyim ve cozum bulamadim canim..sen bulursan banada haber ver olurmu???a.s.
ogle ve aksam yemeklerin cok sagliksiz geldi bana yalniz:eek:lmaz:

araştırıyorum bulursam kesinlikle bilgi veririm.
Öğle ve akşam malesef öyle çünkü et tavuk balık yiyemiyorum sebze yemeklerinide yapmaya henüz başlayamadım ama bu hafta sonu balık yemeye başlamayı planlıyorum.

mehaycım şeker içeren herşey yasak....makarna pilav fasulye beyaz ekmek sütlü şerbetli tattlılar artı çikolatalar artı meyvalar genelde şekeri az olan ve ekşi olanları tüketmemi söledi :KK43:...artı olarak yerken abartmamam lazımmış oda tetikliomuş oyüzden herşeyi sınırlı ve ölçülü yemem konusunda beni uyardı....ama bugün dayanamayıp iki parça çikolata yedimmmm:KK43:napiim ya canım çok çekti..birde yasakya acaip canım çekiooo...:KK43:

Canım geçmiş olsun. Dilerim en kısa sürede atlatırsın. Bir arkadaşımda da gebelik şekeri oluşmuştu 2 haftalık diyet sonrası normale dönmüştü.

Canım geçmiş olsun. Dilerim en kısa sürede atlatırsın. Bir arkadaşımda da gebelik şekeri oluşmuştu 2 haftalık diyet sonrası normale dönmüştü.

sağol canımmmmopuyorumnanaktan
benimkinin düzelme şansı yok canım..gebelik şekeri değil çünkü...gebelik öncesindede diabettle ilgili sorunum vardı...tek isteğim...daha da yükselmemesiiiii..:1no2:

mehaycım şeker içeren herşey yasak....makarna pilav fasulye beyaz ekmek sütlü şerbetli tattlılar artı çikolatalar artı meyvalar genelde şekeri az olan ve ekşi olanları tüketmemi söledi :KK43:...artı olarak yerken abartmamam lazımmış oda tetikliomuş oyüzden herşeyi sınırlı ve ölçülü yemem konusunda beni uyardı....ama bugün dayanamayıp iki parça çikolata yedimmmm:KK43:napiim ya canım çok çekti..birde yasakya acaip canım çekiooo...:KK43:

evet yaa yasak olan herseyi insanin daha cok cani cekiyor..yiyesi yoksa bile yasak lafini duyunca yemek istiyor insan....cok sukur benimki normal cikti....burda test sonuclari tr deki gibi degil tabi benim 1.15 cikti 2 den buyuk olursa risk varmis...

kizlar ben su 2 dilim ekmek yeme isini beceremiyorum az geliyor bana...sonra mutfaktan cikamiyorum aksama kadar doymuyor karnim....yoksa benim dilimlermi cok ince yaaa???biri yedigi ekmegin dilimlerinin fotografini eklesin lutfen yada herkes eklesin fikir olur..bir ortalama alirim :)))))))))
bu sabah ceyrek ekmek
5 zeytin
2 tatli kasigi recel
2 tatli kasigi bal
bir kibrit kutusu kadarda peynir yedim...

aksama ne yemek yapsam karar veremedim bir turlu kizlar yaa....
patates gratin yaparim heralde yaninada kofte gider ama canim istemiyor...en iyisi besamel soslu kasarli tavuk yapayim bir porsiyon hazirlarim kendime bu ikisinden 2 ince dilimde ekmek tamamdir :)))

Merhaba kizlar,

ya benimde sekerim yüksek cikti dün moralim bozuldu. Haftaya yükleme yapilcak 100 gr glukoz ile. Sonra o yüksek cikarsa bir hafta diyet verilcekmis o hafta sürekli kanimi ölcmem gerekiyormus, o degerlerde yüksek cikarsa insuline baslariz dedi :KK43:(

Insallah haftaya degerlerim normal cikar rahat gecer bu son aylarim.

Sabah:

2 dilim tahil ekmek
salatalik domates
peynir, 1 yumurta

ara: 2 kayisi

öglen:
1 tabak sulu köfte
1 dilim ekmek

aksam icin taze fasulye var

kizlar 2 dilim ekmekle nasil doyuyorsunuzzz????????biri yedigi ekmegin diliminin resmini koysun lutfen..benmi cok ince dilim yiyorum yoksa yaaa :KK43:((

kizlar 2 dilim ekmekle nasil doyuyorsunuzzz????????biri yedigi ekmegin diliminin resmini koysun lutfen..benmi cok ince dilim yiyorum yoksa yaaa :KK43:((

RESİM EKLEYEMEDİM AMA UNO BU SİTEYE GİT. (LİNK VERMEK YASAK DEĞİLDİR UMARIM.) AÇILAN SAYFADA SAĞ TARAFTA TAM BUĞDAY EKMEĞİN DİLİMLENMİŞ ŞEKLİ VAR SEPET İÇİNDE GENELLİKLE BU ŞEKİLDE BİZİM TÜKETTİĞİMİZ DİLİMLER. BAKINCA BİLGİ VER.

BEN BU SABAH; DOMATESLİ KIYMALI YUMURTA, KÜÇÜK BİR DİLİM PEYNİR 4 ZEYTİN , 1 BARDAK SÜT , AÇIK ÇAY VE 2 DLM TAHILLI ESMER EKMEK 5 ADET KİRAZ
ARA 1 ELMA
ÖĞLEN ZEYTİNYAĞLI SEMİZ OTU YEMEĞİ YAPTIM YANINDA YOĞURT VE 1 DLM EKMEKLE YERİM
ARA 1 ŞEFTALİ
AKŞAM MERCİMEKLİ TARHANA ÇORBA , KURU KÖFTE, SALATA ,KARPUZ
ARA 1 ADET HAŞLANMIŞ MISIR
DÜN GECE 2 KOCA KASE DONDURMA YEDİKTEN SONRA DÜZENLİ BESLENMEYE KARAR VERDİM ÜŞENMEYİP SOĞAN KOKUSUNA ALDIRMAYIP YEMEKLERİMİ PİŞİRECEĞİM.
SİZLERİN MENÜSÜ NEDİR BUGÜN ARKADAŞLAR?

sağol canımmmmopuyorumnanaktan
benimkinin düzelme şansı yok canım..gebelik şekeri değil çünkü...gebelik öncesindede diabettle ilgili sorunum vardı...tek isteğim...daha da yükselmemesiiiii..:1no2:

Canım diyetine mutlaka uyum sağlamaya çalış. Zor olacaktır mutlaka ama eminim yükselmeyecek hatta düşüş gözlenecektir.

Merhaba kizlar,

ya benimde sekerim yüksek cikti dün moralim bozuldu. Haftaya yükleme yapilcak 100 gr glukoz ile. Sonra o yüksek cikarsa bir hafta diyet verilcekmis o hafta sürekli kanimi ölcmem gerekiyormus, o degerlerde yüksek cikarsa insuline baslariz dedi :KK43:(

Insallah haftaya degerlerim normal cikar rahat gecer bu son aylarim.

Sabah:

2 dilim tahil ekmek
salatalik domates
peynir, 1 yumurta

ara: 2 kayisi

öglen:
1 tabak sulu köfte
1 dilim ekmek

aksam icin taze fasulye var

Canım geçmiş olsun inş. değerlerin normale girer.şeker yüklemesi kaçıncı haftada yapıldı sana? benim randevumda 1 ay sonra.

kizlar ben bu aksama taze fasulye ve yaninda cacik yapicam sadece...hic dengeli beslenemiyorum bu ara sebzeye agirlik vermem sart oldu...

kızlar bende bu akşam sebze yaptım ayıptır sölemesi canınz çekmesin semizotu yemeği birde dolma biber yanınada cacık yaptım sebzeye ağırlık vericem inş.bugünden itibaren

kızlar bende bu akşam sebze yaptım ayıptır sölemesi canınz çekmesin semizotu yemeği birde dolma biber yanınada cacık yaptım sebzeye ağırlık vericem inş.bugünden itibaren

bende canim aynen sebze balik ve meyve....a.shersey bebisim icin:ecrin_bebek:

ben sabah bir kase cornflaks süt içemiyom bu ara dıye sırf onun ıcın yedım.bir de tost yaptım domates yedım bır tabak bir seftali. meyvem bıttı ya :KK43:

öğlende aksam bamya yemıstım onu yerım heralde.bi de canım abur cubur kek poğaca ıstıyo ...cokacimcoook

ben sabah bir kase cornflaks süt içemiyom bu ara dıye sırf onun ıcın yedım.bir de tost yaptım domates yedım bır tabak bir seftali. meyvem bıttı ya :KK43:

öğlende aksam bamya yemıstım onu yerım heralde.bi de canım abur cubur kek poğaca ıstıyo ...cokacimcoook

degisik biseyler istiyorsan benim tariflere bir goz at canim belki birini yapmak istersina.s

bu sabah bir tane pisi yedim sadece peynirli...
oglen bayat ekmekleri degerlendirmek icin pizzaya benzeyen birsey yapicam aksamada dundan kalan az bir taze fasulye var onun yaninda salata yerim ...

X