2009 Ekim Anneleri nasl besleniyorsunuz??

handancım tebrık edıyorum senı ne guzel hangı sütü içiyorsun bana hepsı kokuyo gibi elıyo kuzum yaa

nası içim kıs o kadar sütü çatlarımkaydirigubbakcemile3

ne bileyim anacim sok oldum..bir inek alsaniz daha iyi olur sizin icin diyecektim nerdeyse yani hergun 1 lt sut almaya para yetismez ya o acidan...inek verir 3-5 kilo istedigin kadar icersin:roflol::roflol: hem daha ekonomik olur sizin icinsırnaşık şeysırnaşık şey

Ben sabahlari uno´nun ekmeklerinden 2 dilim yiyorum. Tam tahili, bazende normal ekmek. Hergün tahili iyi degil diye okumustum. Sütde benim laktoz alerjim oldugu icin Pinar Laktosuz süt iciyorum oda 1,5% yagli. Yemegimim yaninda ekmek yemem. Cok nadir corbanin yaninda falan yerim

Sabah:

2 dilim ekmek, peynir, salatalik, domates, 2 tatli kasigi recel, 1 bardak pekmezli süt
ara bir cappucino ve bir dilim kek

öglen: 1 kase tarhana corbasi, bir köfte, 1 dilim ekmek

meyve olarak kavun yedim ve birkac kiraz.

simdilik bu kadar, bide dün aksam bir dondurma yedim :kedi:

Ben sabahlari uno´nun ekmeklerinden 2 dilim yiyorum. Tam tahili, bazende normal ekmek. Hergün tahili iyi degil diye okumustum. Sütde benim laktoz alerjim oldugu icin Pinar Laktosuz süt iciyorum oda 1,5% yagli. Yemegimim yaninda ekmek yemem. Cok nadir corbanin yaninda falan yerim

Sabah:

2 dilim ekmek, peynir, salatalik, domates, 2 tatli kasigi recel, 1 bardak pekmezli süt
ara bir cappucino ve bir dilim kek

öglen: 1 kase tarhana corbasi, bir köfte, 1 dilim ekmek

meyve olarak kavun yedim ve birkac kiraz.

simdilik bu kadar, bide dün aksam bir dondurma yedim :kedi:
aksamlari ne yiyorsun peki??cok degilmis yediklerin canim

bu aksam daha bilmiyorum. Belki köfte ve salata yerim. Börülce salata var.
Ben az yiyip cok kilo aliyorum. Bakalim kac kilo olucam merak ediyorum valla

Sabah yarim salatalik 5 tane kucuk domates (kiraz domates yanlis anlamayin :) ) 1 haslanmis yumurta 2 tane zeytin 1 silindir kasar peyniri yarim sandvic ekmegi

Oglene dogru 1 buyuk bardak sut yaninda mikserde cekilmis ceviz ve badem karisimi

oglen yemekleri degisiyor yaninda mutlaka cacik ya da salata yarim sandvic ekmegi

Ogleden sonra meyve

aksam yemekleri degisiyor canim ne isterse yapiyorum salata veya cacik yanina yarim sandvic ekmegi

gunde 5-6 bardak su

baligi az yiyorum belki bugun oglen balik yaparim

Sabah yarim salatalik 5 tane kucuk domates (kiraz domates yanlis anlamayin :) ) 1 haslanmis yumurta 2 tane zeytin 1 silindir kasar peyniri yarim sandvic ekmegi

Oglene dogru 1 buyuk bardak sut yaninda mikserde cekilmis ceviz ve badem karisimi

oglen yemekleri degisiyor yaninda mutlaka cacik ya da salata yarim sandvic ekmegi

Ogleden sonra meyve

aksam yemekleri degisiyor canim ne isterse yapiyorum salata veya cacik yanina yarim sandvic ekmegi

gunde 5-6 bardak su

baligi az yiyorum belki bugun oglen balik yaparim
gayet guzel besleniyorsun canim tebrikler...

bende bugün kahvaltıda
2 tane kokteyl sosis kızarttım
1 tane küçük salatalık
1 tane küçük domates
1 dilim tost ekmeği
1 tane yumurta
bir cay bardağı elma suyu içtim
aradan 1 saat geçtikten sonra 2 tane nektarin yedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
bende sabah;
1 bardak süt
1 dilim çavdar ekmeği
1 dilim beyaz peyniri
çeyrek domates çeyrek salatalık ve 3 tane zeytin yedim...ve açııımmmmmmmmmmm:KK43:

dün aksam kiymali makarna yedim bir tabak

sabah:

2 dilim ekmek
1 peynir
domates
2 tatli kasigi recel
1 bardak süt

ara: gofretden bir parca kopartip yedim ve simdi biraz karpuz yerim

bende bugün kahvaltıda
2 tane kokteyl sosis kızarttım
1 tane küçük salatalık
1 tane küçük domates
1 dilim tost ekmeği
1 tane yumurta
bir cay bardağı elma suyu içtim
aradan 1 saat geçtikten sonra 2 tane nektarin yedim.

canim sosis salam sucuk gibi urunleri cok az yememizde fayda varmis bilgine...hatta hic yemesek daha iyi ben hic yemiyorum kizartarakda olsa..a.s.

ben bu sabah daha kahvalti yapmadim..ama canim yagda yumurta istiyor ne zamandirda yemiyorum...o yuzden :
1 yumurta
biraz krem peynir,domates yemeyi dusunuyorum birde cay..
oglene ve aksama kararsizim...

ben hastaneydm şeker testi oldğu için aç kaldm ama satt 11 bçuğu elan geçiodu 2 porsiyon su böreği yedim:=))))ve dünyalar benm oldu:=))öğlen ve akşama düşünmedm yemeğim yok bendede yemk yapcak hal yok.

ya kizlar sabahlari 2 dilim ekmekle imkani yok doyamiyorum burdaki dilimli ekmeklerin dilimleri incecik siz kendiniz gozkararimi dilimliyorsunuz yoksa hazir dilimlimi aliyorsunuz sizin dilimlerin incelikleri ne kadar...benim yedigim iki dilim ekmek anca 1 cm eder...doyamiyorum bu sefer daha fazla yiyince rahatsiz oluyorum....
birda bu arada yediklerimi sindiremiyorum ayni sorunu yasayan varmi??

Kızlar ben dün sabah ;

aç karna 3 kayısı
kahvaltıda ; 1 tane haşlanmış yumurta
kaşarlı tost (unonun hazır tost ekmeklerinden) yağsız
öğleden önce 4 adet taç kreker
öğle yemeğinde sulu köfte, az makarna ve cacık
öğle yemenden 2 saat sonra küçük 1 tabak kiraz
1 kutu bonibon (ama epeydir yemiyodum zemuszemus)
5-5,30 gibi muz ve küçük süt
7de akşam yemeği (dün yemeğimiz yoktu evde 1 küçük pizzayı bitirdimmafoldumben)
akşam 9,30 gibide 1 dilim karpuz

bugün ;

sabah aç karna 3 adet kayısı
kavaltıda kaşarlı yağsız tost, haşlanmış yumurta
10da küçük bi tabak kiraz
11de 2 adet domates ve 1 dilim kepekli ekmek
öğle yemeğinde etli patlıcan yemeği, 1 mücver, 1 kaşık semizotu salatası, ayran
3 gibi biraz daha kiraz yerim
5gibide süt ve muz
akşam yemeğinde etli taze fasülye, yoğurt yerim...
akşam 9 gibide köz mısır yerim ve 1 dilim karpuz

bide aralarda bazen çok abartmadan çikolata yiyorum...

X