2009 Ekim Anneleri nasl besleniyorsunuz??

handanim isyeriniz cokmu sicak belki o yuzden bu kadar su tuketiyorsun...izne ayrilinca evde bu kadar icmezsin sanirim serin serin oturursun...kilo durumun ne alemde bu ara??:kedi:

hayır canım bütün gün klimayla oturuom esas ev sıcak evde dahada içerim die korkuom bende:bbo: bu hafta almadım henüz biliosun geçen hafta 1 kilo daha almıştım cuma günü doktora gidicem inş gidene kadar almamda doktor takdir eder beni belki briaz:umursamaz:

hayır canım bütün gün klimayla oturuom esas ev sıcak evde dahada içerim die korkuom bende:bbo: bu hafta almadım henüz biliosun geçen hafta 1 kilo daha almıştım cuma günü doktora gidicem inş gidene kadar almamda doktor takdir eder beni belki briaz:umursamaz:

insallah canim kac oldun simdi??bende 1.5 kilo aldim 2 haftada 73 oldum...

massallah sana okadar siviyi nasil aliyo gobisin.ben sutleri icince arada sanki midem catlicakmis gibi oluyor. nefes almakta zorlaniyorum bazen.

peki bunun gumrugu nasil?yada disari cikinca sorun yasiyormusun wc icin?

şişmezmiyim patlıcak gibi oluorum hmde 30dk bi wc gidiorum zaten , gezmeye gitmek işkence oluyor yürüyüşlerde wc aramaktan mafoldumben

Mehaycım benim dr. diyet peynir önerdi diye 2 aydır onu yiyorum. bazen yanına 1-2 parça da kaşar yiyorum. Sütüde light içiyorum, yoğurt da evde kendim yapıyorum genelde pastörize sütten. onun da pek yağı olmuyo. Kilo kontrolü için önemli demişti dr. sana sööliyim dedim

tesekkur ederimcanim ama ben diyet peynir yiyemiyorum midem almiyor....:çok üzgünüm:

şişmezmiyim patlıcak gibi oluorum hmde 30dk bi wc gidiorum zaten , gezmeye gitmek işkence oluyor yürüyüşlerde wc aramaktan mafoldumben

o zaman suyu azalt canim..vucudunu bu kadar siviya alistirirsan ilerde daha cok sivi ister ..bende cok su ictigim zamanlarda nefes almakta gucluk cekiyordum karnim catliyacak gibi oluyordu....ilk baslarda azaltmak zor olur ama sonra alisirsin...bu kadar sismenin nedeni vucudunun su tutmasi olabilir...

gülican yogurdu ne kadar yapıosun ne kadar süre gidior bende yapıcamda 1 paket sütten yapsam çokmu az olur miktar ne kadar olmalı

o zaman suyu azalt canim..vucudunu bu kadar siviya alistirirsan ilerde daha cok sivi ister ..bende cok su ictigim zamanlarda nefes almakta gucluk cekiyordum karnim catliyacak gibi oluyordu....ilk baslarda azaltmak zor olur ama sonra alisirsin...bu kadar sismenin nedeni vucudunun su tutmasi olabilir...
haklısın bende öle düşnmeye başladım artık , ama nası azltıcam bilmirum dayanamıyorum susuzluga çünkü
yinede cok degil kilon canim zayif hamile kalmistin ona say...a.s.

çok canım ya artık kendimi teselli edemiorum yani

bence suyu cok tuketip hareketsiz kalarak suyu sadece bobreklerden suzdurmenin bi faydasi yok. suyu icipte hucrelerden gecirmek lazim. ozman faydali oluyor bence. oyuzden ben hareketsiz kalinca ictigim suyun hepsi sadece bobreklerden suzulup atilior .sanirim o yuzden fazla su tuketme ihtiyaci hissetmiyorum. ama hareket edipte terleyince cok fazla iciyorum.

Anam 1 lt süt mü. Kıss yazık inekçiklere rahat bıraksana hayvanları kaydirigubbakcemile3

Ben hamileliğin başından beri günde 4 porsiyon süt ürünü tüketmeye çalışıyom. ılk gittiğim dr. bu şekilde düzenli yaparsan hiç ilaç desteğine ihtiyaç kalmaz demişti.
bir porsiyon mesela 40 gr peynir, 1 bardak yoğurt, 1 bardak süt, 2 bardak ayran, bir sütlü tatlı. Bunlardan gün içinde 4 tane tüketmeye çalışıyorum. eksik kaldığım günlerde kalsiyum ilacımı da alıyorum.

Bi de ben su 3 lt civarı içiyorum fazlasını susamış olsam da içmiyorum bi zararı olur diye. hani fazladan minerallerim falan gitmesin diye. Yanlış mı yapıyorum bilmem

bence suyu cok tuketip hareketsiz kalarak suyu sadece bobreklerden suzdurmenin bi faydasi yok. suyu icipte hucrelerden gecirmek lazim. ozman faydali oluyor bence. oyuzden ben hareketsiz kalinca ictigim suyun hepsi sadece bobreklerden suzulup atilior .sanirim o yuzden fazla su tuketme ihtiyaci hissetmiyorum. ama hareket edipte terleyince cok fazla iciyorum.
haklisin canim :))
Anam 1 lt süt mü. Kıss yazık inekçiklere rahat bıraksana hayvanları kaydirigubbakcemile3

Ben hamileliğin başından beri günde 4 porsiyon süt ürünü tüketmeye çalışıyom. İlk gittiğim dr. bu şekilde düzenli yaparsan hiç ilaç desteğine ihtiyaç kalmaz demişti.
bir porsiyon mesela 40 gr peynir, 1 bardak yoğurt, 1 bardak süt, 2 bardak ayran, bir sütlü tatlı. Bunlardan gün içinde 4 tane tüketmeye çalışıyorum. eksik kaldığım günlerde kalsiyum ilacımı da alıyorum.

Bi de ben su 3 lt civarı içiyorum fazlasını susamış olsam da içmiyorum bi zararı olur diye. hani fazladan minerallerim falan gitmesin diye. Yanlış mı yapıyorum bilmem

bence dogru canim en azindan vucudun su tutmaz...odem olmaz...

Ben hamileliğin başından beri günde 4 porsiyon süt ürünü tüketmeye çalışıyom. İlk gittiğim dr. bu şekilde düzenli yaparsan hiç ilaç desteğine ihtiyaç kalmaz demişti.

kıs zorlanmıom valla alıştım lıkır lıkır içorum ,zaten ben oldum olası peynir delisiyimdir çok yerim ayran felanda öle tutmuom kendimi bu konuda o yüzden , sende gayet dengeli besleniosun maşallah canım ,nası tutuosun kendini su yönünden ya ben tutamıorum hep susuzum yaaaaa

Handan ablanin catlagi varmi cok ne zaman baslamis varsa???bu kadar kiloya gore vardir mutlaka...yakinda bizimkilerde gelir kanimca :KK43:((

gülican yogurdu ne kadar yapıosun ne kadar süre gidior bende yapıcamda 1 paket sütten yapsam çokmu az olur miktar ne kadar olmalı

Canım ben 1 kiloluk sütlerden yapıyorum. Biras kaynatınca azalıyo 750-800 gr kadar yoğurt oluyodur heralde. Kocik o yoğurdu sevmediği için normal yoğurt da alıyorus eve çorba slata türü şeylere onun yoğurdundan koyuyorum. Bazen kaynanam kendi yaptığı yoğurtan yolluyo falan. Onun için tam süre tutmadım. Ama heralde 4-5 günden fazla gitmiyodur

Son düzenleme:
kaydirigubbakcemile3 ablam 84 kiloya ulaşmış yani 23 kilo felan aldı kıs sorma bana dioki sende bana yetiştin hahahah yapıp duruo hiçtebilem diorum bende:dilcikar:

abowww nasıl yetişesin ki sen ona üstüne bir 9 ay daha hamile gezmen lasım :1shok:

mehaycım bilmorum ki bakmadım orasına burasına sormadımda açıkcası:dilcikar: benim gögsümde 2 adet baldırımda 2 adet olmak üzere çatlaklarım var:KK43:(

gülicanım 1 lt süt kaynayıp ılıyınca 1 kaşık yogurt katıosun sarıosun demi

X