2009 Ekim Anneleri nasl besleniyorsunuz??

Canım ben akşama taze fasulye pişirmeyi düşünüyom. Ama yaz akşamları patlıcanları küçük küp küp doğrayıp soğan biber ile birlikte az yağla tancerede kavuruyorum, onlar ölünce üstüne yine küçük doğranmış domates koyuyorum hep beraber pişiyolar. Çayla çok güsel oluyo, ya da yoğurt ya da karpus

ay bende severim patlican kavurmasini ama ben biberde okuyuorum icine.cokacimcoookcokacimcoook

canim yaaa cok canin cekmis olabilir ama riske atmissin bebisini bari yagsiz teflon tavada kizartipta yeseydin:1no2:

canım ben salamı sevmem ama ara sıra canım çekince yiyorummmmm..arasıralardan bişey olmasss sanırsammmyerimsenibenöle tavada hiç sefmiommm:bbo:
mesela geçen canım nasıl kokoreç çekti..cokacimcoooklaf aramızda bayılırım kokoreçe ama yemedimmm...:çok üzgünüm:

bende evde salam olunca dayanamiyorum, ama en cok dikkat ettigim sey konserve urunler. kesinlikle yemiyorum.zaten o kokulari beni tiksindirioyor,

canım ben salamı sevmem ama ara sıra canım çekince yiyorummmmm..arasıralardan bişey olmasss sanırsammmyerimsenibenöle tavada hiç sefmiommm:bbo:
mesela geçen canım nasıl kokoreç çekti..cokacimcoooklaf aramızda bayılırım kokoreçe ama yemedimmm...:çok üzgünüm:

anladim canim ama onemli olanda bir kere yememek zaten olmayinca olmuyor tabi ama yinede riske atmamak lazim bebisleri..cunku cig et salam sucuk boyle seyler kesinlikle yasaklananlar grubunda..sen bilirsin tabi yinede....a.s.

:mymeka:gülican önerin için saol canım patlıcanı bi düşünüm yada kabak yemegide yapabilirim onuda düşünüm düşünüyorum öleyse varımkaydirigubbakcemile3

gülican sende süt içmiosun kısım ya:mymeka:

mehaycım cacıkını görmemişim ama yinede pek süt ürünü göremiom sanki senin menülerinde

:mymeka:gülican önerin için saol canım patlıcanı bi düşünüm yada kabak yemegide yapabilirim onuda düşünüm düşünüyorum öleyse varımkaydirigubbakcemile3

mehaycım cacıkını görmemişim ama yinede pek süt ürünü göremiom sanki senin menülerinde

canim sabahlari cok fazla krem peynir kasar peyniri yiyorum farkinda degilmisin???mesela bugun krem peynir yedim oglene kasarli tost yiycem...bunlar sut urunu degilmi??yerimseniben

Canım ben normalde içiyom da dün ara öğünlerimi evde unutmuşum. bugün iççem bi tane kamışlı sütüm var kaydirigubbakcemile5

bende normal sut icemesemde arada cilekli ve kakaolu bebek sutlerinden iciyorum yani :kedi:

mehay sen hala gunde 4lt su tuketiyormusun? yanlis hatirlamiosam sendir o demi?

canim cok susuyorum ama doktor suyun fazla suyu azlt dedigi icin 2-2.5 litreye indirdim...gecen ay bu yuzden aniden karnim buyumustu sanki 2 ay birden atlamis gibiydim..bu ay azalttim suyu karnim oldugu gibi duruyor....azi kadar fazlasida zararli suyun...:çok üzgünüm:

canim sabahlari cok fazla krem peynir kasar peyniri yiyorum farkinda degilmisin???mesela bugun krem peynir yedim oglene kasarli tost yiycem...bunlar sut urunu degilmi??yerimseniben

ben bugun ii degilim sanırım:roflol: kıs ne bilim ben peynirleri pek calsiyumdan saymıom illa süt yada ayran yogurt tarzı şeyler arıo gözlerim o yüzdenkaydirigubbakcemile3 bide abu aylarda calsiyum ihtiycı çok çok arttıı o yüzden diorum daha fazla tüketseniz die ben günde 1 lt süt içiom sabah çok peynir yiyiom öglen yada akşamda ayran felan içiom sizinki az gibi görüktü gözüme bebişim

ben bugun ii degilim sanırım:roflol: kıs ne bilim ben peynirleri pek calsiyumdan saymıom illa süt yada ayran yogurt tarzı şeyler arıo gözlerim o yüzdenkaydirigubbakcemile3 bide abu aylarda calsiyum ihtiycı çok çok arttıı o yüzden diorum daha fazla tüketseniz die ben günde 1 lt süt içiom sabah çok peynir yiyiom öglen yada akşamda ayran felan içiom sizinki az gibi görüktü gözüme bebişim

1 litremi hemde gundeee:1shok: anamm bu ne gayretsırnaşık şey

kamışlı süt dedin küçük paketlermi gülican sadece onumu içiosun ??

ben hala 4 lt su içmeye devam ediorum 1 lt de süt günde 5 lt garantim var ne olacak halim bilmiom sular şişirdi iice beni

ya ben fazla su icemiyorum enfazla bir litre belki. sutu cok ictigimden susuzluk hissetmiyorum.zaten ben normaldede cok su tuketmezdim.

ben hala 4 lt su içmeye devam ediorum 1 lt de süt günde 5 lt garantim var ne olacak halim bilmiom sular şişirdi iice beni

handanim isyeriniz cokmu sicak belki o yuzden bu kadar su tuketiyorsun...izne ayrilinca evde bu kadar icmezsin sanirim serin serin oturursun...kilo durumun ne alemde bu ara??:kedi:

massallah sana okadar siviyi nasil aliyo gobisin.ben sutleri icince arada sanki midem catlicakmis gibi oluyor. nefes almakta zorlaniyorum bazen.

peki bunun gumrugu nasil?yada disari cikinca sorun yasiyormusun wc icin?

Mehaycım benim dr. diyet peynir önerdi diye 2 aydır onu yiyorum. bazen yanına 1-2 parça da kaşar yiyorum. Sütüde light içiyorum, yoğurt da evde kendim yapıyorum genelde pastörize sütten. onun da pek yağı olmuyo. Kilo kontrolü için önemli demişti dr. sana sööliyim dedim

X