2009 ekim anneleri doğum hikayeleri :)))

maşallah güzel annişlere ve bebişlerimize...ne güzel hikayelerinizz...allah bebişlerinizi size bağışlasın nazarlardan korusunn
bende bir ara eklicem hikayemiizi inşallah ama nezaman bilemiyorummm....

07 Ekim doğum hikayem
5 ekimde sezeryan olmaya karar verdik kordon dolanması olmuştu haftamızda gelmişti 6 ekimde dr la görüşünce en iyisi sezeryan hiç riske girme yarın gel alallım haftanda doluyo zaten dedi. sabah 8 de hastanede olacaktık evi toparla son hazırlıkları yap hastane için falan derken geç yattım. gece 12 den sonra yeme içmeyi kestik lavman yapılmaması için. 7 ekim sabah 8 ben ayna karşısında saçıma fön derdindeyim eşim kayınvalidem hazır, acele etmeyin dr gelmez nasılsa diyorum. eşimin teyzesi hazır ilerdeki binada bizi bekliyor. Tanıdıklar naptınız diye arıyor yok daha biz yola çıkmadık çok sakinim. hastaneye geldik giriş işlemleri yapıldı.
odaya geldik, hemşire damar yolumu açtı üstümü giyindim pembe bi hastane önlüğü bence yeşilden daha sempatikti. biz haber veririz dediler ben saatler sürer sanıyorum 5 dakikaya kalmadı geldiler hadi aşağıya iniyoruz diye. Kimseyle vedalaşamadım nasılsa asansörle ineriz aşağıya diye. kimseyi alamayız siz yukarda bekleyin diyince olay duygusala bağlanamadan sona erdi. baybay yaptım eşim görseydi bari ben girerken dedim sağolsun görevli ben onu birazdan çağırırım sen rahat ol dedi. Ben girdim ameliyathaneye heryerde birileri yatıyo bölüm bölüm burası ne ya yemekhane gibi gibi dedim sağda solda raflar görünce aklıma yemekhane geldi heryerde hastalar var. Genel bi hastane olduğu için sırf sezeryan yoktu. etrafı steril etmişler aman değmeden geçin dediler yattım masaya bel başluğum ağrıdı onu ayarladılar sonda pazarlığı yaptım ve takmadılar genç çocuklar ve bir kız vardı konuştuk dr yoktu ortada üstünü açıyoruz dediler napalım yattık açın yani. batikonlandım soğuk soğuk bu arada ameliyathane soğuk değildi bana göre çünkü üşüme hissetmedim. dr gelene kadar çene yaptı görevliler kendi aralarında ben gözümü kapadım zaten geç yatmıştım uykum vardı dua ediyorum herkes için dr geldi başladı anında uyuttular saniylikti uyandırılmaya çalıştırılırken bebeğin oldu kalk gözünü aç çok tatlı tontiş bişi maşallah falan yapıyoar sağıma soluma ne tuttular anlamadım ama ayıttılar beni. sedyeye alırken dikkat uyardılar acıyabilir falan ama sızı hissettim sadece asönsörün orda eşimi gördüm çift görüyorum odaya alınırken yine sedyeden aktarılacam acıyoo acıyo kesik acıyo yavaş yatırın dedim herkes tutmuş yatırdılar gözün aydın bebğin bura diye herkes toplanmış benim derdim sancım kesik kesik ağrıyo 2 dakika kadar. çift gördüm oğlumu getirdiler maşalllah güzeldi yüzü tombikti. o an çok bişi hissedemedim acı var sersem gibiyim hemşire serum taktı kalçayada iğneyi bastı 10 dakikadan iğnenin etkisiyle herkese çene verdim ağrım dindi. rahatladım çok şükür dedim. oğlumu rahat rahat gördüm. kesinlikle herşeyi geçelimde bu bebeklerin kokusu hiçbirşeyde yok helede kendi bebeğin dünyanın en güzel kokusuna sahip. cennet kokulumuz işte böyle geldi. dediğim gibi cennetten TOPRAK geldi. darısı bekleyenlerin başına.

saat 2 de tekrar karında kesik ağrısı başladı kalçayı dönder iğne yapcam dedi ama dönemedim ahh ıhh zor döndün o iğne son iğnem oldu bi daha o derece ağrım olmadı. norkozdan dolayı mide bulantım olmadı 15 dak. bi tansiyon bakıldı heppp 11-7 çıktı baş dönmem olmadı açtım oysaki. maşallaah dediler iyi çıktı bünyem zayıf düşmedim. diğer hastalar çok iyi değil sen hemen düzeldin dedi hemşire bünye meselesi ben midem bulanır diye bekledim narkozu vucut öyle atıyor biliyorum ama olmadı bende. saat 16:30 gibi dr geldi kalkabilirsin yürü karnın iner rahatlarsın dedi yataktan zor indim ama inince yürüdükçe rahatladım gezdim acı kalmadı ne zaman otursam kalkarken ağrıdı o kadar yürümenizi tavsiye ederim. sonra çorba ve komposto geldi katı yememek en iyisiymiş hastaya bunları veriyolar. eşim ve kayınvalidem kaldı yatcak yer sıkıntısı yaşamadık zaten sabaha kadar kimse uyuyamadı nöbetteydik gündüz uyuduğu için gece gözler açıktı sık sık emzirdik çene hemen yoruluyo küçücük ağzına göğsü tutması cidden zor bizimkide zorlandı.kahverengi bölümün tamamını alamsı gerekiyo ama oğlum tamamını kavramadan emdi çekti yoruldu ağzında bekletti bende sabırla o bırakana kadar bekledim hemşire geldi gösterdi tamam sorun yok bebek emiyo dedi . gece 5 de 1 ölçü mama verdim her anne gibi bende az geldiğini aç kaldığını düşündüm ve hepisni içti. diğer odadakilerin çoğunun sütü yoktu kesinlikle yanınıza mama ve su ısıtıcısı alın mamayı alınca uyudu rahatladı nolcak sanki sonra göğsü tutmamazlık falanda yapmadı yani. çok içinize sinmezse kaşıkla verin ben biberonla verdim. 30 cc yettide arttı. sabah 9 gibi dr u geldi duş alabilirsin ilaçları düzenli iç bol yürü 5 gün sonra gel dedi. saat 11 civarı çıktık. bu arada 3300 doğdu son ölçüm doğumdan 4 gün önceydi ve 3020 çıkmıtştı buda ölçümlerin çokta sağlıklı olmadığını gösteriyo bebek 4 günde bu kadar gr alamaz. boyuda 50 cm. iyi haber oğlumla kan grubumuz aynı oda negatif uyuşmazlığımız vardı eşimle iğne olacaktım oğlum pozitif olsaydı. iğneye gerek kalmadı risk yok 2. bebek için yani. bugünde sağlık ocağından topuk kanı aldırdık 5. günümüz 3450 olmuş sadece süt veriyorum onuda zor çekiyo diye pompayla biborano sıkıp öyle veriyorum. mama elimde patladı. göğüsten emmesi çok zaman alıyo. bide ağzı çok ufak kuzumun böyle daha rahat emiyo gibi geldi.
Allah hepinizn yanında olsun hayırlı doğumlar o mis kokuyu çekmeyen kalmasın.

Son düzenleme:
fatımacım maşallah oğluşuna ve sana...çok güzel bir bebek...allah sana ve eşine bağışlasın...:Saruboceq:..

fatımacım maşallah oğluşuna ve sana...çok güzel bir bebek...allah sana ve eşine bağışlasın...:Saruboceq:..
Amin canım sizede bağışlasın. sanırım aynı gün doğum yaptık alkisalkisalkis hiç hikaye okuyamadım hemen ekledim herkesi okumak istiyorum ama malum evde yanlız değilim inş. herkes bebeğini kucağına sağ salim alır.

evet bitanem aynı gün doğum yapmışızz...07.10.2009......ve oğluşlarımızda aynı kiloda doğmuş...3300....maşallahh paşalarımızaabizde yarın sabah gidicez dr.kontrolüne bakalım kaç kilo olmuş yakışıklımmmm....benim doğum hikayemde bir tuhaf zaten kontrol diye gittim sezercikle doğum yapıp eve geldim.....:1rolleyes:

fatıma bebişim hayırlı olsun evinize bereket huzur mutluluk getirsin. bahtı açık olsun

İşte o an geldi çattı ve bende doğum hikayemi yazıyorum..
Süpriz bir bebekti miniğim hemde çok süpriz oldu bize öğrendiğimde şok olmuş tum çünkü kerem daha 3 yaşındaydı ve bizim 2.bebeğe bakma gibi bi lüksümüz yoktu ama 5 haftalıkk olmuştun meleğim kıyamazdık sana kıydırmazdım zaten hemen kız olur inş dedim kendi kendime :roflol: ama sende erkektin 9 ay bana hiç sıkıntı yaşatmadın kuzum çok rahat bi hamilelik geçirdim çok usluydum meleğim.Benimle çok sıkıntı yaşadın sters atlattın ama bak yanımdasın şükürler olsun seni verene..

40.haftamızda bıtmıştı ve hala ses yoktu erkeğimden dr habıre sunı sancı vereicez dıyodu ve en geç perşembe alırım demişti devlet has.ve ben orada sancı çekmektem çokkkk korkuyordum..hemen en yakın özel hastaneye gıtım ne dr tanıyorum ne bişey muayane oldum ve sunı sancı çektırmem ben sana dedı ezıyet oluyor dedı bı kesınlığıde yok dedı sezeryna yat kurtul dedı evet başka çarem yoktu suyum sınıra gelmiş iyice bebeğimi tahlıkeye atamazdım tamm dedım hmen yatış verdı bana (bu arada dr hiç tanımıyorum ilk defa kontrole gıttım neye nıyet neye kısmet) saat 11 gıbı eve gıttık babanla çantamızı aldık heyecan dorukta tabi hastaneye geldık bazı testler yapıldı ve çıktık odaya başladı tatlı heyecan ve telaş hazırladılar beni sondam takıldı hiç acılı bişey değilmiş oysakı ödüm patladı ama takarken çok utandım:kedi: sonra arkadaşlarım geldı herkes yanımdaydı baya kalabalıktık sedyeye koydular benın doğru ameliyathaneye ve girdik o ürkütücü odaya bu arada ben oradakılerle bı pazarlığa koyuldum video çekermısınız dıye hemşirenın biri sağolsun tamm dedi öğrettım ona nasıl çekıleceğini (çekmiş ameliyatı bebeğin çıkışını çok güzel)neyse hazırdım ben dr tembıhledim benı güzel dik diye tamm dedi oda yeşil örtüler örtüldü ve anestezici geldi şeker adamdı ben dua ederken bı ana ağzıma bişeyler doldu ve gitmişim bi kalktım herşey bitmişti ohhhh benı kladırmaaya diğer sedyeye koymaya çalışıodu kadın ve söylenıyordu pis karı nıye ayılmadıysa nasıl kaldırıcam ben bunu vs dıye oradan bırıde bu senin işin mecbur kaldırcaksın dıodu benı duymuyorumm zannedıolar kaydirigubbakcemile3 neyse çıkardılar benı arkadaşım vıdeo çekıyor ben sadece çok acıyor dıyorummm oda bana manken gıbı olmuşsun kız diyor :roflol: neyse sonra ilk sorduğum kaç kılo olduğu oldu ve ohh dedım çokta minik değil sonra ayıldım kuzum geldi çok çirkin bu dedimm annem dedı aynen sen karizma yerlerde demez olaydım çirkin :roflol: normal doğum iyiki olmmaışım okadar sıkıntıya değmez bence tertemız kalkıyorsun sadce dıkışlerım hala acıyor bı kötü yanı bu...Benim hikayemde bu kadar Rabbım kuzularımızla uzun ömürler yaşamayı nasip etsin bizlere...işte bi kaç kere​

işte gidiyorum...

ve çirkin oğlum

kırkbir bin kere maşallah bebişlere allahım bahtlarını güzel yazsın inşş , çoğumuz kucağımıza aldık meleklerimizi , tüm arkadaşlara bir ömür sağlık mutluluk diliyorumm opuyorumnanaktan

şeymacım maasallah size yaaa cok duygulandım valla ya...(( rabbim sizi hiç ayırmasın..

diğer topiğe yazmıstım ama buraya da ekleyeyim dedim dogum hikayemi:))) ee cok cekince gururla sunuyorum:)))))

sıra bana geldiiiiii:)))))
dogum hikayelerini ikigözüiki cesme okurdum hep bana da nasip etti rabbim..cok şükür..
29 ekim öğleden sonra son kontrolümüz için doktora gittik doktor bir haftaya gelir gelmezse haftaya salıyani 6 ekimde seni hastaneye alıp sui sancı verecem dogumunu ben yaotıracam dedi..ben de sevindim cünkü doktoruma güveniyordum..carsamba pazara indim eksiklerimi amak için hmde yürüyüs olsun dedim...aksam eve geldim üzerimde acaip bi halsizlik vardı..yemek yaptım eşim geldi ben cok halsizim dedim yat dinlen dedi..yattım uyumusum.gece 1 gibi bi sancıyla uyandım öncekilerden biraz şiddetliydi..nesse sonra daldım tekrar az sonra yine aynı sancı..saate baktım 10 dakkika geçmiş.bu sefer uyumadım dakika tuttum10 dakika sonra yine sancı saat 4 e kadar sürdü bu hatta forumagirip yazmıstım benim sancım basladı diye:))))))) sabah 5 de sancılar 7 dakikaya düştü eşimi kaldırdım dakika tutmaya basladık sabah 7 de sancılar 5 dakikada bir 5o sanıy sürmaye basladı..biz de gidelim hastaneye dedik cıktık yola... acile girdik beni nst ye bagladılar sancıların baslamıs dediler ama baktılar hiç acılman yok..doktor istersen yatısını yapayım burda bekle istersen eve git sancıların 3 dakikaya düşünce ge dedi..ben de bagıranları görünce korktum ben eve geceyim dedim.eve geldik sat sabah 9 du..sancılarım aksam 5 e kadar hep 5 dakikada 6 dakikada bir geldi..o sırada kayınvalidem ve görümcem geldiler ..saat 7 de sancılar 4 dakikaya düştü ve şiddeti artmaya basladı..dedik gidelim..eşimin akadası geldi gittik..beni muayebne ettiler 1cm acıklık var yatısını yapalım sancıların cok dedier.ama sunu bil ilk dogumun acılmn gec olabilir dogumun sabahı bulabilir dediler.beniice korktum..nesse benim yatısım yapıldı.eşinle görüs dediler.kapıdan el salladım kurbanlık koyun gibi hissettim kendimi gözlerim doldu ama akıtamadım....
beni nst ye bagladılar saat 8 bucuktu..cok uzatmıcam cünkü anlattıkca aynı seyleri yasıyorum ((( gece 3 e kadar sancı cektim bagfırmaktan helak oldum ama sdece 3 cm aıklık oldu artık dayanamıyorum diye yalvardım doktora hemşireye ama yok dediler..dayan az kaldı deyip durdular..saclarımın yarısı yok suan yolmaktan:))))) sabah 5 de artık dayanılmaz sancılar basladı vakit gecmiyordu benden sonra gelenler dogurup gidiyordu ben se yalvarıyordum benide kurtarın nooolur diye..sesim asagılara kadar gitmiş eşim cıldırmıs..doguramıcaksın sandım diyor şimdi:))))) sabah saat 6 gibi artık ölecem sandım dualrın bini bi para:))))hepimize dua ettim ebelere bagırıyorum ama sürekli gelin yanımaaaaa kurtarın beniiiiii dayanamıyoruuuuummm.anaaaaaam beni nasıl dogurdun anaaaaaam diye:)))) sonra ebe 7 ye 10 kala gldi baktı hadi kalk tamam vakit gelmiş dedi...ömrüm boyunca korktugum o masaya öle bi oturusum vardı ki anlatamam size..sanki tahta oturtuyorlar beni:)))))
o sıra da tabi benim ıkınmalar devam ediyor..ebe beni oturttu dedim ben cok susuadım o da sabaha kadar bagırırsan öle olur..hemen su verdi aban dedi basla hadi ıkın ıkın derken ben 4 kez falan var gücümle ıkındım en sonuncusunda dedi son kez son kuvvet hadi canım hadi derken bi batım olusum dogdu....balpeteğim sesine kurban oldugum artık benim sesim kesildi oğlum bagırıp yıkıyordu hastaneyi:)))) ebeler beni bıraktı ben yusufum oğlum diye yattıgımyerden onu seviyordum ebe cok tatlı cok güzel yusuf gibi maasallah dedi..saglıgı dedim iyi cok iyi annesidedi..sardı sarmaladı getirdi yanıma sen hakettin al annesi öp kokla seni de dikelim git odanızadedi.allahım o duyguyu anlatmak tarif etmek mümkün deil...kelimeler kifayetsiz derler ya öle işte...rabbim herkese yasatsın..sancılarım bagırıslarım agrılarım gecti gitti inanın buna..derlerdi deinanmazdım öleymiş..evlat canmıs...
nesse benidiktiler indim masadan sandalyeye oturdum verdler kucagıma yusufumu o sırada eşime hbr vermişler cıktı dogumdan diye dogumhanenenin kapısı acıldı bi baktım elinde canta gözleri kıpkırmızı bize dogru öle bi geliyorki ....iimisin dedi bana bak dedim oğlumuz gözleri doldu..odamızagittik..ben yattım yanıma yatırdılar oğlumu hemen emzirmeye calıstım ilk sütümü hemşirenin de yardımıyla verim kuzuma..doktor geldi hersey iyi dedi istersen bi gece kal istesen git evine dedi..ben kalırıyım..kactım heme.saat 1 de cıkıp geldik evimize..annem de geldi memeleketten..herkes bi heyecanlı bi heyecanlı...
evimize nese geldi ugur geldi mutluluk geldi YUSUF geldi...
şimdi oğlusum uyuyor..çünkü geceleri uyumuyor..ssütüm gelsin diye sagakatan ucları yara oldu emereken cok acıtıyor gecelerdir uykuzusum ama deger herseye her acıya değer....
RABBıM kimsenin kucagını bos bırakamasın bu duyguyu herkese yasatsın herkesi tez zamanda kurtarsun meleğine kavustursun...ben beni unuttum rabbim bana öle güzel bi mutluluk verdiki hz.YUSUF kadar güzel ....:)))))

kızlar hepinize binlerce kez maşallah..inşallah bir gün burda bende doğum hikayemi yazabilirim.siz yeni annelersiniz bizlerede dua edin lütfen bizde bu duyguyu yaşayalım....

maşşal kuzuculara Allah ana babalarına bağışlasın. keremim pis karı niiye ayılmadın bakim sen :))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…