• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 ekim anneleri doğum hikayeleri :)))

seldus

♥ ♥ küçük paşam ♥ ♥
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2009
2.982
1
641
Zonguldak
hadi bakalım kısslar hepimiz mutlu sona yaklastık dogumlar yaklastı hatta ilk bebeğimiz geldi..şimdiden topiği açayım dedim..diğer annelerin dogum hikayelerini okurken aglar birgün ben de yazacam insallah derdim..sıra bize geldi artık..insallah hepimiz cooook güzel seyler yazarız buraya..herkese hayırlı sağlıklı sıhhatli dogumlar...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

seldus naaptınn yaa..zaten heycan yaptık azkaldı diye.. akannehir çok war daha çokk :))))

selam kızlar :)) ekim 12 hayırlısıyla hepimiz sağlıkla alırız bebişleri kucağımıza buradan da anlatırız büyük heyecanla hadi bakalım kimin bızdık önce gelecek :))

selduşşşşşakannehir zaman geldi hee artık
iyi etmişin ama sonunda bizimde doğum hikayleri yazacağımız bir topiğimiz oldu
hayırlı uğurlu olsun inşallahhh

başlığı görünce bile heyecan bastı zemuszemus güzel hikayeler okuyalım inş. bu topicte ellerine sağlık selduşum

selduşşş çok iiyii düşünmüssünnnn görüncee çok heyecan yaptımmm inşşş çok güzel hikayeler yazarız buraya

selduşum heyecan bastı .delikafaduldenve doğurasım geldi biran önce...:asigim:...

tsk edrim kıslar yaa insallah sagsalim hayırlı dogumlar yaparız da yazarıs burada...ee ilk bebek geldi sanırım musyas da cok yakında kavusacak bebeğine fatosdan ses soluk yok....yazsınlar da okuyalım biraz da tanıdıkların hikayelerini okuyalım....opuyorumnanaktan

bence az kaldı biçogumuz için..tabi insallah saglıklı sıhhatli kavusalım yavrularımıza ama nedense biçogumuz bir yavas yavas dogurmaya baslayacak gibi geliyor bana :)))

nerdeyse ikinci hikayede bizim olcaktı :))) düzenli kasılmalar, sancılarla hastahanedeydim dün açılma olmadığı suyumda gelmediği için kasılmalar durduruldu.ama devrim bey iyice azıtmaya başladı son bi haftadır hayırlısı bakalım. ayrıca kızlar hepinizede moral olsun doktorum sancıların bu kadar olucağnı daha kötüye gitmiceni müjledi ve normal yürüyerek girdim hastahaneye hatta gülüp söylüyordum. rahat olun korkulcak hiç bişey yok tek problem sakinliği koruyabilmek heyecan yaptıkça acı hissediyosunuz çünkü ne kadar relax o kadar az acı unutmayın.

nerdeyse ikinci hikayede bizim olcaktı :))) düzenli kasılmalar, sancılarla hastahanedeydim dün açılma olmadığı suyumda gelmediği için kasılmalar durduruldu.ama devrim bey iyice azıtmaya başladı son bi haftadır hayırlısı bakalım. ayrıca kızlar hepinizede moral olsun doktorum sancıların bu kadar olucağnı daha kötüye gitmiceni müjledi ve normal yürüyerek girdim hastahaneye hatta gülüp söylüyordum. rahat olun korkulcak hiç bişey yok tek problem sakinliği koruyabilmek heyecan yaptıkça acı hissediyosunuz çünkü ne kadar relax o kadar az acı unutmayın.

canim aman tetikte ol sende.kucuk beyde biraz daha sabretsin zemuszemus

Sabah sabah şoke oldum kafamçokkarıştı doğum hikayeleri topiğimizi görünce dün girememiştim siteye heyecan korku giderek artıyor benim daha 25 ekim ama nçinar ın da aynıydı o doğum yaptı yapalı ben tırsıyorum :bbo: Allah inşallah herkese bebişlerini sağlıcakla kucağına almayı nasip eder

ayy başlığı görünce bi fena oldumm allahım yarebbim inş. sağlıkla meleklerimizi alırızda o özel duyguyu anlatırız ve diğer topikleri okurkenn ağladığımız gibi kendi hikayelerimizde gözlerimiz dolarr sağlıkla gel meleğimm :gitme:

selduşcum cok iyi yapmışssın da ben bı kotu oldum ya daha dogrusu içimdekı duygular karmasasının tarıfı yok heyecan korku mutluluk panık veeeeeee en sonunuda da 9 ay boyunca tasıdıgımız meleklerımızı gormek ve kucaklamak hatta topiğe yazmak allahım hepımıze hayırlı dogumlar nasıb etsın meleklerımızı kucagımıza saglıcakla alalım inşallah:Saruboceq:

ben de cok heyecan yapıyorum sabırsızlanıyorum hemen gelsin saglıklı sıhhatli istiyorum....baskalarının hikayelerini okurken salya sümük aglardım hala da gözlerim doluyor bunları yazarken acaba sizinkileri okurken napacam :gitme:

yeni topigimiz hayirli olsun artik yavas yavas dolmaya baslar bu sayfalarda..insallah herkes nasil kolay dogum yaptigini yazar bu sayfalara...

Back