- Konu Sahibi ilkduyansenol
Ben hala hiç bişe yapamadım.
Haziranda bir kaç okul ile görüştüm. Eve yakın ve bizim adresimizin bağlı olduğu okul bu sene tadilata girdiği için kayıt almıyormuş. O yüzden yakın başka bir okula yönlendirdiler. O okula gittim ön kayıt yaptırdım ama öncelik kendi bölgemizin siz kuraya kalırsınız dediler. Kura sonuçları 25 ağustosta belli olacakmış.
İş yerime yakın olan okulla görüştüm yine hazirandan bize kayıtlar henüz belli değil komisyon toplanacak, telefonunuzu bırakın sizi arayalım dediler. Arayan soran olmadı. Bugün tekrar gideceğim.
Yine eve çokta yakın olmayan başka bir okulla daha görüştüm, orası hemen kayıt alacaktı, ön kayıt vs bişe demediler ama servis olmazsa çok ters olur diye düşündüm.
Hala hiç birşey net değil, okullar doğru düzgün bilgi vermiyorlar.
Sizler ön kayıt yaptırdığınız yerlere mi kayıt yaptırdınız. Kayıtlar ile ilgili her okulun tarihi farklı 25 ağustos bana çooook geç bir tarih gibi geliyor. Bugün öğlen gidip iş yerimin yakınındaki okul ile tekrar konuşacağım. Orası kayıt yaparsa hemen bugün halletsem mi acaba kayıt işini?
İş yerine yakın okula gitmesi senin için de iyi olur gibi.biz eşimin iş yerine yakın okula ön kayıt yaptırdık daha önce,ağustos ta kesin kayıt denmişti dün kayıt oldu.yani kesin tarih verilmedi bize de belki okulun uygulaması öyledir..
Sizin yazdırmayı düşündüğünüz okul özel mi devlet okulu mu...