- Konu Sahibi ilkduyansenol
-
kızlar 2009 haziran doğumlu oğlum okula alışamadı ağlıyor sürekli.
sizinkiler nasıl
aşkitom,kasım 2009 doğumlu ikiz kızlarım,eylülden beri bağımsız devlet anaokulunda,sınıfta 2 stajyer abla var,kendimiz gidiyoruz diyorlar kızlarım tuvalete soruyorum sürekli,ablalar bakıyormuş dışardan sadece,zaten biz yapıyoruz diyorlar biliyorsun ben yaparım inatları,2 gündür bebeklerimden biri hafif ishaldi,çok az küloda bulaşmış,söyleyememiş ablalara utanmış belki de
ben her akşam iç,dış tüm kıyaftleri değiştiririm,geldiği an,daha doğrsu ben işten 7 de geldiğim için akşam 5 de eşim alıyor o değiştirir,içime sinmez,aslında daha küçükler ama mecburen gönderiyorum ben tüm gün
zaten okula başlarken ordaki yönetici ablalar götürür ama altlarını falan silmezler dedi.ki benimkiler tuvalet eğitimini bu yaz aldılar,3,5 yaşında,hala aklım tuvalete takılıyor yalan yok
biraz konunun dışına çıkmış olucam fakat sizlere sormak istedim...2009 ocak doğumlu kızım var ve milli eğitime bağlı özel ana okuluna gidiyor...kızamık , kızamıkçık ve kabakulak aşısı ile ilgili form göndermişler...1.dozu 12.ayda 2 dozu normalde 1.sınıfta olması gerekiyordu...biraz geriye çekmişler ve ana okulunda yapıyorlarmış...sizlerinde bilgisi varmı acaba yaptırmalımıyız karar veremedim..
haziran da kayıtlar başlıyor 2009 doğumlu çocuğunu devlet anaokuluna göndericek olan varmı?
Merhaba,
Benim oğlum 2009 kasım doğumlu bende 2014-2015 öğretim yılında devlet anaokuluna başlatmak istiyorum. Kayıtların haziranda başladığını biliyorum henüz bir okul araştırmasına girmedim. Öncelikle eve en yakın olan okul ile görüşmeyi düşünüyorum. Şartlar nedir fiyatlar nedir? bilginiz varmı?
Benim oğlum 2 yaşından beri özel kreşe gidiyor. fiziksel olarak zorlanacağını düşünmüyorum. Sadece alıştığı okuldan ayrılmak yeni ortam, yeni öğretmen alışabilir mi bilmiyorum.
Siz kayıt yaptırdınız mı? Birde haziranda yapılan ön kayıtmış sanırım kesin kayıtlar ağustosta falan diye duydum. Birde kura uygulaması varmış. doğru mu acaba?
Merhaba,
Benim oğlum 2009 kasım doğumlu bende 2014-2015 öğretim yılında devlet anaokuluna başlatmak istiyorum. Kayıtların haziranda başladığını biliyorum henüz bir okul araştırmasına girmedim. Öncelikle eve en yakın olan okul ile görüşmeyi düşünüyorum. Şartlar nedir fiyatlar nedir? bilginiz varmı?
Benim oğlum 2 yaşından beri özel kreşe gidiyor. fiziksel olarak zorlanacağını düşünmüyorum. Sadece alıştığı okuldan ayrılmak yeni ortam, yeni öğretmen alışabilir mi bilmiyorum.
Siz kayıt yaptırdınız mı? Birde haziranda yapılan ön kayıtmış sanırım kesin kayıtlar ağustosta falan diye duydum. Birde kura uygulaması varmış. doğru mu acaba?
ben yazdırdım canm etütlü okulu ama ana sınıfında etüt yok.etütülü okullarda kura vardı diğer okullar bağlı bulunduğun e kayıt sisteminden alınıyor
Bizde bugün kızımın kaydını yaptırdık anaokuluna.eşimin iş yerine yakın okula. kızım 2009 haziran doğumlu biz sabahcı olsun istemiştik müdür yoğunluk olursa kura ile belirlenir demişti.şükür sabahcı olacak kızım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?