- 7 Eylül 2012
- 5.285
- 4.039
- 173
- Konu Sahibi ilkduyansenol
-
kreşe yolladınmı sen canım devlet anaokuluna mı veriyosun?evet ben okulla konuştum başlamış kayıtlar
iki okul arasında kaldım Biri okuldan ayrı bir ana okulu diğeri okulun içinde sizce hangisi olsun.Saatler aynı öğlenci sabahçı olarak deneyimli olanlar bana akıl verin
bence ilkokula devam ettireceğiniz okul olması daha iyi çünkü tam ordaki arkadaş ve okula alışıcak siz tekrar farklı bir okula vericeksiniz.çocuk zorlanır bu şekilde bence
2009 lu benimde kızım var ilk kez bu sene krese 3 yasa gitti seneye 4 yas kresi seneye 5 yas kresi ondan sonraki sene 6 yaş eğer krese yollamazsam ana sınıfına yolluycam nasıl yolluycaksınız ki bu sene ... anasınıfları alabılır ama çocuk ezilir eğer yas gurubu ayarlaması yaparlarsa ne ala değilse çok küçükler yaa ocak doğumlumu çocuklarınız
haklı olabilirsin yasadığınz sehrin sistemini bilmiyorum ama hiç bir devlet anasınıfında yani bizim burda yas grup sınıfları yokturbenimki, mayıs canım ama çok sıkıldı 1 yaşından itibaren kreşte,hergün anne yarın tatilmi diyor,valla bilmiyorum ne yapıcağımı.eylül 2013 de 55 aylık oluyor
haklı olabilirsin yasadığınz sehrin sistemini bilmiyorum ama hiç bir devlet anasınıfında yani bizim burda yas grup sınıfları yoktur
benim kızım su an bir kreste anaokulu yanı her yastan 2 sınıf mevcut biri tam biri yarım gün şeklinde... bizde haziran 2009 doğumluyuz ve benim kızım için nasipse 2014-2015 eğitim öğretm yılında anasınıfında yani tam olarak 2 eğitim yılımız var 2015 eylüldede 1. sınıf olacak insallah
ben öğretmenim ve çalıstığım okullarda 1 yada 2 anasınıfı olurdu karısık olurdu sınıf ayarlaması yapılmazdı mevcuta göre 20 kisi doldumu 2. sınıf açılırdı o açıdan dedim aysula nickli arkadaşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?