• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları 2009 doğumlu çocuğunu anasınıfına başlatıcak olan varmı?kayıtlar başladı

ilkduyansenol

kaça bölünebilirim
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2012
5.285
4.039
173
kızlar 2009 doğumlu çocuğum var ve devlet anasınıfına kayıtları başladı.Ayrıca etütlü okula vermek istiyordum etüt için bir tanıdığımız 1 yıl daha bekle diyor.etütlüde beni düşündürüyor zaten çocuk 1 yaşından bu zamana kadar kreşte okuldan bıkar diye korkuyorum.iş yerime yakın bir devlet okulu var onamı kayıt ettisem yarım günde iş yerime gelir benimle birlikte ,kafam çok karışık,yada 1 yıl daha kreşte mi kalsın.benim durumumda olan varmı arkadaşlar.

Benim kızıım 2009 doğumlu bu yıl ana sınıfana vericem .Bugün yakınımızdaki okula uğrıycam kesin kayıtlar başladımı acaba her yerde ben istanbul kadıköydeyim. [/B]

kreşe yolladınmı sen canım devlet anaokuluna mı veriyosun?evet ben okulla konuştum başlamış kayıtlar

iki okul arasında kaldım Biri okuldan ayrı bir ana okulu diğeri okulun içinde sizce hangisi olsun.Saatler aynı öğlenci sabahçı olarak deneyimli olanlar bana akıl verin

iki okul arasında kaldım Biri okuldan ayrı bir ana okulu diğeri okulun içinde sizce hangisi olsun.Saatler aynı öğlenci sabahçı olarak deneyimli olanlar bana akıl verin

bence ilkokula devam ettireceğiniz okul olması daha iyi çünkü tam ordaki arkadaş ve okula alışıcak siz tekrar farklı bir okula vericeksiniz.çocuk zorlanır bu şekilde bence

bence ilkokula devam ettireceğiniz okul olması daha iyi çünkü tam ordaki arkadaş ve okula alışıcak siz tekrar farklı bir okula vericeksiniz.çocuk zorlanır bu şekilde bence

Evet doğru o açıdan düşünmemiştim ama sanki ana okulunun normal okulda ayrı olması daha iyi gibi geldi.2siylede görüşcem.

yok mu başka okul sıkıntısı olan ,yada bu yılı devlet anaokulunda geçirip olumsuz yada olumlu düşünceleri olan

Gittim Haziranın 1 inde başlıyormuş kayıt için form doldurma ama cumartesine geleceği için pazartesi başlıcakmış ben yinede tel açıp gidicem

valla bende kararsızım bir arkadaşım var milli eğitimde çalışıyor oda bekle diyor,devlete hemen verme diyor

2009 lu benimde kızım var ilk kez bu sene krese 3 yasa gitti seneye 4 yas kresi seneye 5 yas kresi ondan sonraki sene 6 yaş eğer krese yollamazsam ana sınıfına yolluycam nasıl yolluycaksınız ki bu sene ... anasınıfları alabılır ama çocuk ezilir eğer yas gurubu ayarlaması yaparlarsa ne ala değilse çok küçükler yaa ocak doğumlumu çocuklarınız

2009 lu benimde kızım var ilk kez bu sene krese 3 yasa gitti seneye 4 yas kresi seneye 5 yas kresi ondan sonraki sene 6 yaş eğer krese yollamazsam ana sınıfına yolluycam nasıl yolluycaksınız ki bu sene ... anasınıfları alabılır ama çocuk ezilir eğer yas gurubu ayarlaması yaparlarsa ne ala değilse çok küçükler yaa ocak doğumlumu çocuklarınız

benimki, mayıs canım ama çok sıkıldı 1 yaşından itibaren kreşte,hergün anne yarın tatilmi diyor,valla bilmiyorum ne yapıcağımı.eylül 2013 de 55 aylık oluyor

benimki, mayıs canım ama çok sıkıldı 1 yaşından itibaren kreşte,hergün anne yarın tatilmi diyor,valla bilmiyorum ne yapıcağımı.eylül 2013 de 55 aylık oluyor
haklı olabilirsin yasadığınz sehrin sistemini bilmiyorum ama hiç bir devlet anasınıfında yani bizim burda yas grup sınıfları yoktur

benim kızım su an bir kreste anaokulu yanı her yastan 2 sınıf mevcut biri tam biri yarım gün şeklinde... bizde haziran 2009 doğumluyuz ve benim kızım için nasipse 2014-2015 eğitim öğretm yılında anasınıfında yani tam olarak 2 eğitim yılımız var 2015 eylüldede 1. sınıf olacak insallah:34::34:

ben öğretmenim ve çalıstığım okullarda 1 yada 2 anasınıfı olurdu karısık olurdu sınıf ayarlaması yapılmazdı mevcuta göre 20 kisi doldumu 2. sınıf açılırdı o açıdan dedim aysula nickli arkadaşim

kafam karıştı benim şimdi 2009 haziran doğumlu oğlum bu yıl devlet anaokuluna değilde özel vermeyı dusunuyordum devlet okulları da kayıt yapıyormuş düşünmüyorum erkenden vermıyı devlete 6 yaşında 1.sınıfa mı gidecekler bu sene yarım gün özel ana okulna vermyı dusunuyorum

2009 ocak doğumlu kızım için bugün devlet okuluna görüşmeye gittim müdür daha ufak dedi 2008 lileri öncelik alıcaz dedi . 2009 kayıt gelirse beni arıcaklar ama 2 sene göndericem ben anasınıfına öyle düşünüyorum . müdür bile öle dedi .

Ben de araştırıyorum bu günlerde,devlet anaokullarını.kızlarım 1,5 yıldır özel kreşteler yarım gün,çalışıyorum artık sabah anneanne bakıyor,yarım gün her açıdan uygun bana.
Birkaç okula baktı eşim,özbakımı kendileri yapacak deniyor ama erken değil mi,evde biz siliyoruz popolarını,yardımcı kadın götürü ama silmez diyorlar,evinde kendi kendine gidip yapanı var mı aramızda?bana erken geldi bakalım,ikiz olunca kreş maddi yönden de zorluyor ama herşey bebeklerim için diye yine mi özele devam etsem bilemedim
planım hafta içi tam gün izin almak ve ilçedeki tüm anaokullarını not alıp değerlendirmek,yazın tatil tabi,o zaman anneanne bakar,özel açık şu an gidiyorlar kreşe o da var,çalışınca o yönü de düşünüyorum.
genelde yarımgün fiyat 50,tüm gün 150 gibi

haklı olabilirsin yasadığınz sehrin sistemini bilmiyorum ama hiç bir devlet anasınıfında yani bizim burda yas grup sınıfları yoktur

benim kızım su an bir kreste anaokulu yanı her yastan 2 sınıf mevcut biri tam biri yarım gün şeklinde... bizde haziran 2009 doğumluyuz ve benim kızım için nasipse 2014-2015 eğitim öğretm yılında anasınıfında yani tam olarak 2 eğitim yılımız var 2015 eylüldede 1. sınıf olacak insallah:34::34:

ben öğretmenim ve çalıstığım okullarda 1 yada 2 anasınıfı olurdu karısık olurdu sınıf ayarlaması yapılmazdı mevcuta göre 20 kisi doldumu 2. sınıf açılırdı o açıdan dedim aysula nickli arkadaşim

mrh öğretmen olduğunuz için size daha iyi bilisiniz benim oğlumda var 2009 ocak 15 doğumlu ana sınıfına iki yıl mı ğidecek ve bu çocuk ilk okula hanği yılın döneminde başlayacak çook kafak karışık

kızlaar yardımcı olun aynı şeyi tekrar yazıyorum ama 2009 ocak 15 doğmlu çocuk ana sınıfına iki yıl ğidecekse bu çocuk ilk okula ne zaman başlayacak 4 4 4 e ğöre bir yıl ğidiyo ikinci yıl 2013 2014 di ilk okula başlıyo ğaliba bilen arkadaşlar yardım kafam karıştı

Back