- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi melike_ecesuu
dun harika birsey ogretti bu site bana
HAYATI YASAYIN ISKALAMAYIN:)
güzelmiş canımmmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay evet ya çok kaptırmıyım kendımı yapmadım yamadım fena yoruldum
:13::13:![]()
ayy adana dıyınce adıma şıllan bumbar vs gelıyo ben bunları çok sevıyom ahada canım çektı şimdi bı aşeresım varkııı![]()
nasıl cnm ne oldu da böle düşündün
hmm adanalıyım ama o sölediklerinden nefret etyom ben aşer dicem ama imkanın warmı yapacak ya da bulup yiyebilcek
ya dışardan yemek ıstemıyom ama bızde malatyalıyız annemde guzel yapar şımdı kurban geldı ya kurban keserlerse ondan yapar bana bumbar bumbar olmassa ıçlı koftede olurbayan gırtlak oldum ıyce
adana çok güzel bir yer sanırım siz bu kadar
aşerdiğinize göre çok merak ettim adanayı heeeee.............
dun burada anlatmistim basim dumanliydi epey. evlendikten sonra istanbula geldim ne esimin ne de benim tek bir akrabamizin olmamasi, bebek dogunca isi birakmak durumunda kalmak, butun arkadaslarimin okudugum sehirde yada memlekette kalmis olmasi kisacasi yalnizlik.....
gece vakti buraya girdim sagolsun arkadaslar cok moral verdiler.
dun burada anlatmistim basim dumanliydi epey. evlendikten sonra istanbula geldim ne esimin ne de benim tek bir akrabamizin olmamasi, bebek dogunca isi birakmak durumunda kalmak, butun arkadaslarimin okudugum sehirde yada memlekette kalmis olmasi kisacasi yalnizlik.....
gece vakti buraya girdim sagolsun arkadaslar cok moral verdiler.
canım adanayı sadece adanlılar seviyo bence amaaa hani cok sıcak oluyo yaaaa bide![]()
![]()
![]()
hmm adanalıyım ama o sölediklerinden nefret etyom ben aşer dicem ama imkanın warmı yapacak ya da bulup yiyebilcek
ya dışardan yemek ıstemıyom ama bızde malatyalıyız annemde guzel yapar şımdı kurban geldı ya kurban keserlerse ondan yapar bana bumbar bumbar olmassa ıçlı koftede olurbayan gırtlak oldum ıyce
Hamileliginin kacinci ayindasin?
hamilelik ve sonraki emzirme doneminde benim porsiyonlar epey buyumustu, simdi gece gunduz yag yakim calismalari devam ediyor. insanin istahi cok acik olyor, disari cikarken bile acikirim diye korkudan yanima yiyecek aliyordum. bizdede disarda yemek aliskanligi yoktur. hafta sonlari yanimiza azik hazirliyorum resmen.
canım bizde malayadayız gelince ugra kuşum bizedeee![]()
bende adanayı ve ızmırı pek sevemıyom çok sıcak oluyolar ama adananın yemeklerı çok guzel oluyo ondan sevıyom bana hıtap edıyo![]()
canım ben 6-7 arası biliyom yaa bişi yok telefonu ayarla 6.45 e hiç kalkmadan böle yataga yakın biyere koy sonra sabah ayaga kalkmadan olucak ama unutma dilinin altından ölçüyosun bacımm![]()
yok canım hiç öle şey olurmu bakasana bizde aynıyız kuzuuu aslında adet olursam kiii inşallah olmam gerek kalmazz sogan kürüne baslıcam bende![]()
![]()
hmm ne güsel olurdu demi ben çok sıkılıyorum ewde tek başıma bayram gelsede memlekete gitsem yaaaawww gezcem doya doya çakmak caddesi barajyolu durmicam walla
saol tatlım etyom ama oluyo yinede buarada topiğimize we aramıza h.geldin![]()
inşallah bebişin seninledir canım
evet hamileyim bende 31 haftalık prensesim gelecek inşallah
ne demek canım benim çekeriz tabi![]()
Hamileliginin kacinci ayindasin?
hamilelik ve sonraki emzirme doneminde benim porsiyonlar epey buyumustu, simdi gece gunduz yag yakim calismalari devam ediyor. insanin istahi cok acik olyor, disari cikarken bile acikirim diye korkudan yanima yiyecek aliyordum. bizdede disarda yemek aliskanligi yoktur. hafta sonlari yanimiza azik hazirliyorum resmen.
3,5 aylık hamıleyım canım dışarı pek çıkmıyorum ama çıkınca karnım çok acıktı geçen gun hemen bı paket çubuk kraker yedım dışarda yemek yemeyı sevmıyorum bende ya çok ıyı bı yerde yıycem bıldıgım bı yer olcak yoksada yemem yad ayanımda gotururum alışkanlıklar işte boyle alıştırdı annem bizi ondan.
canım bizde malayadayız gelince ugra kuşum bizedeee![]()
ınşallah hayatım.
hehhh bende bundan bahsediyodum kusum işte valla sıcak felan ama ben cok seviyomm memleketi insanın bibaska olurmus zaten kuzu![]()
![]()
oyle canım ben de ıstanbulda doğdum buyudum kımse sevmez ıstanbulu pek ıstanbullu olomayanlar ama ben bayılıyorum çok ozledım zaten((
tamam tatlım, 6 çeyreğe kurayım bi de namaz kılayım bari bi işe yarasın :)
inşallah bitanem.
hbuldum canım :)
Allah kavuştursun meleğimize :)
yeni gelenler de hoş geldi :)
3,5 aylık hamıleyım canım dışarı pek çıkmıyorum ama çıkınca karnım çok acıktı geçen gun hemen bı paket çubuk kraker yedım dışarda yemek yemeyı sevmıyorum bende ya çok ıyı bı yerde yıycem bıldıgım bı yer olcak yoksada yemem yad ayanımda gotururum alışkanlıklar işte boyle alıştırdı annem bizi ondan.
ınşallah hayatım.
oyle canım ben de ıstanbulda doğdum buyudum kımse sevmez ıstanbulu pek ıstanbullu olomayanlar ama ben bayılıyorum çok ozledım zaten((
ooooo istanbul bambaşka canım baksana gören asık oluyo hepppp![]()
![]()
kızlar cok mu kıskancsınız????? ben eşimi çok kıskanıyom yaaa![]()
bende kıskanırım her dakka ensesındeyım ama eşımde durusttur yalan soylemez olsun yınede tedbırı elden bırakmamak lazım ama o da benı çok kıskanır aılecek kıskancız yanı![]()