• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

ahhh ahhh ne ettin bacım cokkk özledim yaa adanamı bendeee cakmak cad atatürk cad küçük saat sonra menderese piknige giderdik ailece yada eşimle kolcuogluna bazende polis evine yazları süper oluyo sevgi adası görüntüsü felan sıcagına kurban seninnn yaaa :64: :64: :64:

hmm bir başka arkadaş benim memleketim offf melikem yaa gurbetlik ne kadr zor bea walla doya doya gezcem ama ilk iş dr ma gitcem inş

kızlar buarada bu linkten merak ettiklerinize cwp bulabilirsnz sanırım
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik-f31/

saglıcakla gelir inşallah bitanem benim çok sevindim senin adına çok saol canım güzel dileklerin için seninde hemen oldumu cocugun bi sorun felan yoktu dimi bacım bende yumurta tembelligi cıktı klomen aldım bakalım allahtan hayırlısıııı :29: :16:

canım bizim kuzumuz bizi fazla bekletmedi ilk denememizde yumurtlama günüm geçmişti zaten olmadı ikincisinde oldu çok şükür
inşallah hayırlısı olur sizin içinde

Bebek dusunen arkadaslar, endiselen varsa kendini rahat biraksin derim ben. Cok isteyince annelik hormonlari salgilandigindan sanki yeni dogum yapmis etkisi uyariyor vucutta, ve hamileligi olumsuz yonde etkiliyor.
ablamin bir komsusu uc yillik evliydi bebegi olmuyordu surekli uzuluyor tedaviden tedaviye kosuyordu,asilama yaptirdi defalarca vs...
en sonunda sakinlesti esi ile bir hafta tatile gittiler ve birden tedavisiz hamile kaldi. simdi 8 haftalik hamile. insaallah daha bir yillik evliyiz hepimiz acele etmemenizi oneririm.

tatlım çok yorma kendini yaw dikkat etmem lazım kendine deterjandan zehirleniyodum ben geçen senin gibi gaza geldim ewi serim die belki de şimdi onun acısını çekiyorum bizim 2 kat dha dikkat etmemiz gerek biliyosun şekerim

ay evet ya çok kaptırmıyım kendımı yapmadım yamadım fena yoruldum

evet canımmm dikkat edin kendinize yegenlerimizeeee :emir_bebek: :49: :16: :16:

:13::13::16:
hmm bir başka arkadaş benim memleketim offf melikem yaa gurbetlik ne kadr zor bea walla doya doya gezcem ama ilk iş dr ma gitcem inş

ayy adana dıyınce adıma şıllan bumbar vs gelıyo ben bunları çok sevıyom ahada canım çektı şimdi bı aşeresım varkııı:8::8:

h.g tatlım benimde eşim polis diil ama işte wardiyeli çalışyo da kendileri tekim bende ewde yaniiii sen şanslısın bizden senin kızın yanında hem:16:

kızlar hep zaten polisler gece calışmıyoki niye böle yazıyosunuz kıssss ben yazdım ama eşim bi gün gecede bi gün gündüzde yani onların sattleri vardiyalı gibi bişi oluyo da ondan yazıyom kusura bakmayınn :23: :1:

Bebek dusunen arkadaslar, endiselen varsa kendini rahat biraksin derim ben. Cok isteyince annelik hormonlari salgilandigindan sanki yeni dogum yapmis etkisi uyariyor vucutta, ve hamileligi olumsuz yonde etkiliyor.
ablamin bir komsusu uc yillik evliydi bebegi olmuyordu surekli uzuluyor tedaviden tedaviye kosuyordu,asilama yaptirdi defalarca vs...
en sonunda sakinlesti esi ile bir hafta tatile gittiler ve birden tedavisiz hamile kaldi. simdi 8 haftalik hamile. insaallah daha bir yillik evliyiz hepimiz acele etmemenizi oneririm.

bencede herşeyi oluruna bırakın kızlar bende kaç gündür sölüyorum size başka şeylere odaklanın strese girmeyinben inanıyorum rabbim sizlerede en kısa zamanda meleklerinizi gönderecek:emir_bebek:

darısıda bize inşallah canımmm :29: :emir_bebek: :16:

ay evet ya çok kaptırmıyım kendımı yapmadım yamadım fena yoruldum

:13::13::16:

ayy adana dıyınce adıma şıllan bumbar vs gelıyo ben bunları çok sevıyom ahada canım çektı şimdi bı aşeresım varkııı:8::8:

ayy benimdeeeee canım cekti şimdi yaaaa:5: :5:

Back
X