• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

ilgilen hayatım sen mısafırınnen
:29: :16: :16:

ayyyyyyyyy kızlar canım cok istedi ha simdi olsa da yesek şişcek valla bende esra erola takılıyorum canım ayrıca fox ta unutma beni favori dizim o olmassa olmaz :13:
ahh canım ben yapardım gelip yerdiniz yakın olsaydık ne olucak sanki insanlık öldümü :7: :16:

kızlar ben geldim
ne yapyonuz bakem
aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz
dün ben çıktım rahatsızım biraz ancak girebildim yazdıklarınızı da okuyamdım çok fazla konuşma geçmiş maşallah allah eksiltmesn inşallah
öptm hepinizi arada uğrarım yine pek halim yok benim
:29: :16: :16:
ayyy beş dklıkta yemeğim mar melikem severhan benimde çekti valla yarın yapıyımm bir pırasalı bürrek:) shekerimmm hayrola tatlım neyin var senin??
afiyet olsun kusumm :29: :16:
herkese merhaba yeni gördüm topiği
bende 1 Ağustos 2009 da evlendim
muhasebe bürosunda çalışıyorum ama yakında ayrılacağım 31 haftalık hamileyim Allahım nasip ederse kızım olacak
hoşgeldin canım sefalar getirdinnn naber nasılsın:29: :16:
slm kızlar ben geldim
eşime menemen yaptıracaktım
oda mesai kaldı ekmek arası ekmeğe talim oldum
zaten cnm yemek yapmak istemiyordu
afiyet olsun canım benimmm :29: :16:
kızlar selam alışveriş sonrası anneciğime gittim yemek yedik derken anca geldim, kocamın işi çıktı bi yere kadar gitti o gelene kadar da komşuya çıkacağım, gezmelere doyamıyorum :1:
ee nasılsınız bakalım? ben gezenti modundan çıkınca uğrayacağım yine..(:
oh ohh iyi yapmısın kuzum gez tabeee ama bizide unutmaa :29: :16:

gitti mi komşuların cnm

evet canımm yolladım az önce çocukalrıda vardı ya uyku saatleri gelmiş hatta birinin de kızı üşütmüş komsularım bi hemşire ikiside ögretmen ya genelde toplanırız birimizde kuzu saolsunlar cok severler beni hepsi tabi bende onlarıı :29: :16: :16:

haydiiii 200999 gelinleriiii buyrun sohbeteee nerdesiniz bacılarrr evlendik peki ya sonrasıııı???????

dün akşamdan beri bi halsizlk war canım yaa tüm kemiklerim ağrıyo dayak yemiş gibi ama şimdi biraz dha iiyim umutla kocacğımı bekliyorum umarım erken gelebilir yaaaa
sen ne yaptın misafirin warmış gittiler dimi

evet tatlım benim gittiler kendine dikkat et kuzu inşallah canım ahh yakın olsaydık bizde buluşma yapardıkkkk :7:

hb canım iyiyim. tv izliyorum bakayım dedim.

sen napıyosun? benim aklım sürekli adet günümde :)

ne güzel canım bende tv bakıyom bi yandan da kk dayım işte yok canım takma kafana serbest bırak aslında benimde gögüslerim acayip agrıyo kabızlık var bide akıntım oluyo anlamıyom bu ay böle bakalım nolucak inşallah klomen vesile olur da hayırlısıyla gelir bebişler hepimizin inşallahhhhh :29: :emir_bebek: :16:

Back
X