• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

kemiklerim ağrıyo dünden beri we saolsun kızımda bana hiç yardımcı olmuyo aksine dha çok yoruyo hiç halim yok hasta flan olmasaydım süper olcak yaaa ilaçta alamıyorum sabrsızlkla eşimi bekliyorum işten gelince masaj yapıyo işin kötü yanı eşim gece çalışıyo sabah ewe geliyo ne yapcam o gelene kadr bilmiyorum
inş. anlaşırsın cnm ben eltimle hiç anlaşamıyorum çok uyumsuz ve ukala sen mutfağa gir o beklerki çayım ayağıma gelsin çok bekler:)))))) :9:
ayy buarada bende şimdi farkettim ne kadr sıkıntılıymışm ben yaw
:49::28:
estğ cnm ya çok geçmiş olsun cnm bnmmm :(
herkese merhaba yeni gördüm topiği
bende 1 Ağustos 2009 da evlendim
muhasebe bürosunda çalışıyorum ama yakında ayrılacağım 31 haftalık hamileyim Allahım nasip ederse kızım olacak

denizcim hşg. cnm aramıza allah bebeğini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin cnm darısı başıma ve başımıza:))))))

çok teşekkür ederim kızlar
inşallah Allahım isteyen herkese nasip eder
kociş geliyormuş dünden yemeğim var onu ısıtacağım uğrarım artık ara ara :16:

evde tek olmayı hiç sevmiyorum evde tek cnm sıkılıyor eşime
çok alışmışım gelme saat gelince gözüm yollarda oluyor

sağol cnm evet zor eşinm evde olmaması iii cnm karnım aç ama kahve çeşitlerine asla diyemem :)) bayanlar ben yemek hazırlamaya gidiyorumm .......görüşürüz sonra arada bakarım size salata yapıcam daha eşim gelmek üzere:71:

kızlar selam alışveriş sonrası anneciğime gittim yemek yedik derken anca geldim, kocamın işi çıktı bi yere kadar gitti o gelene kadar da komşuya çıkacağım, gezmelere doyamıyorum :1:

ee nasılsınız bakalım? ben gezenti modundan çıkınca uğrayacağım yine..(:

herkese merhaba yeni gördüm topiği
bende 1 Ağustos 2009 da evlendim
muhasebe bürosunda çalışıyorum ama yakında ayrılacağım 31 haftalık hamileyim Allahım nasip ederse kızım olacak

tatlım hoşgeldin topiğimize
:29:
geçmiş olsun cnm neyin var grip mi

saol walla tatlım bilmiyorum ama umarım diildir her tarafım ağrıyo grip olursam ilaçta kullanamam allahım yaw dayak yemişim gibi her tarafım ağrıyo :14:

ayy allah şıfa versın canım az kaldı tabı doğumada yat dınlen sen ış falan yapma

teşekkür ederim canım benim günler yaklaştıkça dha zor geliyo yaaa artık banaaaaa şafak 80 dahaaaa:25:

zehra dinlendin mi cnm biraz
yarın devam mı temizliğe

evet aslında hala devam edıyo belımın ağrısıda ama tam gaz devam edıcem yarın perdeler ve camlar hedefım umarım halim olur bıde elımde egzama çıktı deterjana deıl sabuna şampuana bıle surme dedı ama napabılırım pis pinti otırıyımmı yani:)))

yaww cnm ben zaten çok yemek yemeyi seven biri değilim
sırf yemeği eşim için yapıyorum onu yanında yiyorum öle
kendim için hiç uğraşmam öle ne bulursam yerim

ay ne guzel keşke bende sevmesem varya ama bayılıyorum hatta tek hobim yapmak ve yemek ama çalıştıgım zaman bende yemeden uyuduğum oluyodu yorgunluktan zaten evde oturunca ınsan yemege çok duşuyo:((

evde tek olmayı hiç sevmiyorum evde tek cnm sıkılıyor eşime
çok alışmışım gelme saat gelince gözüm yollarda oluyor

benımde oyle ya sabah o ışe gıttıkten sonr abenım bekleyışım başlıyo zaten ama şımdı geldı yememgımızı yedık oturuyoz saat 6 dan sonrası geçmek bılmıyo zaten ne zaman gelcen ne zaman gelcen dıe

çok saol şekerim ara ara bakıyorm ben size konuları çok çoğaltmayın ki gelince girebileyim araya
TMM BİDANEM:))))
kızlar selam alışveriş sonrası anneciğime gittim yemek yedik derken anca geldim, kocamın işi çıktı bi yere kadar gitti o gelene kadar da komşuya çıkacağım, gezmelere doyamıyorum :1:

ee nasılsınız bakalım? ben gezenti modundan çıkınca uğrayacağım yine..(:

:4:amaninnnnnnnnnnnnn ne çok geziyon kız dur durduğun yerde şuna bak bee hem annesine hem komşusuna yetişiyor birde bize laf atıyo :9::60:allahım inş. birgün bende katre gibi olurum :1::1:

ben geldimmm sekerlerr valla benim komşular geldiii çıkmak zorunda kalmıştımm kuzular kusura bakmayınn :6:

Back
X