- 14 Şubat 2010
- 5.557
- 21
- 358
- Konu Sahibi melike_ecesuu
kızlar bende çıkıyorum görüşürüz kendinize iyi bakın iyi sohbetler

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öyle bir gecer zamankii......basladıııı kızlarrrrrr ayy bu osman beni öldürüyo yaaaa nasılda tatlı ya rabbim maşallahhh![]()
![]()
aynen bacım yaa oslada simdi surda dolaşsa ayak altında ama gelmiyoki sıpaaa![]()
![]()
![]()
inş. cnm arada gelirlerde bana böyle
![]()
katılıyorum seymaya biraz dediği gibi zamana bırak
uzmanların dediğne göre gerçekten stres hamile kalmak
için ii değil diyorlar
allah en yakın zamanda sana bir bebiş versin inş![]()
hayırlı olsun cnmay hep oğrenıp kocama suprız yapıcam gunu duşunuyodum ama ben 2 3 ay denedıkten sonra ramazanın ıçınde oğrendım adetın ustune oldum bıde uzerıne gorme dıolar ya o zaman kayınvaldemde bızdeydı adet gordm ıkı gun daha gelmeyınce gıttım aldım gebelık testı ıftardan sonra yaptım anam çıft çızgı ama kabıma sığamıyom ben zaten eşıme herşeyı anlatıyom tutamıyom koşa koşa gıttım yanına gel sana bışe gostercem dıe gosterdım o da sevınçten havaya uçtu zaten o çok ıstıyodu onun ısrarları uzerıne dayanamadım zaten çocuk yapmaya karar verdım tabı bız sevınçten oluyoz kayınvaldeme soyledık aynı evdeyız dıe hıç bışe demedı neyse sız yınede ona ınanmayında dedı doktora gıdelım dedı eşım yok bekleyın hele bıraz dedı hamıleykende ınsan çok sınırlı oluyo neden boyle yaptını anlayamdım çunku kayınvaldemde çok torun ıstıyodu hatta ord aburda mılletın ıçın de dıyodu benı delı edıyo eşımede demıştım konuşmuştu deme mılletın ıçınde dıe.velhasıl benımkı suprız olmadı ama eşım çok sevındı onemlı olan o benıde hıç uzmedı hamılelığımde canım benım oyle ışte şımdı hamıleyım ev ışınde pek yardım etmez ama ben ışımı goruyom çok şukur oda buna guvenıyo sanırsamşımdılık herşey yolunda çok şukur umarım sağlıkla bı avazda doğururm yavrumu
![]()
iyiyim cnm sağol sende iyisindir inş. :) topiğime alışverişimden aldıklarımı ekliyorummm çok yoğunum sorma hihihislm seyma nasılsın bu gün cnm
bende ıyıyım hayatım sanada kolay gelsın adet gormemen dıleğıyle:))))
evet canım öle olucak sanırım yaa olsada kurtulsam vallaaküçük bebek oluncaya dek idare etcen melikeee......![]()
canım topigin hayırlı olsun selam arkadaşlar bende 2009 temmuzda evlenenlerdenim daha yeni başladım buralara gelmeyi
canım topiğin hayırlı olsun bende 2009 temmuzda evlenenlerdenim iyi geceler canım
hoşgeldin bacım gelll canımın içiiiigünaydın kızlarrrr akşam ne güzel muhabbet etmişsiniz üzüldüm valla keşke bende gelseymişim![]()
sanada tatlımmm benim nasıls oldunnngünaydın şekerler nerelerdesiniz bakem![]()
bizde seni cok sevdik canımmmGunaydın Arkadaslar cok sevdım ben burayı. nasılsınız
slm canım akşam göremedim seni naber nasılsın kuşummgünaydın kızlar ben yokken güzel sohbetler olmuş nasılsınız?![]()
Kızlar selam nabersiniz?
hoşbulduk bu arada yeni diyince üstüme alındım :)
ayy canım benim öle yaa zorr inşallah tez zamanda biterrrof kızlar yaa reglimin 2.gününden nefrrrrrrrrret ediyorum......eve gidip yatasım var...
sonuna kadar izlemiştim ama ne oldu hatırlayamadım şimdi canım yaaevet çok güzel bir dizi ama sonu nasıl bitti izleyemedim eşim yüzünden
slm canım nasılsınnnbende ıyıyım hayatım sanada kolay gelsın adet gormemen dıleğıyle:))))
evet canım öle naber nasılsın bitanemgelir cnm biraz daha sabret allahın bir bildiği var
unutma o ol demeden hiçbirsey olmuyor
zamanı gelmeden çiçekler bile açmıyor
sen dua etmeye deavm et![]()
hşg. cnm bnmmmm :))) eşler evde olunca öyle valla cnm
hayırlı olsun cnm
ne kadarlık hamilesin cnm
of kızlar yaa reglimin 2.gününden nefrrrrrrrrret ediyorum......eve gidip yatasım var...
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
akşam çok güzel sohbet olmuş
kaçardım diye üzüldüm
kimler var arkadaşlar