• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

ay hep oğrenıp kocama suprız yapıcam gunu duşunuyodum ama ben 2 3 ay denedıkten sonra ramazanın ıçınde oğrendım adetın ustune oldum bıde uzerıne gorme dıolar ya o zaman kayınvaldemde bızdeydı adet gordm ıkı gun daha gelmeyınce gıttım aldım gebelık testı ıftardan sonra yaptım anam çıft çızgı ama kabıma sığamıyom ben zaten eşıme herşeyı anlatıyom tutamıyom koşa koşa gıttım yanına gel sana bışe gostercem dıe gosterdım o da sevınçten havaya uçtu zaten o çok ıstıyodu onun ısrarları uzerıne dayanamadım zaten çocuk yapmaya karar verdım tabı bız sevınçten oluyoz kayınvaldeme soyledık aynı evdeyız dıe hıç bışe demedı neyse sız yınede ona ınanmayında dedı doktora gıdelım dedı eşım yok bekleyın hele bıraz dedı hamıleykende ınsan çok sınırlı oluyo neden boyle yaptını anlayamdım çunku kayınvaldemde çok torun ıstıyodu hatta ord aburda mılletın ıçın de dıyodu benı delı edıyo eşımede demıştım konuşmuştu deme mılletın ıçınde dıe.velhasıl benımkı suprız olmadı ama eşım çok sevındı onemlı olan o benıde hıç uzmedı hamılelığımde canım benım oyle ışte şımdı hamıleyım ev ışınde pek yardım etmez ama ben ışımı goruyom çok şukur oda buna guvenıyo sanırsam:Dşımdılık herşey yolunda çok şukur umarım sağlıkla bı avazda doğururm yavrumu:nazar::nazar::29:
hayırlı olsun cnm
ne kadarlık hamilesin cnm

slm sekerlerrrr anca gelebildim valla kusura bakmayın eşim evde olunca gece gitcek göreve bugün şimdi kahvalttı ettik daha:7:

küçük bebek oluncaya dek idare etcen melikeee......:38:
evet canım öle olucak sanırım yaa olsada kurtulsam vallaa:23: :9: :9:

canım topigin hayırlı olsun selam arkadaşlar bende 2009 temmuzda evlenenlerdenim daha yeni başladım buralara gelmeyi
canım topiğin hayırlı olsun bende 2009 temmuzda evlenenlerdenim iyi geceler canım

hoşgeldin fıstıgım benim sefalar getirdinnnnn :29: :16:

günaydın kızlarrrr akşam ne güzel muhabbet etmişsiniz üzüldüm valla keşke bende gelseymişim :5:
hoşgeldin bacım gelll canımın içiiii :29: :16:

günaydın şekerler nerelerdesiniz bakem:4:
sanada tatlımmm benim nasıls oldunnn :29: :16:

Gunaydın Arkadaslar cok sevdım ben burayı. nasılsınız
bizde seni cok sevdik canımmm :29: :16:

günaydın kızlar ben yokken güzel sohbetler olmuş nasılsınız?:21:
slm canım akşam göremedim seni naber nasılsın kuşumm:29: :16:

Kızlar selam nabersiniz?
hoşbulduk bu arada yeni diyince üstüme alındım :)

slm canım iyi cok sükür sen nasılsınnn :29: :16:

of kızlar yaa reglimin 2.gününden nefrrrrrrrrret ediyorum......eve gidip yatasım var...
ayy canım benim öle yaa zorr inşallah tez zamanda biterrr :29: :16:

evet çok güzel bir dizi ama sonu nasıl bitti izleyemedim eşim yüzünden
sonuna kadar izlemiştim ama ne oldu hatırlayamadım şimdi canım yaa :23: :9: :9:

bende ıyıyım hayatım sanada kolay gelsın adet gormemen dıleğıyle:))))
slm canım nasılsınnn :29: :16:

gelir cnm biraz daha sabret allahın bir bildiği var
unutma o ol demeden hiçbirsey olmuyor
zamanı gelmeden çiçekler bile açmıyor
sen dua etmeye deavm et:34:
evet canım öle naber nasılsın bitanem :29: :16:

hşg. cnm bnmmmm :))) eşler evde olunca öyle valla cnm

evet yaa seymacım aynen öle oluyo hiç istegi bitmiyo benimki tam bi koca bebekkk :23: :9: :9:

hayırlı olsun cnm
ne kadarlık hamilesin cnm

3,5aylık hamıleyım hayatım saolasın

hayırlısı olsun cnm arada benim topiğede gelin olarmı http://www.kadinlarkulubu.com/gorsel-paylasim/392039-alisveristen-donusresimli-paylasim-13.html[/QUOTE]

bugun baktım bı ara yanlız ben bu aralar pek bı pıntıyım kendıme bışe almıyom para bırıktırme derdıne duştumde:9::9:ama arada bakıcam orayada bakıncada almayı canım çekıyo ya neysee:))

Back
X