2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

bu akşam çok uykum var ya nedense evimde değilim ben kayınvalidemdeyiz eşim çocuğum be ben bayrama kadar burdayız ve bişe itiraf etmek istiyorum annemi çok özledim

benim eşimde yanımdaki kanepede uyuyo

aslında benim uykum var kusum erken yatarız bugün zati eşim sabah göreve gitcek 7 de yaa gündüzde uyumadı fazla uyusunlar canım napalım rabbim eşlerimizi basımızdan esik etmesin inşallah onlar bize ekmek geitiriyo para getiriyo herseyin en güzelide sevgilerini saygılarını veriyooo

hiç istdan yok zaten kimi bursa kimi antalya kimi adana pöffffffffffffffffff

bu akşam çok uykum var ya nedense evimde değilim ben kayınvalidemdeyiz eşim çocuğum be ben bayrama kadar burdayız ve bişe itiraf etmek istiyorum annemi çok özledim

annen den uzaktamısın bende uzagım annemlere hasretlik kolay olmuyor canım.mutlu haberlerimizle mutlu oluyo onlarda.kayınvaldenler yakınmı size?

evt canım haklısın amin inşllh Allah kimsenin yuvasını bozmasın.uykun varsa tatlışım uyu sende bende çok kalmam bu akşam bendede yorgunluk vasr üzerimde

amin başımızın evimizin gönlümüzün direkleri onlar
allah onları korusun

annen den uzaktamısın bende uzagım annemlere hasretlik kolay olmuyor canım.mutlu haberlerimizle mutlu oluyo onlarda.kayınvaldenler yakınmı size?

ben izmitte yaşıyorum annemlerde izmitte ama kayınvalidemlerin gönlü olsun diye 20 günlüğüne geldik onlarada yazık çocuğu özlüyorlar çok ama bende annemi babamı kardeşlerimi özlüyorum buraya gelince kimseyede bişe söyleyemiyorum eşim üzülmesin diye onada söylemiyorum bişye size anlatıyorum işte

amin canım iyi niyetin içinde çok teşk ederim .Allah senin ve diger arkadaşların tüm dileklerini kabul eder inşllh herşeyi veren Allah dualarımızı eksik etmeyelim

evt canım haklısın amin inşllh Allah kimsenin yuvasını bozmasın.uykun varsa tatlışım uyu sende bende çok kalmam bu akşam bendede yorgunluk vasr üzerimde

biraz sohbet edeyim dedim canım yatmadan inanki sizi cok özlüyom bi aile olduk burda cok saolunnn

olsun canım idare edeceksin napalım hepimizin başında.yine ailen ordaymış canım görürsün gidince annenleri üzme kendini boşuna

çok teşekkür ederim tatlım ewet sadece göbüşüm çıktı
kızımda teşekkür ediyo teyzesi

rica ederiim tatlım bebişide öpüyorum

herkese iyi akşamlar konuyu yeni gördüm ve hoşuma gitti bende 2009 da evlendim ve şimdi 3 aylık bi oğlum var çok mutluyum

maşallahh canım allah bağışlasın hoşgeldın aramıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…