- Konu Sahibi melike_ecesuu
- #1.381
bayram geçsede dönsem evime memleketime allah razı olsun burdada çok iyi bakıyolar iyi davranıyolar ama insanın evi gibi rahat olmuyo hiç bi yer
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biraz sohbet edeyim dedim canım yatmadan inanki sizi cok özlüyom bi aile olduk burda cok saolunnn![]()
![]()
![]()
kızlar maşllh dünden beri kalabalıklaşmış topik arkadaşlar geliyo aramıza yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza kusura bakmayın ben çok sık takip edemedim anca vaktim oldu bursada oturan varmı aranızda???ya keşke hepimiz aynı yerde olsaydık görüşürdük toplanırdık gönüller bir olsun napalım:98:
kızlar ben kaçar eşim mesaiden geldi
gidip bir ilgileneyim bebeğimle
tatlı rüyalar iyiii geceler
bayram geçsede dönsem evime memleketime allah razı olsun burdada çok iyi bakıyolar iyi davranıyolar ama insanın evi gibi rahat olmuyo hiç bi yer
amin gülcancıgım sana yazmıstım canım ama görmedin galiba sen napıyosun nasılsın bitanem benimmm![]()
![]()
iyi geceler tatlım:)ilgilen bakalım bebegınnen
az önce bi lens konusuna baktımda
lenslere heves sardım kullanan varmı
nasıl ?
iyiyim cnm yazdın gördüm ve bende cvp
verdim ama görmedin herhalde
eşim geldi mesaiden onu yanına gidiyom şimdi
o yokken evde tekim ama siz bana yoldaş oluyorsunuz
saolun sizinle zaman nasıl geçiyor anlamıyorum yoksa evde tek olunca bir çıt çıt
insanı ürküttüyor sizler sanki yanımdasınzı gibi oluyor çok teşekkürler
bende yatıyorum artık sabah erken uyandım zaten görüşürüz inşallah yarın herkese iyi geceler
iiyi aksamlarr kızlarr nasılsınızzzz
az önce bi lens konusuna baktımda
lenslere heves sardım kullanan varmı
nasıl ?
bende yatıyorum artık sabah erken uyandım zaten görüşürüz inşallah yarın herkese iyi geceler