2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

bayram geçsede dönsem evime memleketime allah razı olsun burdada çok iyi bakıyolar iyi davranıyolar ama insanın evi gibi rahat olmuyo hiç bi yer

evet canım yaaaa ahhh ne güzel olurdu vallaaaaa:13:

amin gülcancıgım sana yazmıstım canım ama görmedin galiba sen napıyosun nasılsın bitanem benimmm

iyiyim cnm yazdın gördüm ve bende cvp
verdim ama görmedin herhalde
eşim geldi mesaiden onu yanına gidiyom şimdi
o yokken evde tekim ama siz bana yoldaş oluyorsunuz
saolun sizinle zaman nasıl geçiyor anlamıyorum yoksa evde tek olunca bir çıt çıt
insanı ürküttüyor sizler sanki yanımdasınzı gibi oluyor çok teşekkürler

az önce bi lens konusuna baktımda
lenslere heves sardım kullanan varmı
nasıl ?

bayram geçsede dönsem evime memleketime allah razı olsun burdada çok iyi bakıyolar iyi davranıyolar ama insanın evi gibi rahat olmuyo hiç bi yer

evet canım yaa insanın evi gibisi yok anneannem rahmetli eskiden hep bize gelirdi annemde bize gelince gitme kal biraz daha derdi yok kızım derdi evcegizim sırcagızım....
yani insanın evi gibisi yok diodu bide küçüktük ses felan oluydu tv acsak sesini kısın derdi tabi bizim pek aklımız ermezdi de annem öle anlatır bazen cünkü annemde öle simdii

az önce bi lens konusuna baktımda
lenslere heves sardım kullanan varmı
nasıl ?

ben eskiden heves ettim 20 yaşındaydım lens alıcam diye kafaya koydum ozamanki aklım işte aldım ama fazla kullanmadan attım çünkü gözlerime zarar vermeye başlamıştı kendi göz rengimin daha yakıştını güzel oldunu söledi herkez bende sonra hiç düşünmedim sıcak bakmıyorum lens konusuna

yok canım artık yalnız deilsin bak bizler varız asıl ben tesekkür ederim bitanem benimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…