- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
bende kıskanırım her dakka ensesındeyım ama eşımde durusttur yalan soylemez olsun yınede tedbırı elden bırakmamak lazım ama o da benı çok kıskanır aılecek kıskancız yanı
valla ben kıskanırım o da kıskanır
bir yere gittiğimizde bana birsey olacak diye çok
korkar ve sakınır beni
hoşbulduk kuşumm hadi iyi seyirler bacım mısır patlatmayı unutma heeee
ben feci kıskancım, eşim de öyle. kuzimin haftasonu düğünü var c.tesi kına için elbise aldım hanım hanıma sonuçta neymiş çok süslenme filan diyo o öyle yaptıkça benim kıskançlık damarlarım kabarıyo. gün içinde illet ediyorum onu
:) aynı biz, sanırım 2009 çıkışlı evlilerin doğasında var
:)))) kaçarmı patlattım tabiii............ bende çok kıskancım :)))
seymom benim yaaaaaa
benimkide kıskanır ama bazen belli etmez bende inadına süslenirimm deli oluyooo yapma sacını yapma makyajını sürme ojeni yok tayt giyme mini eteklerim dısarda yasak bende evde giyiyom ama elbiselerimide kısın giyom botla felan harika oluyo vallaaa napim alışmışım giyim tarzımı degiştiremem bu yastan sonra
kızlar merhaba hayırlı olsun melike ben 2009 değilim ama kıyısından geçtim 16.ocak 2010 yani 1.5 ayla oldum 2010:)))))
başka gelin kalmamış melikem bağırmasan kulağımın dibinde artıkın diyom
bizde eltim ben kayınvalidem oturuyoruz esra fox yemekteyiz başka iş yok oyle dolasıyoruz
ayy sanırsam bu bursadıkıler hep boyle oturuyo benımde eşımın aılesı bursa da aıle apartmanı kayınvaldem eltım oturuyo şu an bı katta bızım eşımın ışı burda oldugu ıçın gıdemıyozda gıdıncede nası olcak bılmıyom umarım ıyı anlaşırım onlarla senın nası zor oluyomu
selam canım yok cok iyi anlasıyoruz ama hersey karsılıklı canım eltim de kayınvalidem de ikiside cok iyi ama sen iyisen görmezlikten gelcen bazı seyleri o zaman iyisin canım
sorma cnm aynı seyler bizde var tyat gireyim mi diyorum
yok giymeyecekmişim birde hani gireseymiş o benden önce çıkıyor
ölüm gör diyor bana
adana çok güzel bir yer sanırım siz bu kadar
aşerdiğinize göre çok merak ettim adanayı heeeee.............
kızlar kayınvalidelerinizle nasıl durumlar bakalım
selam canım yok cok iyi anlasıyoruz ama hersey karsılıklı canım eltim de kayınvalidem de ikiside cok iyi ama sen iyisen görmezlikten gelcen bazı seyleri o zaman iyisin canım
eltımle hıç bı sorunum yok çok şukur kayınvaldemlede yok ama bır arada oturmak benı urkutuyo kayınvaldem pek lafının sozunun yerın ıbılmedıgı ıçın bende sık sık kırılıyorum ama umarım ıyı geçınırız tabı burdakı gıbı rahat olmam heralde
bende 2009 da evlenenlerdenim kasım 1 de 1 yıl oldu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?