2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

bende kıskanırım her dakka ensesındeyım ama eşımde durusttur yalan soylemez olsun yınede tedbırı elden bırakmamak lazım ama o da benı çok kıskanır aılecek kıskancız yanı

benimkide kıskanır ama bazen belli etmez bende inadına süslenirimm deli oluyooo yapma sacını yapma makyajını sürme ojeni yok tayt giyme mini eteklerim dısarda yasak bende evde giyiyom ama elbiselerimide kısın giyom botla felan harika oluyo vallaaa napim alışmışım giyim tarzımı degiştiremem bu yastan sonra

aynen canım vallaa bazen diyom eşime eger senin kıskanclık damarın olmasaydı ben catlardım heraldee

kızlar merhaba hayırlı olsun melike ben 2009 değilim ama kıyısından geçtim 16.ocak 2010 yani 1.5 ayla oldum 2010:)))))

sorma cnm aynı seyler bizde var tyat gireyim mi diyorum
yok giymeyecekmişim birde hani gireseymiş o benden önce çıkıyor
ölüm gör diyor bana

sorma cnm aynı seyler bizde var tyat gireyim mi diyorum
yok giymeyecekmişim birde hani gireseymiş o benden önce çıkıyor
ölüm gör diyor bana

anlıyom canımmm senii aynı durum bizdede var kendime bakmıcakmışım bu kadar süslemicekmişim ama napabilirim zaten ben öncede bankada calışıyodum ve tüm maaşım nerdeyse kuaför ve giyime gidiyodu biliyo ama kabullenemiyoo kıskanc tekem

adana çok güzel bir yer sanırım siz bu kadar
aşerdiğinize göre çok merak ettim adanayı heeeee.............

walla bana göre güsel ama başkasına göre bilmem nasıldır beğeniler görecelidir yani buarada zehracım bizde aslen malatyalıyız dede toprağı orası

kıskançlık olayına gelince ben kıskancımdır ama belli etmem kendi kendime yaşarım eşimin çok kıskançtır onu da ben yaşarım kıskançlık her türlü benim bünyeye zarar wallaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…