- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
ne güzel canım bende tv bakıyom bi yandan da kk dayım işte yok canım takma kafana serbest bırak aslında benimde gögüslerim acayip agrıyo kabızlık var bide akıntım oluyo anlamıyom bu ay böle bakalım nolucak inşallah klomen vesile olur da hayırlısıyla gelir bebişler hepimizin inşallahhhhh
ayy melike bende çok yoruldum tum halıları sıldım ve belım felaket ağrıyo ahh bıd ecamlarımı sılıp perdelerımı yıkasam mutfagı baştan aşşağı sılsem daha başka derdım yok ama otrudum ve kalkamıyorumallahtan yemegı yaptımda oyle dınlenmeye oturdum off daha ışş çokk ayrıca bend eborek yapcam dun yufka aldıydım akşam yapar sabah pışırıım artıkın oyy oyyy.ayrıca sendekı o koca bebekten bende de var bı buyuk bı kuçuk bebem var tembel olduğu ıçın herışı ben yapıyom ama olsun ıyıdır kız ışı ben yapıyımda o ıyı olsun yeter
serbest bırakıyorum zaten de aklım sürekli onunla meşgul.
neyse az kaldı balım inşallah iyi haberler alacağız
şey sorcaktım belki bileniniz vardır, ateş adet dönemine doğru düşüyormuş ama gebelik varsa yükselebilirmiş? doğru mu ki acaba...
link vercem veremiyorum mesaj sayım dolsun linkli cevaplar vercem hep :)
tatlım çok yorma kendini yaw dikkat etmem lazım kendine deterjandan zehirleniyodum ben geçen senin gibi gaza geldim ewi serim die belki de şimdi onun acısını çekiyorum bizim 2 kat dha dikkat etmemiz gerek biliyosun şekerim
serbest bırakıyorum zaten de aklım sürekli onunla meşgul.
neyse az kaldı balım inşallah iyi haberler alacağız
şey sorcaktım belki bileniniz vardır, ateş adet dönemine doğru düşüyormuş ama gebelik varsa yükselebilirmiş? doğru mu ki acaba...
link vercem veremiyorum mesaj sayım dolsun linkli cevaplar vercem hep :)
evet canımm bende yapmıstım iki ay ates ölçümü gercekten adet olcagın zaman düşüyo sabahları belli bi saatte mesela hergün aynı saatte ayaga kalkmadan dil altından ölçüyosun saat 6-7 arası diye biliyorum canım
canım öyle bir şey var ama bence sadece insanı strese sokuyor gebelik varsa vardır canım en iyisi adet dönemini beklemek inşallah sizlerde fazla beklemezsiniz
canım öyle bir şey var ama bence sadece insanı strese sokuyor gebelik varsa vardır canım en iyisi adet dönemini beklemek inşallah sizlerde fazla beklemezsiniz
anladım tatlım sabah ölçmek lazım yani ben 9 da kalkıyorum o saatte ölçsem olar mı
öyle de işte insan kendini tutamıyor.
beni çekceksiniz artık böyle
evet tatlım benim gittiler kendine dikkat et kuzu inşallah canım ahh yakın olsaydık bizde buluşma yapardıkkkk
geçmiş olsun kendine dikka et.
ben kocişe yemek hazırlayıp geliyorum
inşallah bebişin seninledir canıminşallah canım zaten aynı günüz galiba bende ayın 8 de bakalım bu ay doktora gittim ilk defa klomen kullandım canım bakalım bi ümit sanırım sende hamilesin allah bagışlasın canım ohhh hamişimiz 3 oldu hadi darısıda bizlere inşallahhhhhh
öyle de işte insan kendini tutamıyor.
beni çekceksiniz artık böyle
hmm ne güsel olurdu demi ben çok sıkılıyorum ewde tek başıma bayram gelsede memlekete gitsem yaaaawww gezcem doya doya çakmak caddesi barajyolu durmicam walla
saol tatlım etyom ama oluyo yinede buarada topiğimize we aramıza h.geldin
kimse neden gelmiyor yawwww
cnm sıkıldı eşimde yok muhabet ederiz dedim
kimse gelmiyor
inşallah bebişin seninledir canım
evet hamileyim bende 31 haftalık prensesim gelecek inşallah
ne demek canım benim çekeriz tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?