2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

serbest bırakıyorum zaten de aklım sürekli onunla meşgul.

neyse az kaldı balım inşallah iyi haberler alacağız

şey sorcaktım belki bileniniz vardır, ateş adet dönemine doğru düşüyormuş ama gebelik varsa yükselebilirmiş? doğru mu ki acaba...

link vercem veremiyorum mesaj sayım dolsun linkli cevaplar vercem hep :)

tatlım çok yorma kendini yaw dikkat etmem lazım kendine deterjandan zehirleniyodum ben geçen senin gibi gaza geldim ewi serim die belki de şimdi onun acısını çekiyorum bizim 2 kat dha dikkat etmemiz gerek biliyosun şekerim

evet canımm bende yapmıstım iki ay ates ölçümü gercekten adet olcagın zaman düşüyo sabahları belli bi saatte mesela hergün aynı saatte ayaga kalkmadan dil altından ölçüyosun saat 6-7 arası diye biliyorum canım

evet canımmm dikkat edin kendinize yegenlerimizeeee

canım öyle bir şey var ama bence sadece insanı strese sokuyor gebelik varsa vardır canım en iyisi adet dönemini beklemek inşallah sizlerde fazla beklemezsiniz

anladım tatlım sabah ölçmek lazım yani ben 9 da kalkıyorum o saatte ölçsem olar mı

canım öyle bir şey var ama bence sadece insanı strese sokuyor gebelik varsa vardır canım en iyisi adet dönemini beklemek inşallah sizlerde fazla beklemezsiniz

inşallah canım zaten aynı günüz galiba bende ayın 8 de bakalım bu ay doktora gittim ilk defa klomen kullandım canım bakalım bi ümit sanırım sende hamilesin allah bagışlasın canım ohhh hamişimiz 3 oldu hadi darısıda bizlere inşallahhhhhh

anladım tatlım sabah ölçmek lazım yani ben 9 da kalkıyorum o saatte ölçsem olar mı

canım ben 6-7 arası biliyom yaa bişi yok telefonu ayarla 6.45 e hiç kalkmadan böle yataga yakın biyere koy sonra sabah ayaga kalkmadan olucak ama unutma dilinin altından ölçüyosun bacımm

evet tatlım benim gittiler kendine dikkat et kuzu inşallah canım ahh yakın olsaydık bizde buluşma yapardıkkkk

hmm ne güsel olurdu demi ben çok sıkılıyorum ewde tek başıma bayram gelsede memlekete gitsem yaaaawww gezcem doya doya çakmak caddesi barajyolu durmicam walla

geçmiş olsun kendine dikka et.

saol tatlım etyom ama oluyo yinede buarada topiğimize we aramıza h.geldin

inşallah bebişin seninledir canım
evet hamileyim bende 31 haftalık prensesim gelecek inşallah
öyle de işte insan kendini tutamıyor.

beni çekceksiniz artık böyle

ne demek canım benim çekeriz tabi

ahhh ahhh ne ettin bacım cokkk özledim yaa adanamı bendeee cakmak cad atatürk cad küçük saat sonra menderese piknige giderdik ailece yada eşimle kolcuogluna bazende polis evine yazları süper oluyo sevgi adası görüntüsü felan sıcagına kurban seninnn yaaa

inşallah bebişin seninledir canım
evet hamileyim bende 31 haftalık prensesim gelecek inşallah

ne demek canım benim çekeriz tabi

saglıcakla gelir inşallah bitanem benim çok sevindim senin adına çok saol canım güzel dileklerin için seninde hemen oldumu cocugun bi sorun felan yoktu dimi bacım bende yumurta tembelligi cıktı klomen aldım bakalım allahtan hayırlısıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…