2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

melikede kuzusuna kavuşmuştur şimdi
darısı baby ve greene inşallah

kızlar oğluşum emeklemeye başladı
tam kollama zamanlarım kızlar geçen uyanmış beşiğinin kenarlarına tutunup ayağa kalkmış
bundan sonraki ilk 3 yıl kadar hayatım koşmayla geçecek herhalde

evet canım melike şu an bebişini kokluyordur.ve 2 arkadaş kaldı tabi gülcan yok ortalarda belki o da hamiştir.baharcım da işe başlaıdı fırsat bulamıyor umarım hepsi iyidir.

ne mutlu sana canım oğluşun büyüyor bak .Allah sağlıklı uzun ömür versin .

Son düzenleme:
kızlar çok moralim bozuk bütün gece ağladım sinirimden uyumadım sabaha kadar bugün doktor kontrolüm vardı hastaneyi aradım doktor ayrılmış hastaneden 3 haftam kaldı napıcam ben resmen ortada kaldım başka bi hastaneyi aradım birsürü kadın doğumcusu var hepsi doluymuş randevu vermiyolar buda nasıl iş anlamadım .çok zor durumda kaldım doğum stresi bi yandan şimdide doktor ara işin yoksa tabi bulsamda bu satten sonra bakmıcaklar suratıma bile hala ağlıyorum çok kötüyüm

bu arada melike doğuma mı gitmiş nolmuş okuyamadım tam çok sevindim allah yardımcısı olsun inşallah güzel geçmiştir doğumu sağ salim bebişi almıştır kucağına

melikecim seni çok öpüyorum allah analı babalı sağlıcakla büyütsün inşallah umarım sende iyisindir yoktur inşallah bir sağlık sorunun canım benim

ah canııım yerim onu ben abi oldu seninki de tam

kızlar bu arada benim çok kasılmalarım oluyo günde 10 kere filan ama düzensiz aralıklarla olduğu için önemsemiyorum her an doğurabilirim ve doktorum yok ben ağlamıyımda kimler ağlasın şimdi.dün akşama kadar o kadar moral doluydumki eşime şarkı söyleyerek doğuma gidicem diyodum hiç korkmuyodum şuan tamamen psikolojim çöktü

az önce yine bi hastaneyi aradım ağustos ayına randevu veriyo yaaa dalga geçer gibi durumu anlattım 7 aylıktan fazla olan hamileleri kabul etmiyomuş doktorları böyle saçma şey görmedim elim ayağım titriyo sinirden ağlama krizine girdim napıcam ben şimdi hiç bir yer vermiyo randevu ve benim çok az vaktim kaldı

canım özelden de mesaj attım sanaistanbuldaysan sana birkaç hastane ve doktor önerebilirim hemen.ama hangi ildesin bilmiyorum canım.doktorun ceğ telefonu var mıydı sende geçtiği hastaneyi öğrenmiş olurdun.sakin olmaya çalış canım benim.Allah yardım eder belki çok daha ii bir doktor doğumunu yaptıracak.hayırlısı buydu belki de bu yönden düşünmeye çalış tatlım olur mu

ahh melikecim ben bu satırları yazarken sen doğumunu yapmış oğlunu yanına almış
hafıf sancılarla uğraşıyosundur sanırım yanı oyle umit edıyorum:))ahh kuzucum bu aşamadan
sonrası bıraz zor oluyo ama sana kolaylıklar dılıyorum tatlım 2 aylık bı çocuk annesı olarak hepsı
geçıyo kuzum ılk gunler zor ama hergununde bı guzellığı var bebegıne uzun omurler dılıyorum
senıde koccamann opuyorumm:))

derya şımdı kaç aylık ayy nası sevındım hadı şımdı yavaş yavaşta yurur sonra
emınım çok yorucu olur ama olsun onemlı olan sağlıklı olmaları:))

canım senın ıçın çok zor bı durum ama uzulmemeye çalış
çok onemlı bı durum nasıl doktorlar anlamış değilim vicdan yok ya bunlarda
sen yınede uzme kendını dua et canım stres yapma bebegınde senden etkılenır
hayırlısyla ıyı bı dr bul ınşallah aminnn

çok sağol canım sana anlattığım gibi aynen olay çekip gitmişler karı koca.bende bir yönden öyle düşünüyorum demekki hayırlısı değilmiş bu doktor benim için allah korusun ya yanlış bir müdahalede bulunsaydı herşeyde bi hayır vardır diyerek sakinleşmeye çalışıyorum baksana kendine ve mesleğine saygısı olmayan bir doktor hastasına ne verebilirki çok yazık .......

çok sağol canım hayırlısı neyse o olsun diye dua etmiştim hep .doktorum eşiyle birlikte ne hastalara nede hastaneye hiçbir bilgi vermeden çekip gitmişler hastaneyi arayıp tekrar detaylı bir şekilde yetkili biriyle konuştuk .diğer doktora yönlendirdiler oda erkek doktor hiç istemesemde mecburum bu saatten sonra ypacak bişeyim kalmadı.belki böylesi daha iyi olur napalım ........

kızlaaaaaaaaaaarrrrrrr

ben ANNEE OLDUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

HEMDE 2 gün önce sık kasılmalarımla gittiğim hastaneden bebişimi kucağıma alarak çıktımm

normal doğumla doğdu kızım şükürler olsunnn

dünyanın en güzel mutluluğunu yaşattı bize önce rabbim sonra kızım

ben ona aşık oldumm

allah olmayan arkadaşlarımada versinn

kızıma süt gelmedi dahaa ondan biraz mutsuzum ama bekliyoruzz:/

stil tea ve rezene içiyorum amaa öneriniz varsa yazın bana

öpüyorum hepinizii

evim çok yoğunn ondan sık yazamayabilirim sizee

Allah hayırlı uğurlu sağlıklı bir evlat yetiştirmeyi nasip etsin inş. tebrik ederim

ah canııııııııııııımmmmm çok sevindim güle güle büyüt bebişini ne tatlıdır şimdi o pembe minik bir surat miniş miniş eller ayaklar yerim ben onu yerim.sen nasılsın canım doğumun nasıl geçti.kız bi ben mi kaldım şincik doğurcak olan abbboooovvvvvv

melikeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kızzzzz nerdesinnn çatlıycaz meraktan doğurdunmu arkadaşım inşallah bebişinde sende bomba gibisinizdir hadi bakalım bekliyoruz hayırlı haberlerini .

ayol bi ben kaldım özendim valla doğurasım geldi. oğlum küstü galiba çıkmıyo doktoru bizi terketti hain kadın :50.talihsiz yavrum daha anasının karnındayken kadınlar tarafından terkedilmeye başladıüzülme anneeeeemmm ben seni terketmemmmmmmmmm saçını başını yolarım ben o cadalozların hıııııııııııııııııı

canım benim y ainan ki ilk okudum şaka gibi geldi okumaya devam ettim tüylerim diken diken oıldu böyle acayip duygulandım sevindim ben de seni tatilde biliyorum ya kız ay çok güzel ya hayırlı uğurlu olsun canım benim.kızını kokla bizim için.

canım benim gelir o da hayırlısıyla sen de sıra zaten kimse kalmadı melike sezeryan olacağı için daha hastandedir canım bugün gitti hastaneye tahminimce pazar pazartesi yazar bize

ay ben çok sevindim ya .İnşallah birgün ben de bu duyguyu tadıp sizlere yazma imkanı bulurum

amin canım inşallah allah sana da nur topu gibi tombik mi tombik pembe yanaklı bi bebiş nasip etsin tez zamanda .melikenin niye sezeryandı bi problem mi varmış .

amin canım inşallah allah sana da nur topu gibi tombik mi tombik pembe yanaklı bi bebiş nasip etsin tez zamanda .melikenin niye sezeryandı bi problem mi varmış .

inşallah canım ben yok kiradayız yok çalışmam gerek derken ne zaman karralı olabilicem hiç bilmiyorum.Ama Allah bana isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin inşallah.

canım melikenin kıl dönmesinden 2 ufak operasyon geçirmesinden dolayı bebişi almaya karar verdiler .

hayırlısı ne zamansa öyle olsun canım allah aratmasın .
valla bi yandan bende sezeryan istiyorum bir yandan da ben kurtluyum duramam koruyamam kendimi dikişlerim filan açılır allah korusun ondan korkuyorum.malum bi işime yardım eden yok bu halimle daha hala yok orda toz var şurası pislenmiş aman görmesinler laf ederler diye kendimi paralıyorum eşimde kızıyo.haklı aslında mana bulacak ayıplıyacak olan hiç gelmesin yada gelip bi işin ucundan tutsun .yapmıcam diyorum dayanamıyorum yinede .doğumdan sonra çocuğa şöyle yap böyle yap diye laf söyleyen akıl veren çok olur başta kaynanam ama bi işe ellerini sürmezler

Allah hayırlı uğurlu sağlıklı bir evlat yetiştirmeyi nasip etsin inş. tebrik ederim

çok tşkr ederim kızlarrİNŞ. MElikemde doğum yapmıştır sdarısı başına greeneyescim

DOĞUM HİKAYEMİDE PAYLAŞIYIM bu arada kızım uyumuşken:)))

saat gündüz 11 denn gece 12 ye kadar süren kasılmalarıma aldırış etmeden ama bir okadardaa çaktırmadan panik olup o gece saçlarımı yıkayıp ne olur ne olmaz diye kaşlarımı aldım

sabahaa çıkamam belki diye düşünürken gece boyu kasılmam geçmişti

sabah kalktım

aynı zamandaa önceki günden sürenn ishalim vardı gün içinde 3 kez tuvalete çıkmıştımm

ertesi gün doktorumu aradım doktorum ishalindee kasılmaları tetikleyebiliceğinim söyledi su kaybından dolayı

bol sıvı al ama eğer yakınsan bi göriyim dedii ve gittim doktorum muayene etti amniyo sıvı gayet iyi dedii

bebekte iyi dedii ama bana serum bağlanması gerektiğini söyledi kafam karıştıı

neysee 5 gün sonra çatı muayenesi yapıcaktı bende bir an önce olmak istediğimi söyledim hazır gitmişken

muayenemide oldumm gayet iyi normal doğum yapabilirsin dedii neyse gittik serum bağlatmayaa

nstye de alalım bu arada dediler meğersem doktorum vajinal muayenede anlamış doğumun başladığınıı

nstedee hemşire demezmii doğum başlamışş kasılmalar 2 dkya düşmüşş

neye uğradığımı şaşırdımm

bana yinee sezeryanmı normalmi diye sordular

annem bi taraftan normal kızım derken kayınvalidem ise ne gerek var acı çekmeye sezeryan ol kurtul dediii

kafam çorba gibiydi ama bi taraftanda anneme kızıyordum neden acı çektirtiyo bana diyee ama annemi dinlemeliydim diye düşünüyordumm

acılmam 2 cm di

açılmayı bekledik saatlerce açılmadı

bu sefer açılma gerçekleşmeyince hem açıcı iğne hem suni sancı verildii

2 bu.çukta girdiğim hastanedee saat 6 olmuştu ve hala sancı çekiyordum

sancılarım 5 dan düşmeye başlamıştıkii

doğumhaneye alındımm

yazarken bile tüylerim diken diken oluyor şuanda

açıklık kontrol edildi

10 cm olmuştu sancıdan nefes almam neredeyse imkansıza dönmüştü

saat 6.05 halaa bebeğim yokmu ne zaman gelicek diyee söylenmeye başladım doktoraa

sancım devam ediyordum ne zaman gelicek bu bebekkkk ne zaaamaaaann diye halaa söyleniyordum

bana yarım saat sonra dediklerinde dünya durdu ben bu doğumu yapamam diyip sezeryan masasından kalkışımı size anlatamam zorla geri yatırıldım

bu saatten sonra ne sezeryanı artık bebek geliyoo az kaldı dedii ebe

elimle dk başı bu aradaa kafası çıktımıı diye kontrol ediyordumkii

doktorum bağırdıı napıyorsun sen çek elinii enfeksiyon kapıcaksın diyee

sonunda saatt tam 18.30 da kızımı kucağıma verdiler :))

ardından dikişlerim atıldıı

ee zormuydu diyiceksiniz eee tabiii çok kolay bişi deil candan can çıkıyoo amaa

şu varkii doğumdan sonraa kalktım gezdimmm

:)

o akşam boyunca dikişlerim acımadıı ağzı kesiciden bi dün zorlandım odaa ağrı kesicinin etkisi geçtiği içinn şuan kızım

2 günlük teyselerii vee benn deli gibi onu sevmekle meşgulüm geziyorum şükürler olsunn

kendi işimi görebiliyorum normalinnn güzelliğide bu olsa gerek annemden allahrazıolsun yoksa belkide sezeryan olucaktım durup dururken

ve kızımın yarın ilk kontrolü varr babasıylaa doktor gesmesine gidiceğis

allah sizedee kolay ve sağlıklı bir doğum nasip etsin

benimm doğumumdaki zorluk belkide biraz suni sancıdan dı

amaa oldu bitti sadeceee son yarım saat sancı sıklaştığındaa çok zordu amaa onun dışında şükürler olsunnn

çok öpüyorum sizleriii bana dua edinde sütüm gelsin canlarımm

allah yar ve yardımcınız olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…