- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #6.841
melikede kuzusuna kavuşmuştur şimdi
darısı baby ve greene inşallah
kızlar oğluşum emeklemeye başladı
tam kollama zamanlarım kızlar geçen uyanmış beşiğinin kenarlarına tutunup ayağa kalkmış
bundan sonraki ilk 3 yıl kadar hayatım koşmayla geçecek herhalde
tam kollama zamanlarım kızlar geçen uyanmış beşiğinin kenarlarına tutunup ayağa kalkmış
inşallah canım benim yarın sabah 7.30 da hastanede olucaz bakalım inşş güzel haberlerle gelirim
az önce yine bi hastaneyi aradım ağustos ayına randevu veriyo yaaa dalga geçer gibi durumu anlattım 7 aylıktan fazla olan hamileleri kabul etmiyomuş doktorları böyle saçma şey görmedim elim ayağım titriyo sinirden ağlama krizine girdim napıcam ben şimdi hiç bir yer vermiyo randevu ve benim çok az vaktim kaldı
kızlar çok moralim bozuk bütün gece ağladım sinirimden uyumadım sabaha kadar bugün doktor kontrolüm vardı hastaneyi aradım doktor ayrılmış hastaneden 3 haftam kaldı napıcam ben resmen ortada kaldım başka bi hastaneyi aradım birsürü kadın doğumcusu var hepsi doluymuş randevu vermiyolar buda nasıl iş anlamadım .çok zor durumda kaldım doğum stresi bi yandan şimdide doktor ara işin yoksa tabi bulsamda bu satten sonra bakmıcaklar suratıma bile hala ağlıyorum çok kötüyüm
bu arada melike doğuma mı gitmiş nolmuş okuyamadım tam çok sevindim allah yardımcısı olsun inşallah güzel geçmiştir doğumu sağ salim bebişi almıştır kucağına
melikecim seni çok öpüyorum allah analı babalı sağlıcakla büyütsün inşallah umarım sende iyisindir yoktur inşallah bir sağlık sorunun canım benim
çok sağol canım sana anlattığım gibi aynen olay çekip gitmişler karı koca.bende bir yönden öyle düşünüyorum demekki hayırlısı değilmiş bu doktor benim için allah korusun ya yanlış bir müdahalede bulunsaydı herşeyde bi hayır vardır diyerek sakinleşmeye çalışıyorum baksana kendine ve mesleğine saygısı olmayan bir doktor hastasına ne verebilirki çok yazık .......canım özelden de mesaj attım sanaistanbuldaysan sana birkaç hastane ve doktor önerebilirim hemen.ama hangi ildesin bilmiyorum canım.doktorun ceğ telefonu var mıydı sende geçtiği hastaneyi öğrenmiş olurdun.sakin olmaya çalış canım benim.Allah yardım eder belki çok daha ii bir doktor doğumunu yaptıracak.hayırlısı buydu belki de bu yönden düşünmeye çalış tatlım olur mu
ahh melikecim ben bu satırları yazarken sen doğumunu yapmış oğlunu yanına almış
hafıf sancılarla uğraşıyosundur sanırım yanı oyle umit edıyorum:))ahh kuzucum bu aşamadan
sonrası bıraz zor oluyo ama sana kolaylıklar dılıyorum tatlım 2 aylık bı çocuk annesı olarak hepsı
geçıyo kuzum ılk gunler zor ama hergununde bı guzellığı var bebegıne uzun omurler dılıyorum
senıde koccamann opuyorumm:))
derya şımdı kaç aylık ayy nası sevındım hadı şımdı yavaş yavaşta yurur sonra
emınım çok yorucu olur ama olsun onemlı olan sağlıklı olmaları:))
canım senın ıçın çok zor bı durum ama uzulmemeye çalış
çok onemlı bı durum nasıl doktorlar anlamış değilim vicdan yok ya bunlarda
sen yınede uzme kendını dua et canım stres yapma bebegınde senden etkılenır
hayırlısyla ıyı bı dr bul ınşallah aminnn
kızlaaaaaaaaaaarrrrrrr
ben ANNEE OLDUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
HEMDE 2 gün önce sık kasılmalarımla gittiğim hastaneden bebişimi kucağıma alarak çıktımm
normal doğumla doğdu kızım şükürler olsunnn
dünyanın en güzel mutluluğunu yaşattı bize önce rabbim sonra kızım
ben ona aşık oldumm
allah olmayan arkadaşlarımada versinn
kızıma süt gelmedi dahaa ondan biraz mutsuzum ama bekliyoruzz:/
stil tea ve rezene içiyorum amaa öneriniz varsa yazın bana
öpüyorum hepinizii
evim çok yoğunn ondan sık yazamayabilirim sizee
kızlaaaaaaaaaaarrrrrrr
HEMDE 2 gün önce sık kasılmalarımla gittiğim hastaneden bebişimi kucağıma alarak çıktımm
ben ona aşık oldumm
öpüyorum hepinizii
kızlaaaaaaaaaaarrrrrrr
ben ona aşık oldumm
öpüyorum hepinizii
melikeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kızzzzz nerdesinnn çatlıycaz meraktan doğurdunmu arkadaşım inşallah bebişinde sende bomba gibisinizdir hadi bakalım bekliyoruz hayırlı haberlerini .
ayol bi ben kaldım özendim valla doğurasım geldi. oğlum küstü galiba çıkmıyo doktoru bizi terketti hain kadın:50.talihsiz yavrum daha anasının karnındayken kadınlar tarafından terkedilmeye başladı üzülme anneeeeemmm ben seni terketmemmmmmmmmm saçını başını yolarım ben o cadalozların hıııııııııııııııııı
canım benim gelir o da hayırlısıyla sen de sıra zaten kimse kalmadımelike sezeryan olacağı için daha hastandedir canım bugün gitti hastaneye tahminimce pazar pazartesi yazar bize
ay ben çok sevindim ya .İnşallah birgün ben de bu duyguyu tadıp sizlere yazma imkanı bulurum
amin canım inşallah allah sana da nur topu gibi tombik mi tombik pembe yanaklı bi bebiş nasip etsin tez zamanda .melikenin niye sezeryandı bi problem mi varmış .
inşallah canım ben yok kiradayız yok çalışmam gerek derken ne zaman karralı olabilicem hiç bilmiyorum.Ama Allah bana isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin inşallah.
canım melikenin kıl dönmesinden 2 ufak operasyon geçirmesinden dolayı bebişi almaya karar verdiler .
Allah hayırlı uğurlu sağlıklı bir evlat yetiştirmeyi nasip etsin inş. tebrik ederim
ah canııııııııııııımmmmm çok sevindim güle güle büyüt bebişinine tatlıdır şimdi o pembe minik bir surat miniş miniş eller ayaklar yerim ben onu yerim .sen nasılsın canım doğumun nasıl geçti.kız bi ben mi kaldım şincik doğurcak olan abbboooovvvvvv
canım benim y ainan ki ilk okudum şaka gibi geldi okumaya devam ettim tüylerim diken diken oıldu böyle acayip duygulandım sevindim ben de seni tatilde biliyorum ya kız ay çok güzel ya hayırlı uğurlu olsun canım benim.kızını kokla bizim için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?