- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #6.821
cnm sağol güzel dileklerin içinn
bak gördünmü okadar korktun bişi değilmiş
strest yapmamaya çalış cnm
gerçi bazen insanın elinde olmuyor ama
haklısın cnm evt
salağaa bağlıyorum bazennn
bi doğursakta kurtulsak ama şimdidenn evimin çok kalabalık olucağı aklıma geldikçee sıkıntı basıyoo
giden gelen bitmez şimdii
neyse sağlıkla gelsinlerde bebişlerimiz bir kaç ay çekerşz artık napalım
senin oğluşun nasıl cnm benim yarın kontrolüm var yine 6 günde bir gidiyorum
ne zaman geliyorrr in ş..
melikecim hayırlısı olsun canım çok az kaldı desene.anneciğin de geliyor.Allah yardımcın olsun canım iyi haberlerini bekliycez hep.dualarım seninle
sağol cnm geçti biraz dışarı çıkncaa
aa ben yine kaçarım arada size nasılsa 40 gün annişim yanımda olar
amaa fazla takılamayabilirim tabü eskisi gibi
sağol zehroşummm
haklısın bende kesin ağlarım zaten zırlağımm
kızım selin olucak inş. cnm bnmm
senin kızın nekadarlık oldu nasıl :)
canlarım günaydın eşim bu c.tesi pazar akşam 8 e kadar çalışıyor.sabah onu yolcu ettim yazayım dedim.dün kbb doktoruna ve genel cerrahi ye gittim .
kbb yatışmaya başlamış dedi daha 1 haftayı bulurmuş yaralarımın iyileşmesi
ve genel cerrahi meme usg yaptırdım.çok şükür sadece fibrokistik değişiklikler çıktı ve sol göğsümde çok yoğun olmak üzere.zaten sol göğsüm çok aşırı ağrıyor dün usg de bile koltuk altımla çok canım yandı sol tarafımda.bir hastalık olarak kabul edilmiyormuş.basit ağrı kesiciler iç dedi.strese bağlı da artabilir bu ağrılar dedi zaten usg de gördüm beyazlıkları sol göğsüm sağa göre çok yoğundu.araştırıcam fibrokistik değişiklikleri ne yapabilirim bitkisel tedavileri var ama sonuç pek alınmaz dedi internet merakın varsa bakabilirsin dedi cerrah.Allah yaşatmasın o korkuyu geceleri uyku uyumadım gidene kadar.
hepinizi öpüyorum baby03 green ve melike yeğenlerimizi bekliyoruz hayırlısıyla
babay03 xanım sıkma o tatlı canını çok az kaldı.hep sen bize moral verirdin bu topıcte.canımmmmmm artık az kaldı çok güzel çok
zehroşum sen napıyon nasılsın canım bebişin nasıl büyüdümü çok öptüm ikinizedee
benimde yarın kuzumm inşş annem bu gece biner otobüse bakalım işleri cok ama yarın oglusumu görcez diye illa gel dedim bide benim bu kuyruk sokumum yineliyo ya kuzum o yüzden biz yarın dr bey tamam alalım melike hanım kilosu herseyi yerinde maşş derse 1 temmuz günümüz şimdiden sölim de bize dua edin olurmu bi ayetel kürsi yada yasin ne okursanız çok sevinirim kuzusumla
evet teyzesii geliyo inşş allah razı olsun canım benim çok soalun bi ayetel kürsi okusanız oda yeter canımsınızzben çok zırlak olmadıgım halde ağladım ya:))senı duşunemıyom o zaman
kızım ıyı teyzesı dun pıknıge gıttık korkuyorum ınşallah hasta olmaz hırlıyo arada
bı hapşuruyo bende dua edıyorum hasta olmasın dıye kızım ıkı aylık oldu bu aralar bıraz kudurdu
kucakta kalmak ıstıyo yuvalanıp gıudıyoz yavruşumla.
ahh bak canını sıktıgına degmedı çok şukur çok sevındım senın adına canım uzme kendını
hıçbışey sağlığından onemlı deıl
aaaaaaaaaaaa meloşum ınanamıyorum ya gelıyo bebıkımız hadı kuzum hayırlısıyla ınşallah
pırt dıye çıkıvbersın annecının karnından 1 temmuzda cumaya gelıyo mubarek gunn:))benım kızda
cuma gunu doğmuştu namazımı kılıp okuyup ufleyıp gıttıydım hastaneye bu cumada sana dua edeırm ınşallah canım
sende gıtmden yasın fetıh suresı oku ve bolca ayetel kursı oku ayy ben bı okuyamadım amlıyathanede heycandan
korkudan dılım dolandı hep başı gelıyo sunu gelmıyo kafayı yıycektım
canım ınşallah sağlıkla kavuşcan bebegıne ılk doğduğunda bıraz zorlanırsn emzırmek falan bı dert
ama hepsı geçıyo emın ol bana hıç geçmıycak gıbı gelıyodu çunku))opuyorum senı ve oğluşunu
kendınıze ıyı bakın
günaydın arkadaşlar
ablam bugün ameliyat olacak burnunda değişik bir et oluşmuş genizeti yoktu zaten başka brşey genzine doğru sarkıyordu kansızlığı vardı kanı yükseldi bugün ameliyat olucak ama çok üzülüyorumben işteyim aklım onda diğer ablamla eiştam yanında .annem de diğer ablamın bebeğine bakıyor .ameliyat olacak ablamın 2 çocuğu var onlar da babaannede zaman ansıl geçecek bilmiyorum ablacığım bir çıksa ameliyattan sesini duysam içim rahatlayacak:2:
slm sekerlerr hayırlı kandillerrrrrr
şimdi dr.dan geldik çok şükür oglusum iyiydi cuma sabahı hastanede olucaz dualarınızı bekliyıruzzzzz şimdidennnn
,,,benimde yarın kuzumm inşş annem bu gece biner otobüse bakalım işleri cok ama yarın oglusumu görcez diye illa gel dedim bide benim bu kuyruk sokumum yineliyo ya kuzum o yüzden biz yarın dr bey tamam alalım melike hanım kilosu herseyi yerinde maşş derse 1 temmuz günümüz şimdiden sölim de bize dua edin olurmu bi ayetel kürsi yada yasin ne okursanız çok sevinirim kuzusumla
ben çok zırlak olmadıgım halde ağladım ya:))senı duşunemıyom o zaman
kızım ıyı teyzesı dun pıknıge gıttık korkuyorum ınşallah hasta olmaz hırlıyo arada
bı hapşuruyo bende dua edıyorum hasta olmasın dıye kızım ıkı aylık oldu bu aralar bıraz kudurdu
kucakta kalmak ıstıyo yuvalanıp gıudıyoz yavruşumla.
ahh bak canını sıktıgına degmedı çok şukur çok sevındım senın adına canım uzme kendını
hıçbışey sağlığından onemlı deıl
aaaaaaaaaaaa meloşum ınanamıyorum ya gelıyo bebıkımız hadı kuzum hayırlısıyla ınşallah
pırt dıye çıkıvbersın annecının karnından 1 temmuzda cumaya gelıyo mubarek gunn:))benım kızda
cuma gunu doğmuştu namazımı kılıp okuyup ufleyıp gıttıydım hastaneye bu cumada sana dua edeırm ınşallah canım
sende gıtmden yasın fetıh suresı oku ve bolca ayetel kursı oku ayy ben bı okuyamadım amlıyathanede heycandan
korkudan dılım dolandı hep başı gelıyo sunu gelmıyo kafayı yıycektım
canım ınşallah sağlıkla kavuşcan bebegıne ılk doğduğunda bıraz zorlanırsn emzırmek falan bı dert
ama hepsı geçıyo emın ol bana hıç geçmıycak gıbı gelıyodu çunku))opuyorum senı ve oğluşunu
kendınıze ıyı bakın
,,,
cnm yaa allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin çok az kalmışş:))
sağol zehroşum maş.. kocaman olmuş kızın yaa
nazar değmesin
kızlar......pazartesi doktordan geldim doktorum 30 hazirana sezeryan için gün verdi ama ben istemedim
şuanda normal görünüyor çünküü
bu akşam karnımda kasılmalar var sıkça bakalım neler bekliyor bizii
dualarınızı bekliyorum ....
canım benim çok sevindim .Allah yardımcın olsun çok duygulandım şimdi dualarım seninle ve bebişinle olacak canım benim.çok az kaldı artık ne güzel oğlunu öpüp koklayacaksın....
hatta haftaya bu zamanlar kızlar oğlum acıktı emziricem deyip çıkıcaksın topıcten Allahın izniyle
,,,
cnm yaa allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin çok az kalmışş:))
sağol zehroşum maş.. kocaman olmuş kızın yaa
nazar değmesin
kızlar......pazartesi doktordan geldim doktorum 30 hazirana sezeryan için gün verdi ama ben istemedim
şuanda normal görünüyor çünküü
bu akşam karnımda kasılmalar var sıkça bakalım neler bekliyor bizii
dualarınızı bekliyorum ....
oyoy bebişler geliyor
melikecim babycim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah...
kızlar 1 haftadır hastalıklarla uğraşıyorum
ben iyileşir gibi oldum bu seferde kuzum hastalandı
benden geçti herhalde
o öksürdükçe benim içim acıyor
tez zamanda iyileşir inşallah
allah allah nıye gun verıyo bı sorun yoksa tabıkı normal doğacak ne ılgınç doktorlar var
hayırlısıyla guzel bı doğumun olur ınşallah canım
derya çok uzuldum oğluna benım kızımda hasta olunca aynı şeylerı bende
yaşamıştım çok zor bılıyorum keşke onun yerıne ben hasta olsaydım dedım hep
yavrum benım allah şıfa versın mınık delıkanlıya
deryacım geçmiş olsun canım daha önce okumamışım oğluşun hastalanmış.bu ara kafam çok dalgın iyice tam okumamışım sayfaları.canım benim en kısa zmanda iyileşir inşallah
canım benim ya inan hep aklımda hayırlısı olsun dualarım seninle olacak .Allah yardımcın olsun herşey çok güzel olacak Allahın izniyle.oğluşun yarın bu saatlerde kollarında olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?