• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

merhaba güzel 2009 gelinleri nasılsınız

ben iyileşmeye çalşıyom geçen hafta grip oldum işe gelemedim

şimdi iyiyim ama

geçmiş olsun canım:71: ben de 3.farenjitimi oldum 1.5 ay içinde ilaç bitiyor 2 gün sonra hop aynı ağrılar.son gittiğim acil doktorunu beğendim umarım ilaçalrı ii gelicek.öptüm canım

alevcim geçmiş olsun canım ya
iyileşsen bile ilaçlarını bir süre kullan canım demekki atamıyor vücut virüsü :94:
dikkat et canım kendine şimdilik sıcak şeyler iç iyileş bir an önce :34:
benim kuzumda soğuk almış :50: öksürüyordu doktora getirdik bugün boğazında kızartı var dedi 2 tane şurup verdi umarım çabuk düzelir meleğim :5:

babycim sağol canım :34:
anam o halinle bile tatilden geri kalmıyorsun valla helal olsun sana :1:
ben son ayımda kapı dışarı çıkmaya korkuyordum yollarda falan suyum patlar rezil olurum diye :18: :1:
kız suda doğum misali denizde falan doğurma sakın :60::60:
iyi bak bebişine ve kendine :54:

tekrar geçmiş olsun siz bi hastalıktan kaldıramadınız başınızı yaaa:((

ay sorma cnm yaa

kendi arabamızla 3-4 saatlik bir yola gidiceğiz ondan rahatım

yoksaa uçak yada otobüslerle biryere gidemem tabii

çaktırma eşim benden çok tırsıyoo

ertelesemiydik acaba tatili diyoo

didim yukkk

doktor izin verdi bişiycik olmazz

13 ünde gitiom ben bir hafta olmam aranısda kendinise iyi bakarsınız ben gelenee kadar

:45::24:

merhaba güzel 2009 gelinleri nasılsınız

ben iyileşmeye çalşıyom geçen hafta grip oldum işe gelemedim

şimdi iyiyim ama

geçmiş olsun

topik komple hastaa bii kuran okutalım topiğimize bu nedir yaaa

camları kapıları açıp ceyranmı yaptırtıyonus kendinise bu havada nası beceriyosunuz hasta olmayı

:44::31::30:

az yiyin dondurmalarıda :63:

ahh yerim ben onuu yaa:)))

bende yarın eminönünde olucam zehracım

sana zehraaaaaaa diye

seslenirim duy sesimii:)):60:

bende bebek şekerlerine bakıcam bakalım hiç gitmedim nasıl biryerm iş eminönü:12:

kızını öp yerime cnm k.i.b...

aa tuh bu yazını şımdı okudum yoksa bende bağırıdım şeymaa dıye hemde
aynı yerlewre gıtmışız bende havuzluhandan aldım bebek şekerınıde mevlut elbısesınıde
ayy çok kalabalıktı ama resmen olmuştum yorgunluktan valla canım

canım yakınıma gelmişsin istanbuldasın demek.eminönü de benim için de gezin evleneceğim zaman çok gitmiştim kına alışverişi çeyiz eksiği eşimle bebek şekerlerine ben bile her gittiğimde bakıyorum çok güzeller.

:60::60::60::60::60::60:yaramas yaramaz bu çocukun senin :)))

ama ne güzel keşifçi çocuk bak bulduğunun tadına bakıyo ve inceliyoo

hay allahım :9::9::9:

BENDE EMİNÖNÜNDEN geldim bugün 2 saat gezdim ama pert oldum

havuzlu hana gittim fiyatlar gerçekten gayet iyiymiş:53:

kızıma 24 tane hastane için bebek şekeri koymak için minik süslü çanta aldım

kızıma cici aldım bikaç tane:61:

çok sevdim yine gitmek istiyorummmmmmmm:44:

amaa yürüyemiyorum kii

artık ben topal zakireyim kızlar

penguen penguşlar gibi yürüyorum ben :1:

bende fena gezdım valla çok sevıyorum emınonunu ama bıde kalabalık olmasa
ınsan dolu oralar yaa.

kızlar ben artık evıme geldım ıstanbuldan bursaya geçtık ordanda sonunda evımıze geldık
kızımın 40 ı yarın kocamann oldu dunde aşısını yaptırdım çok şukur ıyı kızım
gaz sorunumuzda eskısı kadar kalmadı oyuzden dah ahuzurlu bugun kendı başıma yıkadım
ılk defa karnınıu doyurdum şımdı uyuyo meleğim.

şeyma melıke sızlerınde az kaldı kızlar pırt dıye doğurun ınşallah .
deryacım senın afacanın yaramazlıkları benı çok gulduruyo allah kolaylık versın sana:))
hepınızı opuyorum kızlar bundan sonra buralardayım ınşallah

ah ahh cnm kocaman olmuş kızın inanamıyorum yaa:53:

maşallah kızınaa :nazar:

bu aradaa havuzluhanı çok beğendim ben yaa:69:

keşke görüşme imkanımız olabilseydi ama ben kocimle gitmiştim görüşemezdik zaten :31:

neysee artık başka baharaa

evet az kaldı canımm :10:

az kaldı ama ben aksine mutlu bile olamıyorum şu insanlar yüzünden

perdesini mobilyasını sipariş edeli aylar oldu resmen peşlerinde koşturuyorlar getirmiyorlar:19:

doğuma var daha ama ben haftaya tatile gidiyorum bir haftalığına ozamana kadar

yerleştirip gitmek istiyorum ama nolucak bilmiyorum

of bu insanlarla uğraşmak :47:

benim doğumum normal epidural gözüküyo şuanda zehracım bakalım artık nasip kısmet hayırlısı

seni ve kızını öpüyoruz kısımla:69: koccaaaaaaaamannn :38:

kendinise cici bakınn :71:

ah ahh cnm kocaman olmuş kızın inanamıyorum yaa:53:

maşallah kızınaa :nazar:

bu aradaa havuzluhanı çok beğendim ben yaa:69:

keşke görüşme imkanımız olabilseydi ama ben kocimle gitmiştim görüşemezdik zaten :31:

neysee artık başka baharaa

evet az kaldı canımm :10:

az kaldı ama ben aksine mutlu bile olamıyorum şu insanlar yüzünden

perdesini mobilyasını sipariş edeli aylar oldu resmen peşlerinde koşturuyorlar getirmiyorlar:19:

doğuma var daha ama ben haftaya tatile gidiyorum bir haftalığına ozamana kadar

yerleştirip gitmek istiyorum ama nolucak bilmiyorum

of bu insanlarla uğraşmak :47:

benim doğumum normal epidural gözüküyo şuanda zehracım bakalım artık nasip kısmet hayırlısı

seni ve kızını öpüyoruz kısımla:69: koccaaaaaaaamannn :38:

kendinise cici bakınn :71:
[/QU

valla canım bende çok begendım havuzlu hanı hatta bayıldım zaten emınonunu çok severım
tek sorunum kalablık olması ama havuzlu han boştu kalabalık değildi valla goruşsek ıyı olurdu:))
canım ara hepsını sıkıştır yapsınlar ışlerını doğum ışı bu bellıolmaz ne zaman gelceği bebışın
tatılın guzel geçer ınşallah tatlım bızde kızımla senı opuyoruz tatrlım gez toz eğlen bu gunlerının
tadını çıkar tatlım.

valla canım bende çok begendım havuzlu hanı hatta bayıldım zaten emınonunu çok severım
tek sorunum kalablık olması ama havuzlu han boştu kalabalık değildi valla goruşsek ıyı olurdu:))
canım ara hepsını sıkıştır yapsınlar ışlerını doğum ışı bu bellıolmaz ne zaman gelceği bebışın
tatılın guzel geçer ınşallah tatlım bızde kızımla senı opuyoruz tatrlım gez toz eğlen bu gunlerının
tadını çıkar tatlım.[/QUOTE]

bende SEVDİM aynen çok kalabalıkda değildiii

inş. cnm eşim akşama gidicem görüşmeyee ama cidden çıldırtıyorlar insanı yaaa

tşkrler cnm bakalım biraz gezelimm biryerlere son zamanlarımızı değerlendirelim
:10:

2009 çeyiz arkadaşlarımmmm selamlarrrrr..
faceebooku olanlardan bişey rica edeceğim kızımı yarışmaya soktum sizlerden destek bekliyorum kızlarrrr üzmeyin benii :2:

Mutlu Panço
linki tıklayarak kızımı (defne ersan) desteklermisiniz???

alevcim geçmiş olsun canım ya
iyileşsen bile ilaçlarını bir süre kullan canım demekki atamıyor vücut virüsü :94:
dikkat et canım kendine şimdilik sıcak şeyler iç iyileş bir an önce :34:
benim kuzumda soğuk almış :50: öksürüyordu doktora getirdik bugün boğazında kızartı var dedi 2 tane şurup verdi umarım çabuk düzelir meleğim :5:

babycim sağol canım :34:
anam o halinle bile tatilden geri kalmıyorsun valla helal olsun sana :1:
ben son ayımda kapı dışarı çıkmaya korkuyordum yollarda falan suyum patlar rezil olurum diye :18: :1:
kız suda doğum misali denizde falan doğurma sakın :60::60:
iyi bak bebişine ve kendine :54:

sağol canım dilimin kökünde yaralar daçıktı yutkunacağım sıra batıyor.

oğluluna geçmiş olsun cnm biz bile ağrıdan duramıyoruz kıyamam ona ben.inşallah en kısa zamanda iyileşir canım benimm

tekrar geçmiş olsun siz bi hastalıktan kaldıramadınız başınızı yaaa:((

ay sorma cnm yaa

kendi arabamızla 3-4 saatlik bir yola gidiceğiz ondan rahatım

yoksaa uçak yada otobüslerle biryere gidemem tabii

çaktırma eşim benden çok tırsıyoo

ertelesemiydik acaba tatili diyoo

didim yukkk

doktor izin verdi bişiycik olmazz

13 ünde gitiom ben bir hafta olmam aranısda kendinise iyi bakarsınız ben gelenee kadar

:45::24:

geçmiş olsun

topik komple hastaa bii kuran okutalım topiğimize bu nedir yaaa

camları kapıları açıp ceyranmı yaptırtıyonus kendinise bu havada nası beceriyosunuz hasta olmayı

:44::31::30:

az yiyin dondurmalarıda :63:

keşke dondurma yiyipte hasta olsaydım ama dondurmada yemedim valla
herkez kısa kolu tişortlarla dolaşıyor ben daha kısa kollu tişorta bile geçmedim yani düşün baby03

aynı yerlewre gıtmışız bende havuzluhandan aldım bebek şekerınıde mevlut elbısesınıde

ınsan dolu oralar yaa.

kızlar ben artık evıme geldım ıstanbuldan bursaya geçtık ordanda sonunda evımıze geldık
gaz sorunumuzda eskısı kadar kalmadı oyuzden dah ahuzurlu bugun kendı başıma yıkadım

deryacım senın afacanın yaramazlıkları benı çok gulduruyo allah kolaylık versın sana:))

hoşgeldin tatlım hadi bakalım bebişinde büyüyor artık allah nazarlardan korusun sizi cnm

babycim en iyisini yapıyorsun erteleme bencede
hamileyken bende çok gezdim ama bu sene tatil yok evdeyiz oğluşum büyüyene kadar :)

alevcim sağol canım
sorma dün çok huzursuzdu kuzucum :50:

zehracım maşallah kızına :nazar:
çabuk büyüyorlar değil mi :nazar::nazar:
inşallah senin kuzununda tatlı yaramazlıklarını duyarız büyüsünde :emir_bebek:

keşke dondurma yiyipte hasta olsaydım ama dondurmada yemedim valla
herkez kısa kolu tişortlarla dolaşıyor ben daha kısa kollu tişorta bile geçmedim yani düşün baby03

hadi yaa yaz geldiii cnm

ama birkaç gündür dışarı çıkm ıyorum nası hava bilemiyorum

amaa inş. kısa sürede geçer cnm geçmiş olsun tekrar:16:

babycim en iyisini yapıyorsun erteleme bencede
hamileyken bende çok gezdim ama bu sene tatil yok evdeyiz oğluşum büyüyene kadar :)

alevcim sağol canım
sorma dün çok huzursuzdu kuzucum :50:

zehracım maşallah kızına :nazar:
çabuk büyüyorlar değil mi :nazar::nazar:
inşallah senin kuzununda tatlı yaramazlıklarını duyarız büyüsünde :emir_bebek:

ertelemiiiiiimm ttmmm cnm :54:

günaydın arkadaşlar kandiliniz mübarek olsun.

baharcım özlemişim seni .umarım işinden memnunsundur canım evet çalışırken çok zor ben evde 8 de oluyorum ama geç oluyor yol trafik yoruyor insanı.

gülcancım sen nerelerdesin özlettin kendini iyice.

hepiniz iyi ki varsınız canlarım:71: (içimden geldi :69:)

merhaba canım bende özledim sizleri:16:evet işimden memnunumda yol uzun sürüyor benim işime uzak evim aktim yolda geçiyor sanki saglık olsun napalım her işin zoru oluyor Allah saglık huzur ve rsinde herşey yoluna girer.sende iyiki varsın canım :70::71:

hoşgeldin baharcımmm naber nasılsın bitanem benimm seninde kandilin mübarek olsun :29: :38: :38:

hoşgeldin tatlım :71:
olur inşş canım bizim de hemen bebişimiz olmadı bende ilaçla hamile oldum darısıda sana olsun inşş :nazar: :emir_bebek: :29: :38:

kim için ne sölediniz ben anlamadım dogrusu :26:

merhaba canım hoşbulduk:) valla neolsun melikecim koşturmaca yorgunluk işe girdigimden beri net e çok sık giremiyorum yorgun oluyorum.Sen nasılsın canım?:16: zaman ne çabuk geçiyor maşllah dogumuna az kaldı nezamanaydı dogumun?Allah kurtarsın canım benim inşllh.sınavı kazanmanada sevindim gözün aydın canım hakkında hayırlısı olur inşallah:nazar::70::71:

iyigeceler kızlar inşllh hepiniz iyisinizdir.Deryacım ogluşun büyüyor maşllh hergeçen gün güzel anları olucak sende tebessümle hatırlıcaksın hep bu günleri annesi:nazar:Alevesen canım geçmiş olsun dikkat et kendine iştede yoroluyorsundur kolay degil canım kendine iyi bak inşllh Allah acil şifalar versin:nazar:Zehracım nerelerdesin kızın nasıl büyüyor annesi tabiki hızla akıp gidiyor Allah saglık versn inşllh Gülcancıgım gress ve isimini sayamadıgım bütün arkadaşlarım inşllh iyisinizdir hepiniz.ben iş güç ev aynı şeyler degşikli,k yok uykum geldi baya yine görüşürüz arkadaşlar hepinizi öpüyorum iyiuykular sizlere:80::16::70:

merhaba canım hoşbulduk:) valla neolsun melikecim koşturmaca yorgunluk işe girdigimden beri net e çok sık giremiyorum yorgun oluyorum.Sen nasılsın canım?:16: zaman ne çabuk geçiyor maşllah dogumuna az kaldı nezamanaydı dogumun?Allah kurtarsın canım benim inşllh.sınavı kazanmanada sevindim gözün aydın canım hakkında hayırlısı olur inşallah:nazar::70::71:

allah kolaylık versin hemşocumm kendini fazla yorma bitanem benimm soal kuzusumm az kaldı teyzesi inşş temmuzzda ya ilk yada ikinci hafta olur rabbimin izniyle inşş :nazar: :emir_bebek: :34:
darısıda size olsun inşşş :29: :38: :38:

ınsan dolu oralar yaa.

inşş canım ama ben tırsıyorummm dua et bize olurmu saglıcaklla gelsin kuzularımız senin bebişten ne haber kusum çok öptüm ikinizidee :29: :38: :38:

Back
X