• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

günaydın bayanlar nasılsınız

derya oğlun ne afacanlıklar yapıyo bakem anlat

baby03 cnm kontrol ne zaman var

melike sen nasılsın senin kontrol ne zaman

greeneyes nerelerdesin gelmez oldun

zehra bebişin nasıl neler yapıyorsunuz bakem tatlım

alevesen sen nasıl oldun iyileştin mi cnm

güzel bayanlara bir demet çiçek alın bakalım :71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::21::21::21::21::21::21:

selam kıslarrrrrrrrrrrrr

nasılsınızzzzzzzzz bakalım görüşmeyeliiii:)

gülcancım haziran başı kontrolüm var;)

sen nasılsın cnmcım :12:

slm kızlar nasılsınız :16: bende cumadan beri kuyruk sokumumdan cok rahatsızdım gecermi acaba dedikçe daha fena oldum kızlarr hele bugn geceler sabah olmadı desem yeridir agla agla kaç gündür öldümm :43: :43:

bugün sabah erkenden özel bi hastanede küçük bi operasyon gecirdim meger bende kıl dönmesi oluşmuş hamile halimle düşünün artık korku heyecan acı hepsini bi arada yasadım rabbime cok şükür hastaneden gelincede bayılmışım uykusuzluktan yeni uyandım rabbim önce saglık versin inanki çok kötü bişimiş saolsun eşim destek oldu çok bana bagıra cagıra öldüm inşş bida yasamam dogumdan sonra hemen gidip ameliyat olucam cünkü yineleyebilirmiş :14: :14:

slm kızlar nasılsınız :16: bende cumadan beri kuyruk sokumumdan cok rahatsızdım gecermi acaba dedikçe daha fena oldum kızlarr hele bugn geceler sabah olmadı desem yeridir agla agla kaç gündür öldümm :43: :43:

bugün sabah erkenden özel bi hastanede küçük bi operasyon gecirdim meger bende kıl dönmesi oluşmuş hamile halimle düşünün artık korku heyecan acı hepsini bi arada yasadım rabbime cok şükür hastaneden gelincede bayılmışım uykusuzluktan yeni uyandım rabbim önce saglık versin inanki çok kötü bişimiş saolsun eşim destek oldu çok bana bagıra cagıra öldüm inşş bida yasamam dogumdan sonra hemen gidip ameliyat olucam cünkü yineleyebilirmiş :14: :14:

ayyyyyy çoook geçmiş olsun cnm yaaa:59:

bu kıl dönmeside insanlarda moda oldu allah şifa versin belki geçer diyicem ama

en çzümü ameliyat fazla üzülme oğluşunda etkilenir cnm :31:

ufak bi ameliyat doğumdan sonra olursun inş. hayırlısı ilee

ayyyyyy çoook geçmiş olsun cnm yaaa:59:

bu kıl dönmeside insanlarda moda oldu allah şifa versin belki geçer diyicem ama

en çzümü ameliyat fazla üzülme oğluşunda etkilenir cnm :31:

ufak bi ameliyat doğumdan sonra olursun inş. hayırlısı ilee

çok soal btanem benimm biraz daha dineleneyim ben kusum görüşürüz yine çok öpüyorum sisiii :29: :38: :38: :58: :58:

geçmiş olsun canım benim yaa :50:
arkadaşımda olmuştu küçük bir ameliyat geçer inşallah tatlım
takma kafana fazla
iyi bak kendine ve bebişine :29:

geçmiş olsun canım benim yaa :50:
arkadaşımda olmuştu küçük bir ameliyat geçer inşallah tatlım
takma kafana fazla
iyi bak kendine ve bebişine :29:

çok tesekkürler bitanem evet canım benimkide şimdilik küçük bi operasyon asıl ameliyat dogumdan sonra uygun bi zamanda olucak inşşş çok soal :29: :38: :38:

canım geçmiş olsun tekrar
düzelir merak etme şimdi herşeyin çaresi var...

çok teşekkür ederim canım benim :54: yıllar aldı başını gidiyor :10:

:nazar::nazar:
bak sen yaramaza :1: daha şimdiden başlamış :nazar:
ah zehracım seni burda en iyi anlayacak benim herhalde uyku konusunda. aynı şeyleri yaşadım çünkü. bebekler 3. ayına kadar geceyle gündüzü ayırt edemezler o yüzden uykuları çok düzensiz olur. fırsat buldukça dinlen canım sütün birikmesi açısından çok önemli :34:

evet anne olunca ınsan anneliğin ne olduğunu daha ıyı anlıyo gerçekten teşekkurler canım :)

günaydın arkadaşlar.herkese iyi haftalar diliyorum.

tecrübelerinize ihtiyacım var.göğsümde çok kötü bir ağrı var.geçen ay da hastalanma yakını şiddetlenmişti ama bu kez sanki daha şiddetlendi,gece kolumun ağrısından uyuyamadım gece.dün arkadaşlarla buluşmuştuk onun da annesi olmuş kist çıkmış göğsünde.:43: Allah beterinden korusun kist ilaçla tedavi oluyormuş ama başka birşey olmaz inşallah genel cerrahiye gitmem gerekiyormuş .var mı bu konularda bilginiz

geçmış olsun cNIM doktora gıtmende fayda var bışey çıkmaz ınşallah ama sen yınede gıt tabi

ayy melıkee aynı sorun şımdı bende var bacağımın arkasında kocaman
olmuş bı şışlık vardı ne oldugunu bılemedım şımdı ıltıhaplandı ve kızardı ne
yapıcamı bılmıyorum doktora korkuyorum gıtsemmı sana ne yaptılar bana
bıraz bılgı versene canım

geçmiş olsun canım benim umarım tekrarlamaz.Allah şifa versin canım.ben sezdim dedim bir tuhaflık var dedim hiç gelmediğinde.geçmiş olsun canım arkadaşım tekrar:71:

günaydın cnm benim büyük geçmiş olsun cnm

günaydın kızlar nerdesiniz kimse gelmiyor artık

baby03
melike
derya67
zehra1025
alevesen
adını unuttuğum varsa kusura bakmayın
:71::71::71::71::71::71::71::16::16::16::16::16::16::16::21::21::21::21::21::21::21:

canım evet kimseccikler yok melike rahatsızlığı var dinleniyordur sanırım.zehra bebeişiyle derya da oğluşuyla :) babay03 de iyidir umarım.ben çok keyifsizim regl dönemime 10 gün akla dengem bozuluyor karnım belim ağrıyor 1 haftadan az akldı bitse de rahatlasam.midem de çok bulanıyor :(

selam arkadaşlar bayadır pek baklamıyorum işten güçten malum şiştim bi işi 2 saatte ancak yapıyorum sonrada yattığım yerden kalkamıyorum .biraz geçmişe göz attım
kızzzz zehrraaaaaa :46::46::46::66::66::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:doğurmuşsun ah canıııım allah analı babalı büyütsün çok sevindim kurtulduğuna nasılsın şimdi bebişin napıyo doğum nasıldı ayy çok merak ediyorum anlatırmısın
bahar gülcan derya melike sizler neler yapıyosunuz inşallah keyfiniz yerindedir
hepinizi öptümmm:79::54:

hoşbulduk kızlar bende 28.06.2009
tüm 2009 gelinleri hamiş mi yoksa ?

hayır canım tümü değil gülcan bahar ve ben hamiş değiliz

derya,sheker,zehra arkadaşlarımız anne oldular :)))

babay03,melikeecesu,greeneyesegs arkadaşlarımız da hamiş... doğumları yaza inşallah

umarım isimleri sayarken kimseyi atlamamışımdır arkadaşlar atladıysam kusura bakmayın canalrım

günaydın kızlar nerdesiniz kimse gelmiyor artık

baby03
melike
derya67
zehra1025
alevesen
adını unuttuğum varsa kusura bakmayın
:71::71::71::71::71::71::71::16::16::16::16::16::16::16::21::21::21::21::21::21::21:

ahhc anım ben ıyıyım çok şukur kızceğizimlen uğraşıyrum gaz sancılarımız var
uyumayı pek sevmıyoz çok şukru ıyıyız artık vaktın nasıl geçtığını anlayamıyorum:))

selam arkadaşlar bayadır pek baklamıyorum işten güçten malum şiştim bi işi 2 saatte ancak yapıyorum sonrada yattığım yerden kalkamıyorum .biraz geçmişe göz attım
kızzzz zehrraaaaaa :46::46::46::66::66::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:doğurmuşsun ah canıııım allah analı babalı büyütsün çok sevindim kurtulduğuna nasılsın şimdi bebişin napıyo doğum nasıldı ayy çok merak ediyorum anlatırmısın
bahar gülcan derya melike sizler neler yapıyosunuz inşallah keyfiniz yerindedir
hepinizi öptümmm:79::54:

saol canım doğumumu anlattım hangı sayfada oldugunu hatırlamıyorum ama yazdım buraya
genel anlamda ıyıydı bende ıyıyım dıpçık gıbıyım ılk gunden berı her ışımı yapıyorum çok şukur:nazar:
epıdurel sezeryan dı canım allah sanda kolaylık versın kolayca kurtulursun ınşallah.

hiştttttttttttt:94:

kıslarcım naporsunuzz

ay ben bu ara bunalımdayım cnm nete bile girmek istemiyoo:44:

zaman geçmiyoo

zaman geçsinde kısım gelsin artıkk yeterin gari:80::64:

Back
X