- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi melike_ecesuu
- #6.501
zEHRACIM
cnm herkesi n yavrusu kendine güsel dimi maş.. yaramasaa :)
elini bile çıkarıyo pijamasından küüçük prensess ayy yirim onu ben yaaaaaaa:)
Evt bizimde az zamanımız kaldı cnm yaa :)
bende ösledim artık kısımıı
MELİKEE
TŞKRLER CNMCIM
hakkımızda herşeyin hayırlısı kuzucumm yafrularımızla nice anneler günlerine inş..![]()
amin kuzucum aminnnnn

kızlar çok uzun oturamayacağım ewde net yok şimdi annemlerdeyim,
ben we kızım çok iiyiz sadece eşimi işten çıkardılar martta bizde eşyaları paketleyip memlekete geldik amacımız kiralık ew bulup eşyaları öle getirmekti memlekete neyse biz kiralık ararken ew satın aldık rabbim olmayan herkese nasip etsin inşallah buraya kadar herşey normal ew alındı temizlendi eşim eşyalarımız getirmek için urfaya gitti ki ewe girince ne görsün ewe hırsız girmiş we paketlediğimz herşeyi dağıtmış eşim panik orda tabi o orda ben burda toplayabildiği kadr toplamış ama pek olmamış neyse bi de eşyalar yüklenirken yağmur yağmış herşey çamur en önem,liside minik meleğimin eşyaları kurtarabildiğimiz kurtardık az hasarla kurtulduk allaha şükür ewe net bağlanır bağlanmz sık sık girerim öptm hepinizi herkesin anneler günü kutlu olsun öptm hepinizi
slm canım hoşgeldinnn

ayyy canım benimm çok üzüldüm inankiiii neyse saglık olsun cana gelmesin de mala gelsin derler napıcan bebişin de sende çok şükür iyisiniz ya çok sevindim inanki canımsın

bu arada evinizde hayırlı ugurlu olsun bitanem benim güle güle oturun inşallahh darısıda bize olsun