• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

zEHRACIM

cnm herkesi n yavrusu kendine güsel dimi maş.. yaramasaa :)

elini bile çıkarıyo pijamasından küüçük prensess ayy yirim onu ben yaaaaaaa:)

Evt bizimde az zamanımız kaldı cnm yaa :)

bende ösledim artık kısımıı :69:

MELİKEE
TŞKRLER CNMCIM

hakkımızda herşeyin hayırlısı kuzucumm yafrularımızla nice anneler günlerine inş..:32:

amin kuzucum aminnnnn :nazar: :emir_bebek: :69: :nazar: :49: :69: :38: :38:

kızlar çok uzun oturamayacağım ewde net yok şimdi annemlerdeyim,
ben we kızım çok iiyiz sadece eşimi işten çıkardılar martta bizde eşyaları paketleyip memlekete geldik amacımız kiralık ew bulup eşyaları öle getirmekti memlekete neyse biz kiralık ararken ew satın aldık rabbim olmayan herkese nasip etsin inşallah buraya kadar herşey normal ew alındı temizlendi eşim eşyalarımız getirmek için urfaya gitti ki ewe girince ne görsün ewe hırsız girmiş we paketlediğimz herşeyi dağıtmış eşim panik orda tabi o orda ben burda toplayabildiği kadr toplamış ama pek olmamış neyse bi de eşyalar yüklenirken yağmur yağmış herşey çamur en önem,liside minik meleğimin eşyaları kurtarabildiğimiz kurtardık az hasarla kurtulduk allaha şükür ewe net bağlanır bağlanmz sık sık girerim öptm hepinizi herkesin anneler günü kutlu olsun öptm hepinizi

slm canım hoşgeldinnn :71:
ayyy canım benimm çok üzüldüm inankiiii neyse saglık olsun cana gelmesin de mala gelsin derler napıcan bebişin de sende çok şükür iyisiniz ya çok sevindim inanki canımsın :70: :nazar: :49: :38: :38:
bu arada evinizde hayırlı ugurlu olsun bitanem benim güle güle oturun inşallahh darısıda bize olsun :34: :29: :71:

anneler günümüz kutlu olsun :71::71::71::71::71:

oğluşumla ilk anneler günümüz :16:
Rabbime şükürler olsun iyiki varsın bebeğim :69:
Allah herkese nasip etsin ANNE olmayı inşallah...

ben we kızım çok iiyiz sadece eşimi işten çıkardılar martta bizde eşyaları paketleyip memlekete geldik amacımız kiralık ew bulup eşyaları öle getirmekti memlekete neyse biz kiralık ararken ew satın aldık rabbim olmayan herkese nasip etsin inşallah buraya kadar herşey normal ew alındı temizlendi eşim eşyalarımız getirmek için urfaya gitti ki ewe girince ne görsün ewe hırsız girmiş we paketlediğimz herşeyi dağıtmış eşim panik orda tabi o orda ben burda toplayabildiği kadr toplamış ama pek olmamış neyse bi de eşyalar yüklenirken yağmur yağmış herşey çamur en önem,liside minik meleğimin eşyaları kurtarabildiğimiz kurtardık az hasarla kurtulduk allaha şükür ewe net bağlanır bağlanmz sık sık girerim öptm hepinizi herkesin anneler günü kutlu olsun öptm hepinizi

ayy canım oncelıkle evınız hayırlı olsun çok sevındım en çokta kızınla senın ıyı olmanıuza sevındım
eşyalarada uzulme onemlı olan sağlık bende senın anneler gununu kutluyorum canım goruşuruz ınşallah

melikecim canım kavuştun mu kocişine?
Rabbim sevenleri hiç ayırmasın
her beklenen hayırlısıyla dönsün evine inşallah

aynen oyle herkese kendı ciğeri guzel derler:))
hastaneye gıtmıştık çocuk doktoru ıçın annem geldık dıyokı
baktım baktım hastanede benım torunumdan guzelı yoktu dıyo:1::1:
dunyanın en çırkını bıle olsa başka guzel gelıyo:)))

öyledir evt kan çekiyo nede olsaa:1:

SHEKER CAT-----------

cnm eviniz hayırlı uğurlu olsunn

sıkıntılar yaşamışsın ama rabbim daha büyük dertler vermesin

inş. kısa zamandaa eksik eşyalarınızıda alırsınız

kızına ve kendine ii bak cnm bnm

ev için hayırlısı olsun cnm benim
ama hırsızlık olayına üzüldüm büyük geçmiş olsun
büyük birşey çalmadılar dimi cnm

anneler günümüz kutlu olsun :71::71::71::71::71:

oğluşumla ilk anneler günümüz :16:
Rabbime şükürler olsun iyiki varsın bebeğim :69:
Allah herkese nasip etsin ANNE olmayı inşallah...

seninde kutlu olsun bitanem benim aminn canımmm :29: :38: :38:

melikecim canım kavuştun mu kocişine?
Rabbim sevenleri hiç ayırmasın
her beklenen hayırlısıyla dönsün evine inşallah

aminn kuzum aminnn cemi cümlemizi inşallahhhhh :48: :48: :69:

merhaba canlarım dün giremedim anneler gününüz kutlu olsun :))

çok hastayım bahar çarptı sanırım.bademciklerimde diken var sanki yutkunduğum zaman böyle hissediyorum.vücudum da çok ağrıyor ateş de var çok zor çalışıyorum akşam olsa da evime gidip uzansam :43: çok hastayım :26:

çok hastayım bahar çarptı sanırım.bademciklerimde diken var sanki yutkunduğum zaman böyle hissediyorum.vücudum da çok ağrıyor ateş de var çok zor çalışıyorum akşam olsa da evime gidip uzansam :43: çok hastayım :26:

slm cnm geçmiş olsun tatlım bol bol yeşil çay iç cnm
kuşburnu çayı ve ıhlamur iç eğer seviyorsan cnm benim

teşekkürler canım rabbim sanada nasip etsin inşallah :71:

geçmiş olsun Allah acil şifalar versin... :2: ıhlamur iç bol bol :68:
havalar çok aldatıcı insan ne giyeceğini şaşırıyor valla :44:

slm derya nasılsın cnm benim oğlun nasıl ne yaramazlıklar yapıyo bakem annesine anlat bakalım
avatardaki foto oğlunla sen misin cnm

iyiyim canım sen nasılsın?
evet tatlım oğluşumla ben :69:
ah bir dokun bin ah işit benden gülcancım
iştahsızlıkla uğraşıyoruz. oğlum önlüğü taktığım anda mama yedireceğimi anlıyor ve ağzını sımsıkı kapatıp kafasını yana çeviriyor bana dönüp bakmıyor bile :1:
zorla vermeye çalışıyorum bu kezde mamayı dakikalarca ağzında bekletiyor :)

sabah ağzı mama doluyken bir hapşırdı benim üst baş yüzüm saçım battı :1:

slm cnm geçmiş olsun tatlım bol bol yeşil çay iç cnm
kuşburnu çayı ve ıhlamur iç eğer seviyorsan cnm benim

teşekkür ederim canım kuşburnu ve ıhlamuru severim terslik yanımda yok akşam eve bir gitsem ıhlamur içicem hemen :(

teşekkürler canım rabbim sanada nasip etsin inşallah :71:

geçmiş olsun Allah acil şifalar versin... :2: ıhlamur iç bol bol :68:
havalar çok aldatıcı insan ne giyeceğini şaşırıyor valla :44:

amin canım inşallah :) evet çok aldatıcı ince giyinmemeye çalıştım ama yine de sonuç kötü vücudum dökülüyor romatizmam da var zaten havalar de böyle üstüne hastalık hepsi birleşti.

iştahsızlıkla uğraşıyoruz. oğlum önlüğü taktığım anda mama yedireceğimi anlıyor ve ağzını sımsıkı kapatıp kafasını yana çeviriyor bana dönüp bakmıyor bile :1:

bütün annelerin derdi zaten yemek yedirmek cnm bu çocukları hiç anlamam zaten yediği önünde yemediği arkasında
bizde haftasonu eşimin teyzesindeydik cnm 1.5 yaşında kız var çok akıl bir görsen
evde çıplak dolaşıyor giydiremiyorsun yıkıyor ortalığı bir ağlama bir ağlama bırak yanı
neyse altı açıktı küçük onun koltuğu var koltukta oturuyordu işedi bir üstüne elini sürdü ağzında sakız vardı çişli eline aldı sonra o sakız tekrar ağzına attı çiğnedi

slm kızlar nasılısınız

iyiyim ben sürekli yemek yemek istiyorum

bu hamilelik benii kocaman şikşo yapıcak sanırım:25:
sen nasılsın cnm :65:

geçmiş olsun cnm yaaa :/

:60::60::60:

:60::60:

bütün annelerin derdi zaten yemek yedirmek cnm bu çocukları hiç anlamam zaten yediği önünde yemediği arkasında
bizde haftasonu eşimin teyzesindeydik cnm 1.5 yaşında kız var çok akıl bir görsen
evde çıplak dolaşıyor giydiremiyorsun yıkıyor ortalığı bir ağlama bir ağlama bırak yanı
neyse altı açıktı küçük onun koltuğu var koltukta oturuyordu işedi bir üstüne elini sürdü ağzında sakız vardı çişli eline aldı sonra o sakız tekrar ağzına attı çiğnedi

napalım canım öyle büyüyecekler işte canımızı okuya okuya :emir_bebek:

babycim gülme komşuna gelir başına :1::1:

geçmış olsun tatlım allah şıfa versın.

:1::1::1::1:ayy bunlar benımde başım agelcek

Back
X